ככה לקרוא לפסיכולוגית MA BA בצרחות ?כמו תמיד אני רואה גם ערוץ 14. והנה אני רואה שדרנית
שאומרת שהשמאל מפיץ שמועות שלנתניהו יש סרטן
לבלב..
ממש שמועות זדוניות כי לטענתה נתניהו בריא.
אז אני שואל מי מהשמאל אמר זאת כי אני נחשפתי
לסיפור בערוץ 14.
ככה לקרוא לפסיכולוגית MA BA בצרחות ?כמו תמיד אני רואה גם ערוץ 14. והנה אני רואה שדרנית
לבלב..
לסיפור בערוץ 14.
התצהיר הרפואי בבית המשפט אומר הכול ומי שהפיץ את הידיעה יזכה לשלם לנתניהו "קצת" מכספוכמו תמיד אני רואה גם ערוץ 14. והנה אני רואה שדרנית
לבלב..
לסיפור בערוץ 14.
ראית את התיק הרפואי שלו?ומכיוון שללפידונים יש קשיים בהבנת הנקרא,
התשובה היא - לא
לנתניהו אין מחלה ממארת
מה יהיה הספין הבא?
השופט צריך להוכיח ולא לומר "ראיתי ".השופט ראה.
אם זו לא הונאה - שיספקו הוכחותהשופט צריך להוכיח ולא לומר "ראיתי ".
מדובר במשפט דיבה אם לא הבנת ולכן הנתבעים צריכים הוכחות .
אם זו לא הונאה - שיספקו הוכחות
אין להם
מכיוון שזו הונאה
מה תעשו עכשיו כשזרימת כספי השוחד נפסקה?
תערכו מגבית כדי לממן את הקנס ששלושת הנוכלים יחטפו?
התבלבלת.היחידי שחייב לספק הוכחה זה השופט .
וואווהתבלבלת.
השופט - אינו הנתבע
שני הצדדים מעבירים אליו טיעונים ועדויות, והוא פוסק לפיהם.
עד כה,
השופט קיבל את תיקו הרפואי המלא של נתניהו
ואין שם - שום טיפול או איבחון הנוגע לסרטן הלבלב, סרטן אחר, או מחלה קשה אחרת.
ועכשיו,
הנתבעים יצטרכו להעביר עדויות
לכך - שלא מדובר בהונאה ודיבה מרושעת
עד שהם לא יראו בעיניהם את התיק הרפואי המוכיח שאין לו סרטן בלבלב או כל טענה אחרת שתופרך ,
עם גישה כזאת הנוכלים עוד יגמרו בכלא...עד שהם לא יראו בעיניהם את התיק הרפואי המוכיח שאין לו סרטן בלבלב או כל טענה אחרת שתופרך ,
המילה של השופט שווה כקליפת שום.
אתה צודק,עם גישה כזאת הנוכלים עוד יגמרו בכלא...
נבקש מפורום קהלת שיעבירו אלינו קצת מהתרומות שהם מקבלים .מה תעשו עכשיו כשזרימת כספי השוחד נפסקה?
תערכו מגבית כדי לממן את הקנס ששלושת הנוכלים יחטפו?
קהלת יבקשו בתמורה את האנרכיסטים שלכםנבקש מפורום קהלת שיעבירו אלינו קצת מהתרומות שהם מקבלים .
אם וכאשר יהיו אצלנו אנרכיסטים אז נדאג להעביר אותם לאחים שלך ,הטרוריסטים ממוצא יהודי .קהלת יבקשו בתמורה את האנרכיסטים שלכם
שיעשו הפגנות קבועות מול הבתים של גולד-פריינד ומיארה.
ממליץ בחום התעמקות קלה בנושא עליו אתה כותב. די באמת הלימוד קליל, לא צריך משהו כבד מדי. אם תעשה כן אתה צפוי לגלות שהשופט לא נדרש "להוכיח" מאומה בהליך כזה (וגם לא בשום הליך אחר במשפט הישראליהשופט צריך להוכיח ולא לומר "ראיתי ".
שוב מומלץ להתעמק קלות. האמן לי שהמלצתי החמה והידידותית לגמרי לטובתך. אמנם אני נהנה מהאתנחתאות הקומיות שאתה מסדר לי וכל תגובה כזאת מעלה לי חיוך על הפנים, משהו שאני בהחלט מודה לך עליו. אבל לא נעים לראות אותך מגחיך את עצמך כל פעם מחדש. פשוט, באמת ובתמים, לא נעים.מדובר במשפט דיבה אם לא הבנת ולכן הנתבעים צריכים הוכחות .
בכל מקרה הבנה סופר בסיסית בנושא תלמד אותך שאלו התובעים שצריכים הוכחות בדרך כלל. אבל במשפטים מהסוג הזה נטל הראיה יכול להתהפך. במקרה דנן אני לא יודע מי התובעים ומי הנתבעים, אבל נראה שמי שיצטרך להרים את נטל הראיה הם אלה שפירסמו את דברי ההבל.
מכיון שהנתבע הראשון טען שיש לו עדות ישירהבית המשפט קבע היום שהתיק הרפואי של ראש הממשלה הנבחר לא יכול לסייע להם בכך. מכאן ברי לכל בר דעת שהסיכוי שלהם להצליח במשימתם קלוש, שלא לומר אבוד לחלוטין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.