האם יש מחשבון שכר שעובד בדרך הבאה?

מצב
הנושא נעול.

Y.G.J

New member

אני מזין לו את השעות עבודה החודשיות מציין מה מהם היה בתעריף שבת... לבד הוא יודע מה נחשב שעות שבת וחג וכו'... כמו כן יודע להתייחס לשעות עבודה שמהן באופן קבוע יורד משמרת בוקר שעה הפסקה ומשמרת ערב חצי שעה הפסקה ואילו משמרת לילה ללא הפסקה...

ron32

New member
אשמח לסייע בבניית מחשבון כזה

אני מזין לו את השעות עבודה החודשיות מציין מה מהם היה בתעריף שבת... לבד הוא יודע מה נחשב שעות שבת וחג וכו'... כמו כן יודע להתייחס לשעות עבודה שמהן באופן קבוע יורד משמרת בוקר שעה הפסקה ומשמרת ערב חצי שעה הפסקה ואילו משמרת לילה ללא הפסקה...
אשמח לסייע בבניית מחשבון כזה
אם עדיין נחוץ לך או לחברים כאן

שיר ורד

New member
אם אתה יודע ויכול להשתמש

אם אתה יודע ויכול להשתמש
ב excel אוכל להכין קובץ excel לחישוב כנ"ל. נדרש שתציין במדויק באלו מקרים מורידים את השעה/חצי שעה של הפסקה (כלומר מהם גבולות המשמרת על פיהם נקבעת ההפסקה) , או לחילופין , תצטרך להזין ידנית את מספר המשמרת. אם צריך ,אפשר גם לחשב שעות נוספות. לגבי תעריף שבת צריך להזין מתי מתחיל ונגמר תעריף שבת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה