לא מבינה במונחים פיסיקליים גם לא במתמטיקה
גל במובן של יכולת להתפשטות במרחב - יכולת עקיפה ויכולת שבירה.
ברור שאני משתמשת בדימיון שלי - כאשר למיטב הבנתי המוח הוא כלי חומרי והתודעה על פי מכניקת הקוונטים היא גלית, נובעת מהחוץ פנימה ומהפנים אל החוץ.
כאשר הגוף מת, כולל המוח -גל התודעה, שאפשר לקרוא לו נשמה ממשיך למרחב הקוסמי. ליקום מקביל או למרחב אחר או למימד אחר, על כל פנים על התיאוריה הזאת התודעה משתחררת מהאנרגיה הדחוסה של הגוף וממשיכה להתקיים כסוג של גל אור, גל אנרגטי במרחב הקוסמי לנצח.
הוכחה לכך הביא פיסיקאי (היתה כתבה עליו ב- TV לפני כחודשים) שטען שעל פי מכניקת הקוונטים התודעה/נשמה היא סוג של מולקולה שמתקיימת לנצח לאחר המוות.
הנה קישור לכתבה
https://www.facebook.com/ruti11/videos/1816247088617473/

וקישור לראיון איתו
http://www.express.co.uk/news/science/728897/LIFE-AFTER-DEATH-consciousness-continue-SOUL

אין יכולת מדעית להוכיח את הטענה שלי לעיל, כפי שכתבתי זה עניין של אמונה - אם לתודעה יש תכונה גלית כמו לאור, לרדיו לגלי מים - היא לא נעלמת, מה גם שאין אפשרות לראות אותה, גם לא לראות המחשבות - אלא את התגובות של התודעה/מחשבה במיכל שנקרא מוח.

אסתפק בתגובה זאת בינתיים - מאחר ולא קל להסביר דברים לא מדעיים באופן מדעי
.

יכולה רק לתאר לך מקרים של לאחר מוות:
אמי נפטרה בפברואר השנה - אבא שלי אדם רציונלי לגמרי ולא מאמין בכל השטויות האלה.
כחודש לאמר מותה הוא טילפן אלי נסער, אמר שהתעורר משנת צהריים וראה את אמי יוצאת מחדרה מנפנפת לו עם היד לשלום וממשיכה לסלון - מעולם לא נפנפנה לו עם היד לשלום בתוך הבית, הוא ראה אותה באופן מוחשי.

באחת משיחות הטלפון באותה תקופה - כאשר התחלנו לדבר עליה, הטלפון התנתק באופן פתאומי, זה קרה פעמיים - והיה לי ברור שזאת אמא שלי שהפריעה לה שמדברים בטלפון.

כחודשיים לאחר מכן חלמתי חלום מוזר בו אני נמצאת בסלון ביתם של הורי - יש אנשים לא מוכרים לי, במרחק צעדים אני רואה את דמותה של אמי (שבסוף ימיה היתה רתוקה לכיסא גלגלים) הולכת זקוף קדימה לובשת שמלה לבנה עם פרחים אדומים לצידיה ומאחוריה אנשים לא מוכרים, אני הולכת לראות לאן היא מתקדמת, אני רואה דמות גבוהה היא נכנסת לתוך גוף הדמות ונעלמת לתוך הדמות - מיד אחרי זה כל האנשים מסביב התרוממו באוויר, דהיינו ריחפו בין הרצפה לתקרה.

כאשר כלבתי נפטרה ממחלה הבאתי לאחר שבוע כלבה חדשה שישנה באותו מקום בו ישנה הכלבה שנפטרה - פעמיים באותו לילה ראיתי כדור אור קטנטן בצבע כחול ליד הרגל האחורית של הכלבה החדשה, חשבתי שאני לא רואה טוב, לא דימיינתי זה כדור אור כחול קטנטנן היה ליד רגלה של הכלבה החדשה - לא השתקפות של כלום היה חושך בחדר חוץ מאור טלויזיה. זה לא קרה לפני כן ולא אחרי כן.

יש עוד מספר דוגמאות שאין להם הסבר מדעי, או הסבר רציונלי - אבל החוויה מוחשית והתחושה שמדובר בנשמת המת, דהיינו הגוף מת, הנשמה קיימת.

ברור שכל הספקנים מיד יחפשו כל מיני הסברים רציונליים - ואין טעם להתווכח, חוויה היא אכן עניין סובייקטיבי - לא ניתן להוכיח מדעית מחשבות, רגשות, תחושות, וחוויות.
כל אלה לא הוכחה על קיום נשמת המת אלא האדם החי - ובכל זאת התחושה היא שמדובר בנשמה.

לא כל מה שאנחנו לא יודעים, לא תופסים בהיגיון או לא רואים, או לא מוכח מדעית - אומר שאינו קיים. כל אחד יכול לקחת את זה למקום שלו.