סליחה אבל אל תנשך לי את צווארי (רומן פולנסקי)
עלי להודיע לך שאתה מאוד מפריע להתנהלות התקינה של הפורום. לי אישית אתה מפריע והבהרתי לך זאת הבהר היטב. קשה לי לקרוא את החידודים ואת כול 'ההעתק הדבק'/ים שלך לאחר שקפצת לגוגל לשאול בעצתו.
נו באמת אתה בודק ניואנסים כאילו היית במקומות האלו וחקרת אותם אמפירית. נו בחייך תפסיק לשחק פה משחקים של אדם שכאילו מברר משהו.
הרי כשאני עובר על תגובותי המנומקות אודות כוכב נע....ובשר נע.....וכיוצ"ב קיבלת תגובה. לא רשמת תודה. אלא פתחת זירה חדשה כילו אתה פלנקטון מתוך הסידרה של סטיבן הילנברג.
ראשית אתה מבקש לקבוע שהאסטרולוגיה היא לא מדע. מיד אני עונה לך היא לא מדע.
אתה בשלך......לא קורא.....גם כשידידנו וולש כותב לך בערך את אותו הדבר, אתה ממשיך ורוקח לנו את תפוח - שלגיה- המורעל.
לאחר מכן אתה פותח חזי חדשה ומבקש שמישהו ינקוב באסטרונום חרדי.....
וואט דא פאאק ?!..............
מי אמר שאסטרונום חרדי הוא המדד או הפרמטר שיקבעו מה?! איך?! נכונות של מה?!...
יש מספיק אסטרונומים יהודיים בעולם העוסקים גם בעתידנות ואחד מהם הזכיר וולש, אבל אתה יש לך המון זמן כנראה עד לתשלום החודשי של ה- 28....
ואתה יושב כול היום כאן, עונים לך ואתה ניהנה כאילו לאתגר, אבל מברבר מכול הבא היוצא מאפך.
עונים לך, אתה מתעלם, בשלב אחר או / מישני אתה משנה את השאלה למשהו אחר 'מהמקור'.
אתה מתקן שלפני כך וכך שנים .....אתה מחפש ניואנסים....כאילו רק לסתור ולהגיד את המילה האחרונה שלך (ואתה עושה זאת ממש מטעם רע, יש לומר!)
אז שלפתי את נוסטראדאמוס....ואתה פתאום בא ואומר משהו שסותר את שאלתך במקור. תבדוק טוב בצציות ובשטריימלים שוודאי הורדת לפני מספר שנים (אבל זה לא ענייני כמו לא עניינך דבר שעוד מעט תחטוף לגביו- כי העזת לומר משהו אישי שלי פרטי שלא מעניינך, כמו שלא ענייני הוא שחוגגים את מצעד הגאווה בחוצות תל אביב או בכול מקום אחר .....בעולם)
שאלתך במקור היתה...בבסיסה על שחובה על האסטרולוג לאושש את אמיתות התחזיות על פי כך וכך........
אז עונים לך......(אך כול אדם בעל נימוס ובינה ושקיבל תגובה על שהאסטרולוגיה היא לא מדע אבל נחקרת לעומקה אמפירית..."ושעדין היא תקועה אי שם...בתקופה"....(עיין שוב בתגובתי אלא עם כן לא נוח לך כי אתה יודע שכן ענו לך- וחושש שזה יוציא לך את הנוזל משיני הארס?!)
ואתה?!......לא מעניין אותך! כאילו לא קיבלת את השורה הזאת, או את ההיא....ואתה מוחא כף 'בגאווה'.....ויוצא (עלינו) מהארון עם כול הקישקש שלך כאילו חשבת שהשלט שהתנוסס בפניך עם כניסתך לדף הפורם היה 'חירייה- החדשה' או 'המרפאה הסופנית לתסכולים אמפיריים.'
הודעתי לך שאין בכוונתי לפלמס ולפלסף כמו שאתה (וגם אילו היה לי זמן... לא הייתי מזבז אותו על התגובה למזימותיך)
כול אחד כבר יודע.......(אבל מחפש ניואנסים?) שקולומבוס לא גילה את אמריקה אלא אחרים, אבל לך חשוב....לכתוב ולתקן ....כי אתה רץ לגוגל עם....
המוצץ האינטלקטואלי הקרחוני והקנתרני שלך. אם אתה רוצה לתקן אותי אז אעזור לך ואבקיע גול עצמי וכך שאומר שהמאיה והאצטקים גילו זאת לפני קופרניקוס...אלא אם תשבע שאתה כול בוקר יושב איתם 'על כוס קפה' והם סיפרו לך שהם בכלל לא גילו זאת, אלא היו אלה שלושת המלאכים באהלם של אברהם ושרה. (אתה יודע מה?! אהמין לך אם תכתוב זאת כך, אפשרי לנסות את נוח גם לזה אהמין רק תעזוב אותנו להשיב האחד לשני כי נערמו כמה תשובות לשאלות שנתקעו רק בגלל שאתה מפגיז כמו שאתה מנסה לך 'את כיפת ברזל של ה(ס)צ/יונים האלה...! ואתה נשבע שבקרוב תפגיז את תל אביב עם לא יגידו לך שהאסטרולוגיה היא מדע, כי למה לא? זה ייתן לגוגל להיות הרבה יותר פופולארי בגללך.
בן אדם, אתה ניכנס לניואנסים שלא לעניין.
