האם כל ההורים ככה??

../images/Emo51.gif

לא, לא היה לי עדיין חבר..
יש לי 2 אחיות.. אחת בת 31 והשניה בת 27.. לבכורה התייחסו כמו אלי. ולשניה אבי היה די פתוח והסכים לה להיות בקשר עם בנים.. אבל הוא די הגביל אותה, למשל לא להיכנס לאוטו עם הבחור...לחזור בשעה לא מאוחרת.. דברים כאלו..

מתחברת

New member
נבושקה המתוקה

בתור אחותך בת ה-28 ליתר דיוק
, נראה לי שבגילך הכל מוקצן ודרמטי ממה שהוא באמת. לי היו חברים ולא קצת. נכון, התחלתי לצאת עם בחורים כשהייתי בת 18 ומעלה. לפני גיל 18 ודאי שהייתה משיכה עם בחורים כאלה ואחרים, גם דייטים, אך לא ראיתי טעם ליציאות האלה. מה שעניין אותי בזמנו היה לימודים, גם בנים- אך לא היסטרי. בזמנו יישמתי את המשפט "מה שאבא לא יודע לא יזיק לו". אבל אמא תמיד ידעה, תמיד שיתפתי אותה והיא ממש אבל ממש לא עשתה סצינות. ואת חושבת שהיא לא הייתה משתפת אותו בחדרי חדרים? ועוד איך. את עוד צעירה ואין לך מה למהר, הבנים לא יברחו אלא יעמדו אצלך בתור מרוב יופייך, למזלך יצאת דומה לי להפליא
קחי הכל בפרופורציות, ואל תקחי ללב אמירה או שתיים של אבא. את יודעת שהוא משוגע עליך, ואת הקטנטנה שלו והכל נובע מדאגה. ואם לנסות לנתח את התנהגותו אלי אז, ואת התנהגותו אליך עכשיו, אני יכולה רק לנחש שהוא מרגיש שהוא לא הולך ונעשה צעיר, והנה פתאום גדלת ואת הוכחה חיה לכך שהזמן רץ במהירות מטורפת, והוא רק רוצה לשמור אותך קרוב לליבו. עינבוש, נראה לי שיצרת כאן רושם של הורים פרימיטיביים ומתשולחים, כשהמציאות היא הורים בראש צעיר, אקדמאים ומשכילים. אני מניחה שבגילך זה שחור או לבן. תני להם קרדיט, ותנסי להבינם מנקודת מבטם. אוהבת אותך מאד מאד, יפה שלי.

yaronxx

New member
וואו, זה מפתיע

זה ממש מפתיע ומאלף לימצוא קשר מישפחתי בשירשור. קראתיכמה פעמים כדי לוודא שזו תגובת אחות. עינבוש, זכית בתגובה הכי הולמת ממי שמכירה אותך ואת מצבך הכי טוב. מקוה שזה לא הביך אותך ליקרוא תגובה מאחותך הפורום אנונימי. אני בימקומך הייתי רץ אליה כעת עם חיבוק חם ותודה גדולה. ח"ח גדול למתחברת על הכנות והפתיחות ועל התמיכה באחותך. שנה טובה לכן

מתחברת

New member
ירון

תודה לך על תגובתך החמה. עינב סיפרה לי על השרשור הזה והייתי חייבת להגיב. היא האחות הכי מדהימה שאפשר לבקש, בוגרת לגילה ועדינת נפש. תודה לך ושנה של קסם ובריאות

אחותיי

קורינוש שליי!! צודקת, כנראה אצלי זה באמת שחור או לבן, את יודעת איך זה בגיל הזה, לא מזמן היית בו.. אני באמת צעירה אבל אני מניחה שיש פה גם השפעה מהסביבה, שאני רואה איך לחברותי יש חבר עכשיו בתיכון וגם אני רוצה... אולי גם אני איישם את המשפט "מה שאבא לא יודע לא יזיק לו"... תודה על המחמאות.. אני גם אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד...
שנה טובה לכולם...

yaronxx

New member
ממש מרגש

ממש מרגש ליקרוא את ההודעות שלכן וליראות איך התחזק הקשר בינכן דרך הרשת. קירבה הבנה הערכה וחיבה בין אחיות/אחים מאוד מאפשרים להינות מהחיים.

אמון זה דבר לא קל אצל המון הורים..

גם אני בת הזקונים ויכולה המון להבין אותך, אולי אפילו כי יש לי המון חברות טובות מהאינטרנט.. בסופו של דבר,את בת 17 ואת צריכה להיות אדם לעצמך. את בוגרת ויש לך זכויות, אבא שלך לא ממהר להפסיד אותך כבת שלו והוא פוחד שתתבגרי לו.. את,צריכה לעשות מה שטוב לו וגם לדעת להסביר לו. אולי כמה ויכוחים יפתרו את העניין, אולי מטעויות לומדים.. יש המון הצעות ופתרונות לדברים הללו.., אבל בסופו של דבר אני מאמינה שהדרך הכי טובה היא לדבר ולנסות להסביר לאבא שלך כמה וכמה פעמים,עד שהוא יבין.. וכשזה לא יעזור,תהי עצמאית,תזכרי שאת מי שאת-לעצמך ,ולא לאף אחד אחר. ["אם אין אני לי,מי לי?"]... עזרתי קצת?
,יש טעם להמשיך לדבר..?

למעלה