האם כל הזוגות בנויים

חוה 1

New member
האם כל הזוגות בנויים

מאחד מסודר ומאורגן והשני בלאגניסט ? האם זה רק אצלנו? האם הטבע מסדר לבלגניסטים ישועה בדמות הבן זוג?

ת ב נ

New member
חחחהה- בדרך כלל. אבל לדעתי זה

גם הרגלים שנטמעים במשך הזמן. בן זוגי היקר יודע שאני כל הזמן אוספת ומסדרת... אז זה נוח לו.

חוה 1

New member
את חושבת שאם הוא היה מתחתן עם

בלאגנסטית אז הוא היה יותר מסודר?

ת ב נ

New member
לא יודעת. יש לי שלוש שכנות שכל פעם

שאני ניכנסת אליהן הביתה,אני נדהמת מן הבלאגן ששורר בביתן(כמובן שלא אומרת מילה) וכשהן ניכנסות אלי כל פעם הן נדהמות מהסדר והארגון ואומרות את זה,ולארבעתנו ילדים באותם גילאים. אז כנראה שאצל שלושתן גם בני הזוג שלהן הוא בלגניסט. אז כנראה שאם אבי היה מתחתן עם בלגניסטית, אז ביתם היה מבולגן יותר.

מירי,

New member
היו לי שתי שכנות כמוך ../images/Emo6.gif

לא הבנתי איך הבית שלהן כ"כ מבריק, הבית שלי ממש ההפך
מלעשות אצלנו הבלאגניסט נמשך לבאלגניסטית (או אולי זה להפך).

noa128

New member
תלוי את מי את שואלת

וגם הכל כידוע ענין של מינונים. אחותי נחשבת למסודרת "נאצית" אצלנו, אבל יחסית אליה בעלה הוא ממש פדנט - איתי הוא לא היה מסוגל להשאר יום אחד ואני נחשבת אצלנו בבית למסודרת. יש תזות שגורסות שבחירת בן הזוג היא סוג של חויה מתקנת ולפיכך יש אכן אמת בגישה שמסודרת מתחתנת עם בלגניסט, בשאיפה שהוא קצת "יאזן" אותה. בסוף כידוע מאזנים אחד את השני - הוא נהיה קצת יותר מסודר ואת לומדת לחיות עם יותר בלגן משהיית מסוגלת לסבול בעבר. ויש כאמור מקרים ששני מסודרים הופכים לזוג, אבל בתכונות אחרות יש היפוך והחויה המתקנת היא שם. אצלנו התחתנו שני בלגניסטים כך שיחסית אליו אני מהזה מסודרת...

טלשל3

New member
אצלנו זה לא כל כך בולט מסודר/בלגניס

אבל שומרת ומנפה כן, לי חבל לזרוק כל דבר והוא מוכן להעיף כל מה שלא זז שבוע. (אגב סדר-הלוואי והוא היה מקפיד ומסדר בבית כמו שהוא מקפיד בעבודה)

לירזי5

New member
ישועה?

מילא, אילו הוא היה מסדר אחרי, אבל הוא רק מנדנד ומציק כל הזמן. יש לי חברה מאוד מסודרת ובכל פעם אני חוזרת ממנה עם חשק אדיר ובאמת אני דואגת לסדר אחרי. הבעיה היא שזה מחזיק בערך שבוע.

תיקי א

New member
בהחלט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואלו שמאמינים ב"תיקון" אומרים שגם הפוך זו ברכה

חלילית1

New member
חשבתי שרק אצלנו זה ככה...../images/Emo178.gif

ישועה? על מה את מדברת? הוא מסודר באופן אובססיבי. אחרי שהוא מסדר אני לא מוצאת כלום

Ronit FL

New member
ישועה? זה לא לחיות בעונש תמידי?../images/Emo8.gif

לשמחתי, שנינו מאוד מסודרים ואנחנו לא מסוגלים לחיות בבלגן. אני יודעת שלא הייתי יכולה לחיות בבית אחד עם בלגניסט.

חני ב

New member
../images/Emo6.gif שאלה חמודה

לא, לא חושבת כך, יש זוגות ששניהם בלגניסטים או שניהם מסודרים.

למעלה