דיברת על עקרון, ופתאום אתה רץ לגוגל לבדוק.....או שיש לך זמן...'המתנה' ואתה רץ לאנציקלופדיה )שמרוב ריצה אליה- מרוב 'מחקרים- אינקויזיטוריים' שלך אפשרי לאכול מהדפים הנקיים שלה) לבדוק באיזה דקה הובקע הגול בבלומפילד או באיזו דקה הובקע הגול בפריז...אבל אף פעם לא תמסור למאזינים האומללים...מי הבקיע ונגד מי?!
הכי חשוב לך באיזו דקה, חודש ושנה........
וזה מה שירצה אותך, כי אם לא, אז וידוי הריגה יהיה הדבר הכי נכון לעשות.
אני בספק באם תבין מה מעירים לך אבל בעדינות יתרה
אני עצמי (ספק עם תודה בכך, אבל די לי באם כולם כאן קראו איך אני מתייחס ל-'הפכים' שבקביעותיך ובשאלותיך המתהפכות כמו בגלגל- הענק)
אבללללללללל האבל הגדול הוא
איזו חוצפה יש לך לנגוע בדבר כול כך אישי הקשור למיקומי כאן בפורום?!....
זו הכרת התודה על שלא שלחתי אותך כבר ביום הראשון או השני לפורום 'נאוואר- לאנד?!'
אתה בא וכאילו חושף את תגלית המאה ורושם כאן שאני שילמתי את התשלום הכי גבוה כדי לקבל לידי א ניהול הפורום כאן. ציתות נכון?! חלקי?! הדרגתי?!...
אז ככה:
לא חייב לך דין וחשבון ולאף אחד וכבר הגבתי על כך בפורום הזה בנושא הזה. הציעו לי. אמרו תשלם סכום כסף. סירבתי על הסף. ביקשו שוב, סירבתי. אשתי לחצה אותי וייעצה לי "למה לא?!" כעבור שבוע התקשרתי אמרתי 'או- קיי אנסה' מה גם שהציעו לי לימיט פרישה של חצי שנה. קודם כול יחסי ציבור ופרסום זו לא מילה גסה, אך אם כוונתך ברמיזה מעליבה שרכשתי את מקומי במליון דולר לחודש, ושאין לי הכשרה שאולי עולה על רבים ומפורסמים אחרים, שעזבו בכעסים ...על שהעדיפו את אסתר על נוכחות ה- ושתי אותם הם מייצגים- אז אתה טועה.
מקווה שאין לך ביקורת על התעודות שאני מחזיק בהם, וזu הרלוונטית לנושא הפורום נחה לה לתפארה באתר שלי:
www.astrologia.co.il
תעודה נדירה שמחזיקים בה מטובי האסטרולוגים העולם וגם בארץ.
אז מה? כרגיל נתפסת למנוי ולאחריות שקיבלתי ונגעת כרגיל בקונטקס שלא נוגע לך בכלל ובשאלה 'איך קיבלתי את הניהול כאן', ולא על מה מדברים כאן ואיך מתנהלים האחד לשני. בכלל זה דע לך שיש לי את 'המנדט' להמחוק אותך מהפורום ואת זכר הפתלתלות הגוגל/יאנית שלך. ניסיתי לעודד אותך לצאת בכבוד אפילו להחמיא לך בצד מסוים של עשייתך זו, ליצור ספליט כדי שלא תעוף על עצמך עם השאלות המפוצצות את הגנום ההגיוני, אבל ללא הצלחה יתרה.
אז אני הייתימתבייש מאוד לכתוב את מה שכתבת מה גם שבאם היית עוקב כאן למן תחילת ניהולי כאן ועד ליום בו חפרת לכאן את המנהרה עד לעוטף- תפוז
היית (בספק באם אתה מבין את התחום, חוץ מלהטיל בו פגם ולהעמיד את מאמיניו בעמדה של מגננה או מבוכה.) מגלה שקיבלת כאן חיזוקים רבים ושאותם לא רכשתי בהמעט הכסף שאני משלם מדי חודש בחודשו.
למען האמת רציתי פרוש לפני חודשיים אבל תודות לאניה שדיברה על אפקט עתידי ולא מידי, לא עזבתי ובדעתי להשלים את השנה שלי כאן.
רוצה להאמין שאתה כאן חדש, אבל בניגוד לאחרים עד היום לא החדרתי לכאן איזו פרסום שבועי (שמגיע לי- במסגרת מאמר כזה או אחר...) ולא חתמתי אף פעם כאן שאני מזמין את כול הגולשים לייעוץ אישי (בתשלום וכאלה...)
כי מבחינת ההצלחה, תודה לאל הכול דבש, שכן אני לא רק אסטרולוג מקצועי, אני עוד כמה דברים שאתה לא בררת, קודם שפגעת בי בצורה מרושעת וכמלשן זב החותם של הכיתה.
אני מזהיר אותך, אם תגלוש כדי לשון הרע אזי אני 'תופר אותך ברגע אחד', וממש את זכותי לחשוף את שמך ואת כתובתך המלאה. סמוך עלי שאוכל לעשות זאת אילו המצב יחייב זאת ובאם אכן תנסה את מזלך (איף יול פושש יור לאק)
אני רק הגבתי על העיוולת שלך,
אתה לא יכול לירות מכול האמל"ח שלך ולצפות למחמאה.
אני באמת סיימתי איתך
מילה אחת נוספת בכוון שלי, ואתה כבר 'לא כאן'.
מצדי תפנה אל אחרים והם?! 'כאורח- רוחם וכאשר יידבנו ליבם'.