האם יש המקבלים תקשור מהכוכבים ?

סיריוס1

New member
זה היה נקי. ללא סמים או פטריות...

...דרך אגב, צריך להיזהר מתקשור תלוי חומרי הזיה, אז לא בטוח שזה תקשור בכלל... אמנם אני שותה הרבה תאי צמחים מצמחי מרפה מיוחדים, אולם הם כולם חוקיים לחלוטין ברכישה חופשית בבתי מרחקת. פטריות ? אףפעם לא נגעתי בהם. וגם לא הייתי בהודו, דרום אמריקה וכו' ( כמו שרובנו מבלים שם לאחר הצבא...)
נ.ב. האם יכול להיות שג'יני או שד מתעתע בי ?

סיריוס1

New member
טוב. אז כנראה אני....

...מחובר לעולם שמתחת...
ששם יש כל מיני יצורים עם זנב וקרניים והם מאוד שובבים... מקווה שמה שיש לי בעל אופי טוב...יחסית לאלו של אחרים...

אם אתה מסתפק ביחסית ל..

מה אני אגיד לך? למה להיות מחובר למשהו שהוא יחסית טוב ולא להתחבר למשהו שהוא טוב אני משתמשת במושגים שלך ואני אגיד שוב בנוסף לכל מה שאתה אתה גם מחובר למשהו נוראי , לא יחסית טוב אלא נוראי אבל זו הבחירה שלך אתה אוהב את הכוח הזה לכן אתה מחובר לזה לכן כל הידע שאתה צובר, אתה עמוס בידע כי גם זה נותן לך כוח שתהיה שבת שלום

סיריוס1

New member
השלמות היא..

..באחדות ולא על רגל אחת. להיות בצד החסד זה הכי טוב אבל לא שלם. להיות בצד הדין זה הכי רע אבל לא שלם. להיות באמצע, בשילוב ובאיזון זה השלם. ושם אני משתדל להיות. שהו קו הצדק: נוראי ויחד עם זה בעל חסד. שופט פוסק לענישה וזה נורא, אבל הוא פוסק בהתחשב בטובה ולכן עושה גם חסד. הצדק (מלכיצדק) הוא לא קו פשוט להבנה.

סיריוס

לא הבנתי מה אמרת לי אתה יכול לדבר איתי ברמלאית? יענו שפה של פשוטי העם? תודה

eliya-l

New member
סריוס

אם זה הרגיש לך נכון אז זה נכון לך וזה מה שחשוב. מה ששלך שלך ומה שמתרחש אצל אחרים הוא של אחרים כך שמאחר והחוויה היא אישית אין דרך לקיים השוואות. מה הקשר של "חוצנים" לסיפור שלך לא ברור לי גם לא ברור לי מאפיה אתה לוקח כל מיני רעיונות מוזרים של "מרכזיה" ושאר רעין בישין???????????????????????????? אם אתה רוצה לדעת אם מי דיברת או מי דיבר אליך או מי מדבר אליך תשאל אותם והם/הוא/היא יענו לך. תנסה להשתחרר קצת הרעיון שלך של חייזרים ושאר מטיילים והמסגרות שסגרת לך איתם, שלא לדבר להשתחרר מכל מיני ספרים שכתבו אחרים. צור לך את הסיפור שלך, צור לך את הדרך שלך - ותשתחרר מכל היתר. בהצלחה

DEL7

New member
וסיריוס

מספיק עם תאי הצמחים מצמחי מרפה מיוחדים, למרות שמשרד הבריאות מאשר זאת, תנשום היטב, כדי לטהר את עצמך

netad169

New member
מה שאני קראתי

הן שתי מילים "תעשה טוב" עטופות בתילי תילים של מילים המתארות דרמה. הצעתי להתמקד בשתי המילים ולעשות טוב, לעצמך קודם כל, ולוותר על הנסיונות להבין את כל השאר. בוקר טוב ושבת שלום.

למעלה