האם יש לי סיבה לחשוד

אויש לוליטה../images/Emo67.gif

את באמת מאמינה שאם מישהי נראית טוב יתר זה מתכון בדוק לבגידה של החצי השני שלך?? תני לי להגיד לך כמה דברים : !. מי שלא רוצה לבגוד, לא יבגוד. נקודה. ! כאישה ששוקלת בערך פי שלוש מחברות שלה, איך תסבירי את זה שלפחות בכמה וכמה פעמים שונות קיבלתי הצעות מבעליהן/חבריהן של מכרות, ידידות וכו -??? ! משיכה מינית מבוססת על הרבה יותר ממראה חיצוני, אז לפני שאת הולכת לבחור חברות מכוערות קחי בחשבון שזה לא מה שיעזור, אם יש להן את זה- יש להן ושומדבר לא יכול לקחת להן את זה. ! ועכשיו לעיקר: אם יש לך חשש שבעלך בוגד, זה הנורה האדומה שלך, ללא קשר לאיך חברותייך נראות. וזה בדיוק מה שאת צריכה להתמקד עליו- עצם החשש שלך וללמה הוא שם.

luckycharm

New member
כל מה שכתבת נכון

וזה לא משנה את העובדה שכל אשה נלחצת אינסטינקטיבית מנוכחות אשה יפה ליד בן זוגה. אפילו אשתי (שיודעת שאין סיכוי שאבגוד בה). נ.ב. גם גברים מעדיפים עפ"י רוב טכנאי tv /חשמלאי מכוער שיבוא לבקר.

luckycharm

New member
רוב רובה של ה"מציאות" הנה אשליה

ובכל זאת מציאות עבור רובנו ולכן נפתח השרשור

הולמס 30

New member
הכיטוב תעשי ביטוח

אין באמת טעם בדאגה פשוט תבטחי את עצמך. איך??? בשביל מה את פה? תנסי לסדר מישהו שינעים את זמנה של חברתך (ולזה תמצאי כאן לא מעט מועמדים) ועל מנת שאם אכן יש שם משהו ואת לא תרצי להרגיש פרייארית אז תסדרי גם לעצמך מישהו מכאן (ולזה תמצאי כאן עוד יותר מועמדים) איך? מוגש כשירות לחברי הפורום.

בודאי ובודאי.

לא הייתי חותם על כך אך בהחלט יש סיכוי רב שיש ביניהם משהו. מצד שני, את יכולה גם להיכנס עכשיו לסרט על לא עוול בכפיו (של בעלך כמובן). הכי טוב לדעתי, להיות עם האצבע על הדופק ופשוט לחפש רמזים נוספים... לי זה קרה (ובאופן מדהים הסיפור די דומה) שיהיה לך בוקר נפלא...(שוב, אם אין הוכחה שאכן קרה משהו, אל תתיחסי לדעות חברותייך כאקסיומה)

uלוליטה 4

New member
נראה לי שנכנסתי כבר לסרט.

ומעניין אותי לדעת מה הסיפור שלך? מה קרה בדיוק? עד כמה זה דומה?

זו בדיוק הסיבה ש..

כתבתי מספר פעמים: תשתדלי לא להיכנס לסרט. הכי קל להיכנס אליו - לצאת ממנו זה כבר סיפור אחר לגמרי. בנוגע לסיפור האישי, אם בא לך לשמוע במסר אישי תגידי לי..

אכן יש סיבה לבדוק...

אם את חושבת על זה, זה כבר אומר משהו.. חושב שהאינטואיציה חשובה מאוד..ושלך מקבלת מפנה לכיוון, כך שיש ממה לחשוש..תפקחי עיניים וגם בגלל שהם בקשר כזה ...זה יכול להטעות דהיינו להעלים לך את החשד...

בחייך, לא חבל על האנרגיות?

היי, אני אומרת שאם עד עכשיו לא טרחת לחשוד והדבר לא נראה לך מוזר לפני הסיטואציה עם החברות שלך, הרי שאין סיבה לזה עכשיו. מעכשיו כל פעם שתיראי אותה תתחילי לפתח כעסים לא הגיוניים כלפיה ועל בעלך בכלל. פעם קרה לי שחשדתי בעניין עם חברה (ללא קשר לסקס או משהוא דומה) ופשוט החלטתי לפתוח את העניין מולה על מנת למחוק את התחושות. באופן לא מפתיע, כשפתחתי את העניין הבנתי שאין דברים בגו. אני ממליצה לך לא לחשוב יותר מידי ולהכנס לסרטים, להגיד לחברה שלך שאת רוצה לבדוק איתה עניין מסויים ולמחוק את המחשבה הזו מסדר היום. אני מקווה (וגם מאמינה) שתגלי שהפראנויות אינן רלוונטיות. בקיצר, תמיד יהייו נשמות טובות (כמו החברות שלך) שיכניסו לך דברים לראש. ברוב המקרים זה נובע מקינאה. שימי לב ובהצלחה.

uלוליטה 4

New member
יכול להיות שהקינאה היא שמדברת מתוכן

החברות שלי רווקות, ותמיד אומרות לי כמה בעלי מקסים, אוהב ומפרגן. יכול להיות שהן מקנאות במערכת היחסים שלנו. אני מקווה שהמחשבות יעלמו לי במהרה, לא הייתי רוצה לקלקל שום מערכת יחסים (בני לבין בעלי ובני לבין החברה), בגלל שטות.

בהחלט!

לא רציתי לאמר אבל את יודעת- אם זה כבר עובר לך בראש... שימי לב - לא תמיד החברות שלנו רוצות את טובתינו. בעצם החברות שלנו כן. אלא שהן לא חברות אמיתיות לא.

j u l i a n o

New member
לחשוד בגלל שהחברות אמרו?

מה פתאום? אולי הן בעצמן חרמניות קנאיות? אם יש לך חשד, סיפור אחר. מתוך ניסיון אומר לך, שעות שאני יושב עם חברות של אשתי-גם לבד בבית או בקפה, כיף יחד אבל מכאן ועד חשדות??? ואגב-תמיד קיימת הסבירות שאולי יש משהו אבל האם כדאי לחיות בדאגה? או שיש אמון או לא! אל תהי נאיבית מידי אבל גם אל תתפתי לנשים קנאיות,אפילו אם חברותיך. טיפ-יש להן סיבה כלשהיא לחמם אותך עליה? מידע שהיא מפלטטת עם נשואים וכד'?

למעלה