האם יש לנתניהו מחלה ממארת.

jackie111

Well-known member
כמו תמיד אני רואה גם ערוץ 14. והנה אני רואה שדרנית
שאומרת שהשמאל מפיץ שמועות שלנתניהו יש סרטן
לבלב..

ממש שמועות זדוניות כי לטענתה נתניהו בריא.

אז אני שואל מי מהשמאל אמר זאת כי אני נחשפתי
לסיפור בערוץ 14.

Harrington

Well-known member
מנהל
לבלב..

לסיפור בערוץ 14.
אני קראתי על הדברים לראשונה כאן בפורום. מאז נחשפתי אליהם, הכל כאן בפורום, לפחות עוד 6-7 פעמים. כמובן שברי לכל בר דעת שמדובר בשטות מוחלטת. סתם דברי בלע של רל"בניקים חולים בעצמם (ולאו דווקא פיזית) שמתקשים להתמודד עם המציאות בדרך בוגרת ומבוגרת, אז הם נופלים להפצת שמועות זדוניות ומגעילות.

שוין. אני לא מכיר את ראש הממשלה אישית, אבל די משוכנע שבעניין הזה הוא כמוני. קרי אם הפצת דברי הבלע האלה זה מה שהאנשים האלה זקוקים לו כדי להרגיש טוב עם עצמם, שיפיצו כאוות נפשם כל העולה על רוחם.

אשרי ערוץ 14 שדיווח על הנ"ל (לא יודע מה דיווח, אבל מן הסתם הדיווח עסק בהתפתחות המשפטית שהייתה היום בסוגיה).

lemner40

Well-known member
אני קראתי על הדברים לראשונה כאן בפורום. מאז נחשפתי אליהם, הכל כאן בפורום, לפחות עוד 6-7 פעמים. כמובן שברי לכל בר דעת שמדובר בשטות מוחלטת. סתם דברי בלע של רל"בניקים חולים בעצמם (ולאו דווקא פיזית) שמתקשים להתמודד עם המציאות בדרך בוגרת ומבוגרת, אז הם נופלים להפצת שמועות זדוניות ומגעילות.

שוין. אני לא מכיר את ראש הממשלה אישית, אבל די משוכנע שבעניין הזה הוא כמוני. קרי אם הפצת דברי הבלע האלה זה מה שהאנשים האלה זקוקים לו כדי להרגיש טוב עם עצמם, שיפיצו כאוות נפשם כל העולה על רוחם.

אשרי ערוץ 14 שדיווח על הנ"ל (לא יודע מה דיווח, אבל מן הסתם הדיווח עסק בהתפתחות המשפטית שהייתה היום בסוגיה).
הוא לא מכיר את הבוס שלו

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אשרי אלה המאמינים בסיפורי בדיות. והלוא לא ירחק היום [והיה אם מדובר בדברי אמת], שגם ביביסט אדוק שכמותך, ייאלץ לבכות כשישמע שה0מולנים דיברו אמת. ולא שאני מאחל או מייחל, אבל מצחיק אותי שאתה בטוח כל כך ב"אמת" שלך, שלמרבה הצער, גם לה אין כל בסיס.

Harrington

Well-known member
מנהל
אשרי אלה המאמינים בסיפורי בדיות. והלוא לא ירחק היום [והיה אם מדובר בדברי אמת], שגם ביביסט אדוק שכמותך, ייאלץ לבכות כשישמע שה0מולנים דיברו אמת. ולא שאני מאחל או מייחל, אבל מצחיק אותי שאתה בטוח כל כך ב"אמת" שלך, שלמרבה הצער, גם לה אין כל בסיס.
מאחר ואינני "ביביסט" ולא "ביביסט אדוק" כהגדרתך, היום שאתה צופה לי ככל הנראה לא יזכה להיות מנת חלקי בעתיד הנראה לעין.

בכל מקרה, אין לי מושג מה יוליד יום. יכול רק, כמו כל ישראלי נורמטיבי שאינו שטוף שנאה, לאחל לראש ממשלתנו הנבחר הרבה בריאות ועד מאה ועשרים. אולם על-פי קביעת בית המשפט אנחנו יודעים שנכון לעת הזאת האיש לא סובל מהמחלה. טוב? רע? יחליט כל אחד עם הפסיכיאטר שלו.

