האם יש יותר מכור ממני?

M e n s R e a

New member
לפחות יש מזעור של הנזק בכך שאין

דיסטורשן
באמת שאין אבל, בתקופתם הוא עוד לא הומצא.

FunkyMonk

New member
הא?

דיסטורשיין היה קיים מאז ומתמיד. אני מניח שאתה יכולל הבין לפי השם, שדיסט' זה הפרעה בתדרים של הצלילים. השיטה הכי פשוטה ליצור דיסט' זה להגביר מגבר מנורות עד ליותר מחצי הווליום, בכך אתה מקבל אוברדרייב (אוברדרייב זה סוג של דיסטורשיין, ויש אפילו פדאלים אנאלוגיים שעובדים בדיוק ככה). בנוסף, אני מאמין שאתה יודע שפדאל שיוצר דיסטורשיין הומצא בתקופת הלהקה. זה שהם לא משתמשים בו (והם משתמשים הרבה באוברדרייב שציינתי), לא אומר שהוא לא היה קיים.

M e n s R e a

New member
אתה ממשיך לזיין תשכל?

לא היה דיסטורשן בשנות ה-70 המוקדמות, זה בטוח. יכול להיות שלקראת סוף חיי הלהקה זה הומצא כבר, בכל מקרה לדזפ לא השתמשו בו. אמרתי לך כבר, די לחרטט אם אין לך מושג, ילד.

M e n s R e a

New member
וזה ממש אידיוטי לומר שדיסטורשן היה

קיים מאז ומעולם רק בגלל שאוברדרייב זה דיסטורשן חלש. אישית ראיתי דוקומנטרי על לדזפ שאמר, שכדי לקבל אפקט "כבד", הם היו שמים אוברדרייב ומגבירים עד הסוף. משמע-לא היה דיסטורשן. אז תפסיק לחרטט, וסייג לחוכמה (או לאי הבנה, במקרה שלך) שתיקה.

skirt9

New member
חחח תגיד מה קרה??

אסור קצת להנות?? ומה אתה לא הולך להופעות בגלל זה? אין לי בעיה עם זה אבל אני חושב שזה קצת מגוחך...

StaffordshirE

New member
אפשר להנות אבל בווליום נמוך

הולך להופעות, אבל שם אטמי אוזניים או צמר גפן.. חושבת שזה מגוחך? סבבה תשמעי בווליום גבוה, כשתשמעי בלילה צפצופים באוזניים לפני השינה תדעי שהמצב של האוזניים שלך מחמיר

אני שומע צפצופים ואבל לא שומע שום

דבר בווליום גבוהה במשך היום.......אני חושב שלפעמים זה גם נובע מכך שממש שקט בחדר, וכשאני מדבר על ממש אני מתכוון לממש

אבל אל תשכח שבמצב שהם

לא מופיעים בארץ הקודש זה די סיפור יקר ללכת להופעה שלהם ולא כולם טחונים.

Anuerysm

New member
אז אפשר אולי

במקום לנסות לזכור תאריכים של הופעות שלהם לנסות לפצח את הסטטיסטיקה של הלוטו לזכות ולטוס להופעה

אתה מבין...זה ההבדל בין מכור ובין

גרופי..... גרופי היה מנסה לזכור את התאריכים בעוד המכור היה זוכר אותם פשוט גם בלי לנסות יותר מדי.

ADN1234

New member
אאילןן

חשבתי שרק אצלי זה זורם בדם . ההורים שלי רוצים להרוג אותי שאני שומעת בווליום חזק. האם אתה יכול לשמוע כל היום ולא להפסיק ? במה אתה עוסק ? שישי לך זמן פנוי לשמוע ולכתוב במשך היום ?

אאילןן

New member
יכול

סוכן מכירות רוב היום במשרד מאיזה גיל את מכירה את זפ ואיך זה התחיל?

ADN1234

New member
אז ככה ........לאאילןן

כיום אני בת 30 וגרושה ללא ילדים בגלל נוחות חזרתי לגור אצל הורי {ביחידה ניפרדת }. בעלי לשעבר היה חולה אבל באמת חולה לסוג הזה של מוסיקה ולאט לאט גם אני התמכרתי לא יודעת איך קניתי כמעט את כל האלובמים שלהם והורדתי את מה שלא היה לי . יש לי אוסף של 130 דיסקים שונים עם חומרים משנים שהכל היה בשחור לבן . למרות שבין היחידה שאני גרה לבין בית הורים ישנם כ 20 מטר הם מתלןננים שאני שומעת חזק מידי לא הפלא כי יש לי מערכת טובה עם רמקולים שעלותם 580 ש"ח מסוג Focal-JMlab Grande Utopia Be . ומגבר שעלותו 7500 ש"ח מסוג Cambridge Audio Azur 840A Class XD אז שתבין המוסיקה שבוקעת ממערכת בוליוום סביר יכולה בקלות להחליף אורגזמה נשית. אם תרצה פעם לשמוע מוסיקה איכותית מהי אתה מוזמן לקפה

למעלה