האם יש פה מישהו שצודק בעינכם?!!

תודה על ה"הבהרה" ../images/Emo8.gif

אם הוא עדיין איתך זה סימן שהוא סולח.... אם הוא מזכיר לך את זה, זה סימן שהוא לא שוכח.... לא חשוב מי צודק אלא מי חכם.... להתווכח איתו שהוא לא צודק במה שהוא מרגיש ....זה לא חכם!

blue eyes21

New member
מתוסבכת אתיופית

מקום לסליחה יש ועוד איך כאשר ההתנצלות באה ממקום אמיתי של חרטה אמיתית. לא מספיק להגיד, את גם אמורה להוכיח את זה,כן להוכיח כי עד היום הראית בדיוק את ההיפך ולא משנה אם כן היית בשלה או לא,המעשים נעשו-קודם כל תתחילי בזה שתהיי מסוגלת לראות כמה הכאבת לו ,להבין שאמון מאוד קשה לבנות וקל להרוס ובמידי תפקחי עיניים ותסתכלי סביב ,לא רק את קיימת שם בתוך "המערכת יחסים "הזאת.תקלטי עד כמה הוא אוהב עד כדי אובססיה לדעתי אם קיבל את ההתנהגות הזאת שלך ונשאר .הוא פגוע מאוד וגישתך:ביקשתי סליחה אז מה הוא רוצה נראית לי אגואיסטית מאוד.איך היית מרגישה אם זה היה הפוך ,מה זה היה גורם לביטחון העצמי שלך ועד כמה היית מאמינה בו?ניסית פעם לשאול את עצמך?ואחרון חביב,תני לו לקרוא את זה: תעזוב אותה ,תתנתק כי יש אנשים שרק כשהם מאבדים הם לומדים להעריך את הטוב שהיה להם.

מסובכת

New member
על תדאגי - אני אתן לו לקרוא את כולם

אמרת משפט יפה: "תעזוב אותה, תתנתק ממנה כי יש אנשים שרק - כשהם מאבדים הם לומדים להעריך את הטוב שהיה לכם"!! מסכימה איתך להלוטין!אבל כפי שציינתי בהמשך, את המשפטים אמרתו לו אין ספור פעמיים על מנת שיבין שבאותו זמן אני בכלל לא רציתי אותו - והייתי משתוקקת שילך להכיר בנות שיכולות לאהוב אותו ולכבד אותו - כשם שאני לא עשיתי זאת בזמנו.אני רואה שיש אנשים שלא מבינים את העיקר - איך בן אדם ידע איפה הוא טעה אם לא למד מהטעיות שלו??שאלת אותי - מה הייתי עושה אם זה היה ההפך?אז דבר ראשון הייתי בורחת מהבן-אדם שכזה מהר לפני שיקרו שלוש טעיות מזו שלא מוצאות-חן-בעניניי - פשוט מאוד!

אז עכשיו הוא רוצה ללמד לקח?

תראי, אני לא מסכימה עם מה שעשית, ואם אני הייתי בצד שלו במערכת היחסים הזו היא היתה נחתכת מזמן. אבל בנקודה הנוכחית צריכות לעמוד בפניו 2 אופציות, לקבל לסלוח ולהמשיך או לחתוך. לדעתי, זה לא הוגן לא כלפיו ולא כלפיך להמשיך מערכת יחסים בריאה ועם חוסר אמון

מסובכת

New member
בדיוק כך אני חושבת!!

למרות שהייתי שקועה ולכתוב את המכתב לא ציינתי - שיש לנו קירבה וגם אם מותר לציין - אמון גם - לפחות מצדי, והוא...בתוכו יודע שאפשר להאמין בי, כי כשאני סוגרת משהו אצלי זה סגור - בקיצור אני החלטית והוא יודע זאת!

s h i r k u s h

New member
הממ...

האמת שמבינה אותו, אני אישית לא הייתי סומכת על מישהו גם אם ממש הייתי אוהבת אותו בכל ליבי אם הוא היה בוגד בי ולא רק פעם אחת אלא הרבה פעמים. גם אם השתנית זה לא אומר שהוא יכול לבטוח בך כי הוכחת שלתת בך אמון זה דבר בעייתי.

מסובכת

New member
משום מה - אני לא מסכימה איתך!

הייתי יכולה להסכים איתך, אבל כשציינת: " גם אם אהבתי אותו בכל ליבי לא הייתי סולחת" משום מה זה מראה סתירה! אבל אני, אם הייתי שומעת מקרה כזה או אחר, אני יודעת כשמישהו אומר סליחה ומתכוון לזה - לא הייתי פוגעת באותו אדם זה, כי כשאומרים סליחה מתכוונים מהלב, כי עם לא, לא אומרים אותה בכלל ואם זה שקר זה יתגלה מתי שהוא. בכל מקרה, אקח את לתשומת ליבי!!

את צודקת!

את צודקת כי הבהרת לו תמיד שזה כך והוא היה מודע לזה והתכחש לזה.קיצר את צודקת.איך 3 שנים?? איך אפשר להיות עם מישו שלא אוהבים??למה?

מסובכת

New member
זה בדיוק מה שאני מנסה להבהיר פה!

