האם יש לדעתכם משהו שנקרא

spectacular

New member
בזמן האחרון

נוספו מחשבות חדשות לזמזום הרגיל בראש שלי, כשהתאמצתי נורא והיה קשה כל הזמן חשבתי איך אני מגיעה למטרות שלי, ומה לעשות, היום כשכבר יש לי כמה הישגים, אני כל הזמן מוטרדת, למה קודם זה לא עבד, מה עשיתי קודם לא נכון, מה עכשיו אני עושה נכון, וזה לא ממש ברור, אני כאילו רוצה לרכב על גל של הצלחה, שמחה לשמוע שחוץ מאקראיות, יש בעקר סיבה ותוצאה, כך גם אני בדרך כלל רוצה לחשוב, כשהיה רע פחדתי מדברים , כשטוב אני פוחדת שיהיה שוב רע, אני רוצה שליטה!!!! נשמע נורא ,אני יודעת, טוב, אני רוצה שליטה יחסית...

גם אני הייתי בשלב שבו "העמסתי"

על עצמי יותר מדי שאלות מהסוג הזה,ולשמחתי הרבה הם אחרי,ועכשיו יש לי אחרות..... מדובר באינטואיציה שלך שהשתנתה! המקור של האינטואציה הוא במוח,בנסיון האישי של כל אחד. האינטואיציה מקורה בשכל! מקורה בידע! אז היום את יודעת יותר,ונדמה לי שדירסט כתב על זה לפני יום יומיים,רק בשפה יותר ארכימדסית ויותר מורכבת... טל,זה לדעתי לא אמור להטריד אותך,אך זו עובדה שאת שואלת,ולדעתי מדובר בשינוי חיובי,כי אין כאן משהו אחר,מדובר בעובדה! לפי דברייך... האינטואיציה שלך,שמקורה בחכמת החיים שלך,בנסיון שלך,הנחתה אותך למקום הראוי לך,סבבה....! כמובן טלושק'לה,שיש סיבה ותוצאה,האם חשבת פעם שאין? לדעתי את צריכה לשאוף להגיע למצב של איזון,מצב שיספק לך יותר בטחון עצמי על הקיום שלך בעולם,הרחבה של התודעה שיש ימים קשים,ויותר קלים... אני חושב שלרצות להיות בשליטה מלאה לאורך זמן,זה מעייף,כבר הייתי שם, בסרט הזה,והוא כבר נגמר לי מזמן.. היום אני על קו התפר,ומרוצה,אני בשליטה יחסית,לא מעוניין לטייל על הקצה! כל צד,הוא קצה,לא רוצה להיות שם! זה לא טוב לי,ולא טוב עבור מי שמביט בי! כנ'ל,כשאני מביט במישהו אחר... בהמון אהבה...

למעלה