האם יש כאן עוד סיפור דומה??

דור4י

New member
גם אצלינו,,,,,,

האב בחו"ל,,,,,אנחנו גרושים, בני בן 10, לא ראה את אביו כבר כמעט 4 שנים,,,,,האב מתקשר 2-3 בשנה לשיחה קצרה,,,,כותה מילה או שתיים במסנג'ר לעיתים רחוקות,,,,,,ומתעייף

ורדיתה65

New member
ואת לא מתארת לעצמך כמה זה עולה וגודל

החוסר קשר בין אבות לילדים שלי. כל יום אני מכירה, שומעת, זוכרת ורואה ילדים/ילדות שהאבא = פשוט נעלמו מהחיים שלהן - מכל סיבה שבעולם שהם מצאו. וזה כזה עצוב. עצוב להגיד שאת לא לבד ויותר עצוב להגיד שמוסד "האבהות" פשוט את הרגל. שיהיה הכי טוב, ורד

אמא66

New member
ויש גם יותר אמהות שנעלמות

זה מפתיע אותי בכל פעם מחדש. איך אבא או אמא פשוט משאירים את הילד אצל ההורה השני ונעלמים. מה בדיוק הם חושבים לעצמם? לפעמים נראה לי שזה פשוט לא מעניין אותם. הם נשארו ילדים ולא מסוגלים לקחת אחריות. לא מסוגלים לאהוב באמת את הילדים שלהם.

EFRATY10

New member
אתמול התקשר אלי בחור פרוד שאשתו ברחה

לפני שבע שנים,והשאירה את שלושת הילדים אצלו.איך אמא מסוגלת לברוח מהילדים שלה,לעולם לא אצליח להבין.

אבא של הבת שלי חי בחו'ל

הוא ברזילאי וחי בברזיל...עד לפני מספר חודשים לא היה קשר כמעט בכלל אבל עכשיו המצב הרבה יותר טוב...הם מתראים במסנג'ר בערך פעמיים בשבוע...הוא שולח לה מתנות וגם שולח קצת כסף עבור הכלכלה שלה...מתעתד להגיע לארץ לפגוש אותה בפעם הראשונה במהלך 2008

ilani7

New member
התוצאה לא טובה ואל תקפצו עלי

כאשר הילד גדל עם הורה אחד, כשהשני לא בתמונה, הוא לומד כי האם / האב הם שמגדלים אותו וכך צריך להיות: הנזק כפול כי אי אפשר למלא מקום הורה. כאשר מתבגר לא יידע לחקות תא הורי. יסלחו לי מראש כל העושים אידיאליזצייה מגידול הילד לבד.

ilani7

New member
ליאת, אולי תלמדי להתייחס קצת בכבוד,

גם אם את לא מסכימה, מותר לך, אך זה לא אומר שאני מדבר שטויות. בנוסף, מי שם אותך כאחראית על האמת המוחלטת ?

אז מה אתה מציע?

לגרור אותו לכאן בשיערות ולנעול על בריח כדי שילד ילמד "לחקות תא הורי"?

אמא66

New member
הילדים רואים הרבה דוגמאות אחרות אצל החברים

הם לא חיים בבועה והם יודעים לקחת דוגמא גם מבתים אחרים, שבהם יש שני הורים.

למעלה