האם כל הגברים בוגדים?

הצילצול

New member
כן אבל..

החבר שלי אם בכלל לקרא לו אחד כזה לא היה בדיוק החבר שלי והוא היה גר רחוק ממני ככה שרציתי בכל זאת להנות וחוץ מזה בקושי לא היינו מתראים אז מותר לי לא???

Darkwing

New member
אה, הבנתי, אז הוא בוגד ואת לא.

אצלך זה לא נחשב כי את רק רצית להנות? (ילד רק רצה מסטיק בומבה...) ואם הוא רק רוצה להנות ובכלל הוא לא ראה אותך שבוע שלם כי את גרה רחוק ולא הגעת אליו אז הוא רק רצה להנות עם ההיא מהפאב וסתם הם נהנו להם יחד במיטה בערב. אבל זה רק היה בשביל להנות... ובכלל הוא לא יודע אם לקרוא לך חברה שלו בכלל ו... תראי, תירוצים יש הרבה. באופן פשוט ביותר. אם את יוצאת עם מישהו אחר/ נותנת את הטלפון שלך למישהו כאשר המטרה היא להכיר אותו ולא למטרת החלפת פוגים או גוגואים או מה שלא יהיה היום, אז את גבירתי היקרה בוגדת. תקראי לזה איזה שאת רוצה. אבל כאשר זה קורה לך, אז זה מרגיש די חרא. אז תנסי לחשוב מצד שני לרגע ואני מקווה שלפחות יש לך את ההגינות להפרד מהאדם איתו את ב"לא ממש קשר".

הצילצול

New member
תשובה.

האם חבר זה אחד שרואים אותו פעמיים בשנה?? לא!! אז כמה שרציתי להיות איתו לא יצא כלום. ואני בטוחה שגם הוא עשה אותו הדבר!!! אז למה לי אסור?

הצילצול

New member
וחוץ מזה..

הייתי בת 17!! גיל הטיפש עשרה!!! אבל עכשו שאני בת 21 אני לא יעשה את זה

Darkwing

New member
פחחחחח...

וחבר שלי בגיל העמידה!!! משבר גיל העמידה!!! אבל עכשיו הוא עבר את זה אז הוא כבר לא ישכיב את המזכירה שלו. וחבר אחר מת לו הכלב!!! הכלב שלו שהוא גידל!!! אבל יש לו כבר חתול אז הוא לא ישכב יותר עם החברה לשעבר. תעשי לי טובה. כמו שאמרתי, את עוד מחפשת תירוצים בזמן שלא האשימו אותך בנושא. אבל כנראה שהכובע עדיין בוער. את זאת שהעלת את השאלה בקשר לבגידה וכעת את מסבירה כי את בעצם זאת שבגדת. אז מה ניסית? לצאת יותר בסדר בנושא? לקבל איזה חיזוק חיובי שזה היה בסדר? לא. זה לא היה בסדר. מי שבוגד פעם, תמיד יבגוד...

Flash Button

New member
כמה שנים הייתם חברים

בשביל שראית אותו פעמיים בשנה

הצילצול

New member
שנתיים!!! וזה ממש עיצבן אותי

אני הלכתי לשם כמה פעמים אבל הוא לא טרח לבוא אז? אשמתי???

Flash Button

New member
היית צריכה להיפרד ממנו

ואז ללכת עם מי שאת רוצה..זאת דעתי לפחות.

tygger

New member
../images/Emo45.gif אכן.

תביני, אין סיבה סתם למשוך דבר שאין בו תועלת. צר לי אבל אם את חשבת על אחרים אז למה סתם למשוך את זה? אני יכול אבל לשער שלא ידעת איך להפרד ממנו או משהו דומה. מקווה שהתבגרת יותר מאז.

HammerFly

New member
בואנה מה עשו מאיתנו?!?!

זו לא תלוי במין של הבנאדם, זה תלוי באופי שלו. אני בחיים לא בוגד, לא בגדתי ולא אבגוד ואני לא צדיק יחיד בסדום.

היו על זה 2 שירשורים-

שבסיכומם הגענו למסקנה שהרבה נשים והרבה גברים בוגדים/ות, לא כולם. החלק הקשה הוא למצוא את הצדיקים/ות, אבל זה הכרחי...

הצילצול

New member
ועוד שאלה מסקרנת...

אם אתן הבנות מגלות שהבעל בוגד תעזבו אותו או שתשארו איתו ותעשו לו ת'מוות???

למעלה