האם כל הזוגות בנויים

דורית 11

New member
אצלנו זה לא כל כך בולט

אף אחד מאיתנו לא מסודר באופן חריג או בלגניסט באופן חריג. בדרך כלל אני מסדרת פשוט כי בעלי לא יודע לסדר. אני אוהבת שהכל נמצא בארונות ומגירות. הוא חושב שלשים את כל הדברים בערימות בפינת השולחן זה נקרא לסדר.

חוה 1

New member
זה בדיוק זה. הוא הבלגניסט ואת המסוד

המסודרת. רק שאת כבר לא שמה לב לענין. סימביוזה מוחלטת

דורית 11

New member
הוא יותר בלגניסט ממני

אבל גם יחסית מסודר. אני יחסית מסודרת אבל אני רואה למשל את בן זוגה של אחותי שכל היום הולך אחריה ומסדר את הבית או חני שמשתגעת מכוס בכיור או צעצוע בסלון ויחסית אליהם אני ממש לא מסודרת, כך שאני חושבת שאני לא מתאימה להגדרה של מסודרת מאוד.

חני ב

New member
אני משתגעת? ../images/Emo2.gif

אני מאבדת עשתונות
ומורטת שערות.......... סתםםםם אבל חוסר סדר מוציא אותי משלווה (שגם ככה לא קיימת אצלי).

דורית 11

New member
אז אני ממש לא כזו

לחפעמים החדרים של הילדים הפוכים וזה בכלל לא מזיז לי ואם אני עייפה אין לי בעיה שהכלים יחכו לי בכיור למחר. חשוב לי שהבית יהיה מסודר אבל אני לא חושבת שאני נכנסת להגדרה של פדנטית. גם בעלי למזלי לא מאוד מאוד מבולגן. לכן אמרתי שסה"כ אצלנו אין הבדלים כל כך קיצוניים במודעות לסדר ונקיון.

חני ב

New member
ולמה את הולכת כ"כ רחוק?

צעצוע בסלון? מספיק שהשטיח לא יעמוד ישר בדיוק כמו שאני רוצה שזה יגרום לי ל...............................ה ש ת ג ע
(ומי שחושב שאני צוחקת, אז הוא טועה).

אבל שמת אייקון צוחק. עכשיו

ברצינות. מה קורה עם הילדים? בכל זאת הם לא תמיד מודעים לעניין הסדר.האם את מציקה לסביבה בשגעון לסדר? אם לא, אז את עדיין בגדר הנורמלית.

חני ב

New member
מודעים וחצי

הם נולדו לתוך הסיטואציה הזו, ואין דבר כזה שהחדרים שלהם לא יהיו מסודרים כשהולכים לישון או כשאפילו יוצאים מהבית. את צריכה לראות בבוקר את החדרים שלהם. טיפ טופ (ביחוד שלו).

חלילית1

New member
ואת חושבת שהם מסדרים רק כע הם

מודעים ל'שריטה' שלך ורוצים לרצות אותך? בחלום... פשוט הגנים שלך היו כנראה מאוד חזקים... גם אני אוהבת שמסודר והם בקלות מוציאים אותי מאיזון עם הברדק שלהם ואף פעם הם לא יחשבו לרצות אותי ולסדר את החדר.

חני- הנה עוד משהו שמשותף לשתינו.

גם אצלי הבית מסודר לפני כל יציאה, הכל במקומו בערב לאחר שסידרנו את מה שהוצא ממקומו , ככה אני רגילה וככה רגילים גם בני הבית האחרים.

למעלה