אני באמת לא מחפשת - צדק, רק שיהיה הבנה ויתנו לי פתרון לפקוח לו לאותו אדם זה דרכם, זה הכל!אני רוצה רק לצין - שכפי שהוא סבל ( בדרכו שלו) אני גם סבלתי ממנו ואני החזקתי ומשכתי את הקשר מתוך רחמנות!!אז היום - שיש בי משהו כלפי הקשר הזה - ואני מנסה שזה יהיה טוב ( מבחירה שלי) והצד השני לא יתייחס לשינוי ברצינות - ועכשיו הוא זה שיהיה - המזלזל, אני לא אנהג כמו שהוא נהג בשנתיים וחצי.לי יש כבוד ולא אשפיל את עצמי לאחר כמה ניסיות לשפר את הקשר, אבל עם מצדו לא יתן תשומת-לב ויקבל את סלחתי לא יהיה טעם לקשר.מה שאני אומרת זה, שבזמנו הוא יכל לזהות את הסימנים ולברוח, אבל מה לעשות שדעתו שונה משלי וקרה מה שקרה!!!

אני איתך מאמי שלנו!

אני אומרת שאת צודקת.ואני מבינה אותך ברמות שלא תאמיני.גם לי אותו הקטע עם החבר הנוכחי.לא מרגישה דבר וחצי דבר כלפיו.ואני נאכלת.ואפילו שבגדתי בו אני לא הכי מצטערת כי הבהרתי לו שזה לא ה דבר.א ת צ ו ד ק ת מ ת ו ק ה!

Vdrums

New member
אם הוא לא הדבר אז למה לבגוד?

למה לא לסיים את זה וזהו?

אתיופית

New member
תודה לך על ההבנה - בסטייל!!

אני שמחה שיש אחת שמבינה את מה שעשיתי, וכן מה הרגשתי כשעשיתי את מה שעשיתי ( למרות שכולם לא מוצאים הצדקה פה, ואני מבינה זאת).

מסובכת

New member
שאלה טוב, רק חבל שאתה לא מפנה..

לאלה שעושים בעיות!?בכל מקרה אנסה לענות לך - בהתחשב למקרה שלי - כשאלה אליך:אתה בתור גבר, אם הייתה בקשר אם מישהי, ואתה בחורה לא עוזבת אותך אף-על-פי שאתה מראה לה בברור שאתה לא מעוניין בה כפי שהיא רוצה, אבל היא בכל זאת עושה ככל האפשר למשוך אותך, אבל אתה לא יכול להענות לבקשתה....כי אתה לא מרגיש כמויה.ועכשיו, לאחר שהתאמצת ואמרת לה שאין לך אהבה בה ושאתה כרגע לא מרגיש כמויה, והיא לא מרפה מזה, איזו דרך נשארה לך?מה כבר אתה יכול לעשות אם מישהי שלא מכבדת את בקשתך - להניח לך ושאתה לא פנוי רגשית לענות לצרכייה?****בכל מקרה זה מה שעברתי עד היום.אז לסיכום, מה אתה יכול להגיד לבחורה שלמדה את הטעיות שעשתה וכעת - רוצה לשנות את חייה - מפנה שהיא רוצה בזה.ואת המעשים שעברו - אי-אפשר להבליג כי זה לא נעשה במכוון?לאחר שקראת - והבנת (עם הבנת) מה אתה יכול להגיד לי ולו לסיכום?!!מחכה לתשובה.* תודה לכולכם בכל מקרה.

magenta73

New member
סיכום:

אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים. שאי ברכה.

Vdrums

New member
הייתי מתעלם וממשיך בחיי.

מה שאת עשית רק שהמשכת להתייחס אליו.

רגע......

היא לא אמרה שהיא הולכת? אתם עוד פה עם הדבר הזה?
אללה יוסטור ולהקתו! את יודעת מה כפרה!? את צודקת....אבל אין מי שיצדיק אותך!

joshh

New member
תשובה ופיתרון....

לדעתי, שניכם אשמים. את - ידעת את כוונותיו (למרות שהיית כנה) לדעתי, היית צריכה לחסוך ממנו, ולסיים את הקשר (עמוק בפנים רצית את זה ככה). הוא - ידע את כוונותייך, ולמרות הכל הוא נישאר (כניראה הוא מזוכיסט), וניסה בכל הכח להפוך אותך למשהו שאת לא. עכשיו, השאלה האם זה שאת תצאי צודקת זה מה שיפתור את הבעיה ? (או ההיפך). לדעתי, לא, כי זה יוצא אותו קצת מטומטם, או שפשוט לא תצליחו לסיים את הדילמה הקשה הזו כי שניכם רוצים להיות צודקים. הפיתרון לדעתי הוא: 1. אתם צריכים לעשות שיחה של "יחסינו לאן", כלומר, ראשית לבדוק מה כל אחד מצפה מהקשר ומה הוא רוצה שהקשר יהיה בשבילו. 2. כל אחד מכם יאשים רק את עצמו וימצא דרכי פיתרון שיתאימו לשניכם. 3. אתם צריכים להגדיר את הקשר מחדש ולדעת שמעכשיו אתם פותחים לאו דווקא דף חדש אלה שידרוג של מערכת היחסים שלכם. שהבסיס שלו ניבנה: מהדדיות - הבנה, הקשבה, התחשבות וכל הדברים שלדעתכם צריכים לבנות קשר טוב ובראי. אל תנסו להיות צודקים (תשימו את האגו שניה בצד), תעבדו על השטח האפור יותר מהצדדים הקיצוניים (שחור או לבן). הצעה שלי, תדפיסי את התגובה שלי ותראי לו, ותעשו מהפיתרון משימה. במידה וכן לקחת את ההצעה שלי תכתבי לי בקומונה שלי "גורו יחסים" http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=1521 ותגידי לי איך הלך. הכל מקרה מקווה שנתתי לך קצת חומר למחשבה לגבי הדילמה. בהצלחה, joshua

למעלה