אם ההודעה עדיין כאן, כנראה שיש עוד כמה כאלה שלא מפחדים לדון בנושא, אבל לך יש אובססיה קלה, אתה מגיב ללא הפסק, לא לעניין עם הכפלת אותיות מיותרת, מקווה שהכל תקין אצלך
אכילת בשר במשפחתי מזה שנים זאת כבר מסורת גם בבית אבי אכלנו בשר מכל הסוגים ומכל בעלי החיים בכמויות ענק מצד שני תמיד גידלנו בעלי חיים וגם כיום וכן .זה שהורגים בעלי חיים למען רווחתנו תתפלאו מפריע לי מאד. ואני דואג לא לראות את תהליך ההמתה אבל בזה שאני אפסיק לאכול בשר(ואני אוהב מאד מאד) ואחרים ימשיכו והשחיטה תמשיך מה עשיתי בזה? לא יפריע לי עם יוחלט (דבר לא הגיוני) בחוק להפסיק לאכול בשר והשחיטה תפסיק לחלוטין
מפריע לך, אבל מכיוון שאתה לא יכול להשפיע על כל העולם, אתה מוותר, זו בריחה ותירוץ ותו לא. אם אתה אישית תפסיק לאכול בשר, אתה תגרום באופן ישיר בימי חייך שיהרגו פחות X פרות. לא אמרתי מיליונים ולא מיליארדים, אבל כמה כמה בודדות וכמה עשרות זה חיים. להתלות על אחרים זה תירוץ זול
זה לא שאנחנו צדים חיות בטבע...אנחנו מגדלים חיות למאכל. אם הביקוש ירד בX פחות, פשוט לא יוולדו X פרות... ואני חייב לציין שלא פעם שאלתי את עצמי את אותה השאלה..מממ מעניין אם לאריה היתה מודעות כמו שלנו ותחליפי בשר וויטמינים הוא היה חדל גם מלטרוף בשר
יש זרם בבודהיזם שהאמונה שלהם אוסרת על פגיעה בכל בעל חי אבל מותר להם לאכול בשר. אז הם באמת לא הורגים בעלי חיים אבל קונים אצל הקצב. מין גוי של שבת כזה. לשמחתי הזרם הזה נדיר בתאילנד.
כך אני זורם. אבל לא מכור לשום אסכולה. ולכן כתבתי שכאשר יחליטו על איסור אכילת בשר מבחינה מצפונית. או מחקר יוכיח שבאכילת בשר יש סיכון .לא תהיה לי בעיה להפסיק לאכול בשר סתם לידיעה אני כבר יותר משנה לא נוגע בבשר אדום אובל רק בשר עוף בגלל בעיה בריאתית ואין לי בעיה עם זה כל טוב פוקסי
האובססיה שלך חוצה גבולות, אתה מגיב ללא שליטה, כנראה מחפה על בעיה אישית לא פתורה. מצטער, אתה זקוק למישהו מקצועי, החלמה מהירה (ותאכל בשר מבחינתי אם זה מה שיעזור לך)