האם יש ספר בתהליך תרגום?

igreenwald

New member
האם יש ספר בתהליך תרגום?

קראתי את כל הספרים בעברית למעט אחד ומאז איש הקציר או מכשפות בחוץ לארץ לא ראיתי חדשים

ויימס

New member
כן!

אלים קטנים, Men at Arms ו-לורדס אנד ליידיס.
עוד משהו? האם בכוונת להצטרף ולהישאר?

כנרת! או! על זה רציתי לדבר איתכם!

אז ככה: זה אתר החדשות של הוצאות כנרת זמורה-ביתן . ויש שם את המייל הזה: mailto:[email protected] ואת המייל הזה: mailto:[email protected] וגם את: mailto:[email protected] כתבתי לכל שלושת הכתובות. לא היה מענה. האזכור היחידי שלהם לטרי פראצ'ט באתר כולו מוזכר כאן: http://www.kinnblog.com/blog/2004/05/_2004_.html בדפי זהב, כתוב: "כנרת בית הוצאה לאור, התעשיה 10, אור יהודה 60212 טל': 03-6344977 פקס: 03-6340953" אולי אם כולנו נכתוב להם מייל או נתקשר יהיה לזה אימפקט? כאילו - ברור ש'הארי פוטר' מוכר קצת יותר מטרי פראצ'ט... אבל בכל זאת?

The Mad Hatter

New member
P:

הרגשתי צורך להגיד-שהמורה שלי לפסנתר מאד אוהבת את טרי פראצ'ט והיא קראה את הספרים ברוסית. עכשיו היא באמצע לורדס&ליידיס והיא אומרת שהתרגום מאד טוב. מה עם קוראי העברית? לנו לא מגיע תרגום מהיר וטוב? נראה לי שעד שיוציאו את הספרים המתורגמים טרי כבר יכתוב עוד חמישה ספרים או משהו.

אז !

זה הזמן להכנס להודעה שכתבתי, לקחת את הטלפון של כנרת ואת המייל, לשלוח מיילים, להתקשר (הוצאות ספרים נסגרות מוקדם, אז אולי בין 9 ל 15 ככה) ולהציק להם. לדרוש לדבר עם האחראי על התרגומים, להסביר להם שטרי כותב בין ספר לשניים לשנה, ולא יתכן שהם יוציאו אחד לשנתיים. ואם הם לא יתרגמו, נדאג לזה שאף אחד לא יקנה את התרגום של הארי פוטר השישי!!! (yeah, right)

ויימס

New member
יפה. ../images/Emo4.gif

נחמד מאוד. חבל שאני לא דוברת רוסית. כאילו, מה נסגר??? מה לוקח להם כל כך הרבה זמן???

למישהו יש את המשחקים?

שיחקתם ב Discworld ו Discworld2 ? לא יצא לי לראות אף אחד מהם, אבל לפי התמונות באינטרנט זה משחק שאמור להיות מצחיק ונחמד סגנון monkey island ז"ל... תמונה חמודה מ discworld עם סתם-רוח ומוות תמונה חמודה מ discworld2 עם סתם-רוח והתיבה

Greebo

New member
שיחקתי ב3 מתוך 4...

disc world noir הכי טוב... לוטן הוא הבלש הסרקסטי האולטימטיבי... צריכים לעשות עליו ספר גוד דם איט! אחד מהדמויות היותר טובות של עולם הדיסק.. כל המישחק הוא בדיחה אחת גדולה על קזאבלנקה...הכל מplay it again sam (סם הערפד למי שזוכר מ"תמונות זזות" אם אני לא טועה... ועד הדיאלוג הסופי בין לוטן וגאספוד (!).. (כמובן) גאספוד :you know... i think this is the begining of a beautiful friendship.. לוטון : oh pot a crock in it will'ya? או משהו דומה.. בכל מיקרה...הופעות אורח של ויימס ודטרייטוס..ונובי בתור אחת הדמויות היותר ראשיות... ("חבר" של לוטון..)...כל כך הרבה בדיחות על מוצא האדם מהקוףO.0... אה...והמישחק הראשון היה טקסט קוואסט..ואף פעם לא שיחקתי בטקסט קוואסט..אז אין לי ממש כוח לנסות.. הוא חופשי להורדה..

שאלה...

כן, הבנתי שיש ארבעה... הראשון יצא בתחילת שנות השמונים והוא נקרא The Colour of Magic. הוא יצא למחשבי 'סינקלייר-ספקטרום' (לפני עידן ה PC), וכדי לשחק בו היום, צריך להריץ אמולטור לסינקלייר, ועליו לטעון את המשחק.... כך שלא רק שזה טקסטואלי, זה גם לא היה בעולם ה PC... אחרי כן יצא Discworld, ואחריו Discworld2, ובסוף Discworld Noir, בסגנון הסרטים film noir (סרטים בהם הגיבור גם מדבר ומתאר את מה שהוא עושה)... מענין אותי לדעת האם צריך לשחק ב discworld בשביל לשחק ב discworld2 (אותו יש לי איך להשיג, אבל בלי הראשון) ?

Greebo

New member
אני שיחקתי בשני

לפני ששיחקתי בראשון... ונהנתי מאוד...הם לא קשורים ממש אחד לשני...את צריכה רק לקרא את ספרי עולם הדיסק בשביל להבין את הבדיחות... ולראות נשק קטלני 3... כי כל סצנת הפתיחה (הכל כך גאונית) של דיסקוולד 2 היא פרודיה אחת גדולה על נשק קטלני 3...כש רינסווינד הוא מל גיבסון, הספרן דני דלובר וגריבו הוא החתול.. קטע אדיר... ובכלל השיר פתיחה גם הוא גאוני That's death..אריק איידל פשוט גאון >.> ושוב, דיסקוולד נואר יותר טוב מהשניים עם רינסווינד...

ת'נקס

סוף סוף הביטורנט סיים להוריד את דיסקוורלד2. נחמד. מישו כאן רוצה את הtorrent? (למשתמשי ביטורנט)

Death of Rats

New member
אני מצטערת ../images/Emo4.gif...

היתה פה הודעה מושקעת על איך להוריד ביטורנט. זה אמנם חוקי (כי טכנית, זו תוכנת P2P שהן חוקיות) אבל היתה כאן גם כתובת לאתרים מהם אפשר להוריד סרטים וכו', וזה לא חוקי, אז נאלצתי למחוק. אז בלי אתרים כאלו בפורום, להבא, בבקשה. לינקים למקומות כאלו אפשר להעביר במסרים...

לא מדויק...

הכתובת שנתתי ל'ליונטוורק' היא חוקית לחלוטין. אני מכירה את בעל האתר, והבחור הנחמד מקפיד על כך שהאתר שלו יהיה חוקי לחלוטין. אני אשמח אם תבדקי את האתר ותגלי שהוא חוקי לחלוטין - אין בו שום סרט, ושום אפשרות להוריד ממנו חוקי. מה שכן, אפשר להוריד מהאתר את תוכנת הביטורנט, ודרכה להוריד סרטים וכו'. בכל מקרה, אני לא אכתוב את ההודעה הארוכה הזו מחדש. בכל זאת, חצי שעה.

למעלה