לא הבנתי, הוא נותן את התלוש כל כמההאם יש חוק שמחייב את
המעביד לתת לעובד תלוש משכורת בכל חודש? הבוס שלי נוהג לתת כמה תלושים יחד כל כמה חודשים. זה חוקי?
הוא חייב לתת תלוש, אבל...לא הבנתי, הוא נותן את התלוש כל כמה
חודשים או שהוא משלם לך כל כמה חודשים? אם הבוס שלך משלם לך כל כמה חודשים על עבודה שנעשתה בחודשים אחרים אזי הוא עובר עברה. אבל עם הוא רק דואג להציג לך את התלוש כל כמה חודשים אבל דואג לשלם בזמן אזי נראה לי כי לא נעשתה כל עברה. וגם אם זו עברה איזה נזק זה עשה לך?
מהו הנוסח המדוייק של הסעיף?הוא חייב לתת תלוש, אבל...
לפי סעיף 24 בחוק הגנת השכר, מעביד חייב לתת פירוט של השכר שהוא משלם. לא כתוב בסעיף שהחובה לתת פירוט היא דווקא מדי חודש, אבל אני חושב שזו הפרשנות הסבירה של הסעיף.
בבקשהמהו הנוסח המדוייק של הסעיף?
תודה מראש...![]()
קשה להסיק מזה שהוא חייב לצרף אתבבקשה
24. פנקס השכר מעביד חייב לנהל פנקס בדבר שכר העבודה המגיע לעובדיו, והשכר ששולם להם, וכן חייב הוא למסור לעובדיו, בכתב, פירוט שכר העבודה ששולם והסכומים שנוכו; שר העבודה והרווחה יקבע בהודעה שתפורסם ברשומות את סוגי המעבידים שעליהם יחול סעיף זה ואת הפרטים שיירשמו לפיו.
נכון, אבל זה הנוהג ברוב המקומות.קשה להסיק מזה שהוא חייב לצרף את
הפירוט בכתב בכל חודש בצמוד למשכורת...בכל מקרה!![]()
הוא משלם בזמן, אבל את התלוש נותןלא הבנתי, הוא נותן את התלוש כל כמה
חודשים או שהוא משלם לך כל כמה חודשים? אם הבוס שלך משלם לך כל כמה חודשים על עבודה שנעשתה בחודשים אחרים אזי הוא עובר עברה. אבל עם הוא רק דואג להציג לך את התלוש כל כמה חודשים אבל דואג לשלם בזמן אזי נראה לי כי לא נעשתה כל עברה. וגם אם זו עברה איזה נזק זה עשה לך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.