ממילא כשזה המצב, אין בכלל היתכנות "לבכות כשישמע שה0מולנים (מקווה שהעתקתי נכון את כוונת המשורר) דיברו אמת.". זאת מהטעם הפשוט, שכבר כעת אנחנו יודעים שמה לעשות, הם דווקא לא דיברו אמת.

זאת לא "אמת שלי" יקירי. זאת קביעת בית המשפט המוסמך בישראל. כמובן שזכותך לעדכן ולהודיע שאין לך אמון במערכת המשפט הישראלית. אבל זה יהיה דיון אחר.

ai27

Well-known member
למה זה צריך לעניין את הנתבעים, אם מגיש התלונה לא יכול להעיד נגדם אז התביעה שלו תדחה והם הרוויחו.
התובע כבר הגיש את את עדות-הזהב.
ממנה עולה - שהטיעונים שלהם היו הונאה.
אין אבחון סרטן, אין ממצאים מחשידים, ואין טיפולים הנוגעים לסרטן

ולכן
אם הנתבעים לא יצליחו לבסס את טענתם
מדובר בעבירות דיבה ולשון הרע.
אם התובע יצליח לבסס כוונת זדון מכוונת - יש סעיפים נוספים שהם עלולים לחטוף

Cranio

Well-known member
לבלב..

לסיפור בערוץ 14.
את זה צריך לשאול את השופט שקיבל את המסמך הרפואי של נתניהו אבל מסרב להעביר אותו לשלושת הנתבעים שנתניהו תבע.

evglev1

Well-known member
מנהל
זו לא הפצת שמועות זה הסבר לעובדות גלויות.
איזה עובדות גלויות קוצב לב והסרת ערמונית? נכון שלרל"בניקים כולל אותי ביבי נראה כחסר לב ולכן אין במה לשים קוצב ופחדן כל כך שלא היו לו ביצים אז למה שתהיה לו ערמונית. אבל בפועל זה הכול מטאפרות, וגם לאנשים אכזריים מאוד כמו המחבלים שמשתחררים בעסקאות יש לב בתור משאבה וגם לשפנים הם במובן המילולי והן במובן המטאפורי יש ביצים ויש ערמונית.

evglev1

Well-known member
מנהל
לבלב..

לסיפור בערוץ 14.
למנר טוען זאת, לא יודע איפה הוא שמע, אבל הוא הסביר בפורום שנתניהו כבר רגל אחת בקבר והסיבה לדומיננטיות של יאיר נתניהו היא כי בנימין נתניהו לא יכול כבר לחשוב בצורה צלולה.

אבל נחשף שהסיפור על כך שיאיר נתניהו נשלח למיאמי כי הרביץ לאביו וזאת פגיעה בסמלי שלטון, מסתבר שהמקור לידיעה היה בן כספית, מי יודע אולי הוא מפיץ גם על המחלה. וגם קרניו בפורום כתב שהטעויות שעשה בנאומים כמו לבלבל בין ממשל טראמפ לממשלת החמאס נובעים מדמנציה.

Cranio

Well-known member
למנר טוען זאת, לא יודע איפה הוא שמע, אבל הוא הסביר בפורום שנתניהו כבר רגל אחת בקבר והסיבה לדומיננטיות של יאיר נתניהו היא כי בנימין נתניהו לא יכול כבר לחשוב בצורה צלולה.

אבל נחשף שהסיפור על כך שיאיר נתניהו נשלח למיאמי כי הרביץ לאביו וזאת פגיעה בסמלי שלטון, מסתבר שהמקור לידיעה היה בן כספית, מי יודע אולי הוא מפיץ גם על המחלה. וגם קרניו בפורום כתב שהטעויות שעשה בנאומים כמו לבלבל בין ממשל טראמפ לממשלת החמאס נובעים מדמנציה.
איזה סלט עשית.

ai27

Well-known member

כל שבוע הנוכלים מפרסמים הונאה חדשה,
בידיעה, שמכונת הרעל (אנשים כמו למנר אביב קרניו וג'קי) יהדהדו את ההונאה הלאה.

למעלה