האם יש כאן אנשים המבינים את

h e v e n

New member
סוס מושחת שמוכיח את עצמו ....

תפנטז לבד מה זה נחשב מבחינתך.

סוס חולה שמשרת את השמאל

כדי להתחמק ממעצר. 50 אחוזים לפחות שנתניהו הוא ראש הממשלה הבא.

trigotrigo

New member
אני רואה שיש לך מודעות גבוהה לעבר

של מר נתניהו. יישר כוח! אולי בעקבות ההצעה האיטלקית, תציע מלכת בריטניה לנתניהו להיות שר הפרשים שלה

h e v e n

New member
ולך יש מודעות גבוה לעבר הווה עתיד

חולה על מושחתים, תבקש העבר לסעודיה ותקח אתך את החברים מקדימה.

קישקאשת

New member
קישקוש אל תנסה ליפות את זה

הרי ברור אם אריק לא היה רה"מ והשמאל היה עושה זאת הוא היה ואמר זאת שוב . תהיו אמינים ותפסיקו לקשקש פה שטויות על מה אתם חושבים , איזו רמה ?!

mean girl 16

New member
זאת לא הנקודה.

אז אם מישהו אחר היה מפנה. נניח למשל מישהו אחר מהליכוד היה ראש הממשלה והוא היה עושה את זה. הוא מתכוון ששרון היה עושה לאותו אדם את המוות, כמו תמיד.

קישקאשת

New member
זה בטח ופה נשאלת השאלה ........

האם עדיף על הימין שתמיד תהיה ממשלה שמאלנית ולא ימנית שמבצעת בסופו של דבר מהלכים שהשמאל רק היה חולם לעשות אותם ? אל תשכחו ששרון הקיף את עצמו אנשי שמאל והוא יהיה חייב להיראות מרכז ימינה , יתכן ששרון יהפך ימיני יותר ממה שאנחנו חושבים , השאלה מה יקרה עם אנשי השמאל ?

bhnadav

New member
שרון הוא אדם אמיץ מאוד.

כמו רבין, גם שרון היה רוב ימיו איש ביטחון ולוחם, כשגם פרס ורבין, כמו שרון, היו אנשי התנחלויות. בערוב ימיו, כששרון התמנה להיות ראש ממשלה, הוא הבין שאי אפשר כראש ממשלה להתנהל עם עמדות קיצוניות. יש להתאים את העמדות שלך למצב בשטח. הוא הגיע למסקנה שישיבה בעזה מסכנת אותנו, הוא הבין שהיחסים עם ארצות הברית ומדינות אירופה חשובים מאוד, הוא הבין שיש לתת לעשות מהלכים כלכליים כדי להוציא את ישראל מהכלכלה השוקעת והמיתון הכבד. הוא התאים את עצמו לזרם המרכזי בישראל. ואתם, ימין יקר, אני לא צריך להזכיר לכם לגבי עוד "אנשי מלחמה" מהמחנה שלכם שהשכל הישר שלהם אמר שכעת צריך לשנות כיוון ולחשוב על מהלכים מדיניים כי זה מה שיביא את ישראל להצלחה, והיום אתם לא מעזים לגנות את מהלכיהם, על אף שאם נחשוב על זה באמת, מעשיהם היו "שמאלניים".

קישקאשת

New member
כל חיילי צה"ל שנלחמו למדינה אמיצים

זוהי דעתך ,ברור שאי אפשר לזלזל בזכויותיהם אבל זה עדיין לא אומר שהם לא כשלו או הצליחו במנהיגותם את זה העם ישפוט . אני בכלל מתנגד לגנרל=מנהיג למרות,שברוב המקרים יש בזה משהו ,אבל אני חושב שאדם שבא מתחום ניהולי ללא רקע צבאי עטור דרגות יכול להיות מנהיג בהרבה יותר טוב גם מבחינת הבטחון . אנשי הבטחון מקובעים ומיחסים לכל דבר (גם לשלום) כמבצע צבאי. אחד המועומדים נתניהו אדם מאד כשרוני שיכול לנהל את המדינה בצורה מדהימה. המעומדת הנוספת זו ציפי לבני שמסוגלת לנהל את המדינה בצורה מקצועית לחלוטין גם מבחינת . לא חייבים גנרלים .

bhnadav

New member
אני דיברתי על בעד או נגד גנרלים../images/Emo35.gif

עכשיו אולי תבין ממה נבעה ההערה שלי אליך בפורום בחירות 2006? שים לב על מה אתה מגיב ולמי אתה מגיב.

קישקאשת

New member
זה מה שרשמת

"כמו רבין, גם שרון היה רוב ימיו איש ביטחון ולוחם"=גנרלים תקרא מה אתה רושם ידידי .

bhnadav

New member
אתה בסדר../images/Emo35.gif

איפה במשפט הזה כתבתי על בעד או נגד גנרלים

למעלה