האם כל הגברים בוגדים?

הצילצול

New member
האם כל הגברים בוגדים?

או שיש כאלה שהם לא בקטע הזה??? מי אוהב לבגוד ומי לא? האם יש סיכויי שאמצא אחד שלא בוגד? או שהסיכויי קלוש??

לא, אבל:

רק רציתי להעיר את תשומת ליבכם לעניין שגם נשים בוגדות......... לא דיברנו על זה כבר?!?!?!?

seeyou

New member
גם נשים בוגדות....???../images/Emo12.gif.....

מה היה תפקידו של הנכש בין חווה לאדם?

הצילצול

New member
שאלתי בשבילי

כי עד עכשו הגיעו לי רק הבוגדים!!! אז אני שואלת אם יש עדיין סיכויי שיבוא הנורמלי!

Darkwing

New member
ואת בגדת?

מה את מחשיבה כבגידה אגב? סתם מתוך סקרנות. האם יציאה עם מישהו נחשב בגידה? האם לתת לגבר אחר את הטלפון שלך במטרה להכיר אותו יותר זה בגידה? אה, ותתחילי לבחור חברים ביתר קפידה...

Darkwing

New member
ואת בגדת?

מה את מחשיבה כבגידה אגב? סתם מתוך סקרנות. האם יציאה עם מישהו נחשב בגידה? האם לתת לגבר אחר את הטלפון שלך במטרה להכיר אותו יותר זה בגידה? אה, ותתחילי לבחור חברים ביתר קפידה...

הצילצול

New member
בוא אסביר לך

בגידה זה שהבן זוג מתעניין במישהי אחרת או אפילו יוצא איתה מבלי שאני אדע אחד שמסתכל על אחרות בזמן שאני לידו זאת בגידה!!! ואני לא עושה את כל הדברים האלה שאני מתאהבת אז זה עד הסוף

אממממממממממ..... מה????? ../images/Emo12.gif

להסתכל על מישהי אחרת זאת בגידה?? לסובב את הראש אחרי מישהי זאת לא בגידה, אם את מרגישה לא נוח אם זה שבן הזוג שלך מסובב את הראש, אז או שאת אובססיבית או שאת לא בוטחת בו... בכל אופן- בגידה זה החל בפלירטוט וכלה בסקס...

Flash Button

New member
אובססיביות זה רע

ולמרות שזה מראה עד כמה שהיא אוהבת אותו, זה עדיין רע..

Flash Button

New member
אני חושב שמלחיץ גם מבחינת הבנות

לא נראה לי שיש מישהו שאוהב להיות בלחץ בין אם הוא בן או בת..למשל - אם תיהיה אובססיבי כלפי חברה שלך, תחפש אחריה בכול מקום וכול הזמן, היא תתרחק..זה מלחיץ.

הצילצול

New member
אם הוא אוהב אותי...

עליי הוא צריך להסתכל בצורה כזאת אבל אם הוא מסתכל על אחרות בגלל שהן כוסיות הייתי מתעצבנת אני לא אומרת שאסור לו בכלל להסתכל!!! אבל לא בצורה של להתחיל עם אחרות!

Flash Button

New member
בטוח שעלייך הוא מסתכל

אבל מין הסתם כוסיות מושכות לו את העיניים אז מה הוא יכול לעשות..להתחיל זה כבר סיפור אחר, זה באמת משפיל.

זה מה שאמרתי-

לא לפלרטט, אבל להסתכל? מה איכפת לך? הוא שלך ולא של מישהי אחרת... אם הוא היה רוצה מישהי אחרת- הוא לא היה איתך...

הצילצול

New member
מודה שאתה צודק. ו...

וכל הכוסיות (אם יש כאלה חוץ ממני
) יכולות לקפוץ לי!!! הוא שלי!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Darkwing

New member
לא ענית לי עדיין.

אם את בגדת. כי לפי התיאור שלך לבגידה, אז אני בטוח שגם את בגדת והרבה יותר מפעם אחת. להסתכל??? השאלה המתבקשת פה היא, את בטוחה שאת בת 21? זה יותר נשמע כמו משהו שבת 12 תאמר. את צריכה להבין כי אנשים יביטו. אין מה לעשות בנידון. אתן עושות הרי הכל על מנת שאנשים יביטו. מחשופים, איפור, בגדים יותר סקסיים, אביזרים, תסרוקות וכן הלאה. ולא, אני לא קונה את זה ששעתיים למול המראה עם ערכת איפור וג'ינס צמוד צמוד ומחשוף עד הפטמה זה בשביל הנוחות באמצע החורף... אז אוקי. אנו מביטים. בתור זכר אני יכול לומר בקלות כי גם אני במביטים. אבל כאשר יש חברה ואותה אוהבים, אז גם אם מביטים, יש אותה והיא זאת שאתם איתה. אם הוא הולך ומתחיל עם מישהו... זאת כבר אופרה אחרת.

דוגרי!

חייבת לציין שאפילו אני מהמביטות- ואני סטרייטית לחלוטין פשוט יודעת לפרגן! גם כשהיה לי חבר היינו הולכים ביחד ואני הייתי אומרת וואו איזו כוסית. בתור בחורה שאוהבת מחשופים ואת עצמה לא מעט, קר
!!! אבל וואלה-כל אחת והסגנון שלה. לא- להסתכל זו לא בגידה!!!! כן- לפלרטט זו כן בגידה!!!!! שלכם ב-

למעלה