האם יש כאן מקום גם לדיון אידיאולוגי ?
ראשית, חשוב לציין כי אני מכבד את המקום, במידה ומטרתו הבלעדית היא רק לדון במתכונים, מקומות ורכישה וכו', ואין שום מקום לדיון הוגן ואיגיאולוגי בנושא, מתנצל מראש ואבקש כי תמחקו את ההודעה. במידה וכן יש מקום, אשמח לעלות שאלה, באמת בלי התפלספויות ובלי התלהמות. בתור מישהו שאוכל בשר (ומחר מצפה לו "על האש" ברמה גבוהה
), תמיד הפריעה לי הסוגיה, לא אכנס לדיונים פיזיים כאלה ואחרים, אבל אם מסתכלים על המציאות, אז בניגוד לטורפים בטבע, שחייבים לטרוף ע"מ לשרוד, אנחנו לא חייבים לעשות זאת, אפשר לקיים אורח חיים בריא לחלוטין, גם כאשר הוא נטול בשר (ויש אומרים בריא יותר, אני ממש לא בטוח). כשאני חושב על זה, יש לי בעיה לקחת חיים של יצור חי אחר, למטרת הנאה בלבד. נכון, אפשר לפטור את הנושא באמירה שאנחנו יכולים, והחזק שורד, וזו המציאות ואין תחליף טוב יותר וכו', אבל השאלה היא האם באמת זה בסדר לקחת חיים של מישהו, רק כדי שיהיה לנו טעים יותר בצלחת, זה מאוד קל ככל שהחיה פחות "חמודה" (פרה לעומת קופיף חמוד, או כלכלב ביתי), וככל שנמצאים רחוק מתנאי הגידול וממקום השחיטה, ולא רואים שום דבר בעיניים, אבל האם זה עושה את זה בסדר ?
ראשית, חשוב לציין כי אני מכבד את המקום, במידה ומטרתו הבלעדית היא רק לדון במתכונים, מקומות ורכישה וכו', ואין שום מקום לדיון הוגן ואיגיאולוגי בנושא, מתנצל מראש ואבקש כי תמחקו את ההודעה. במידה וכן יש מקום, אשמח לעלות שאלה, באמת בלי התפלספויות ובלי התלהמות. בתור מישהו שאוכל בשר (ומחר מצפה לו "על האש" ברמה גבוהה