רק מפגר מוחלט מגיב מבלי לקרוא
אבל מכיוון ש-11 גולשים שונים העידו שאתה מפגר, אז אני מניח שזה מסתדר
ואם להשתמש במילותיו של certified כשהוא גילה שאתה אתיופי, אז...
זה מסביר רבות
צפה בקובץ המצורף 126436
גם הייתה לי הרגשה שזה כך לפי רמת הפיגור של התגובות שלך לדבריי
כמו לדוגמה להמשיך להגיד לי "מוגבי", כשזה עתה הוסבר לך שמי ש-11 אנשים אומרים שהוא מוגבל, ואני אף מצרף את העדויות, לא יכול להגיד "מוגבי" על אף-אחד, ואתה רק ממשיך להגיד לי "מוגבי" כאילו לא אתה זה ש-11 אנשים אמרו שהוא מוגבל בשכלו
או כמו לדוגמה כל הפעמים האלו שאני כותב לך שבגלל שאני מבין שאתה מוגבל בשכלך ולכן אתה חושב שהמנצח הוא אומר המילה האחרונה אז אפנה את הדרך ואתן לך להגיב את התגובה האחרונה אם זה כל-כך חשוב לך ואתה חושב שזה יגיד שניצחת למרות שעובדה שהמנצח הוא אני, מה שאומר שהרגע הוצאתי מזה את כל העוקץ, אתה ממשיך ומגיב את אותה תגובה טיפשית ושקרית ובאמת חושב שניצחת למרות שהרגע הסברתי שזה לא עובד ככה, אבל אם אתה מפגר מספיק בשביל לחשוב שכן, אז אתה מוזמן ללכת על זה, ואז אתה באמת הולך על זה
האמת שהייתי מגיע ביני לבין עצמי לרמת הבנה וודאות הרבה יותר גבוהות, הרבה יותר מוקדם, שזה מה שקורה פה (כאמור, היו לי חששות סבירים במשך כל הזמן הזה) אילולא לא פחות מכמות מדהימה של 11 גולשים שונים היו מעידים עליך שאתה מפגר, מה שגרם לי להמשיך לחשוד חשד סביר במשך כל הזמן הזה שאולי אתה באמת כל-כך מפגר שאתה בעצם כן קורא את הדברים, ובאמת לא מבין שום מילה, ולכן תגובותיך כה מפגרות וחסרות כל התאמה ורלוונטיות מינימאלית לתגובה הקודמת שלי
ואני מבין שמפאת מוגבלותך השכלית שכולם מעידים עליה, כמו גם הודאתך זה עתה שבגלל שאתה מפגר אתה מפחד פחד מוות מקריאה ולכן לא קורא שום מילה אלא אם כן הטקסט מוגבל לכמה שורות, ככל התראה, ובסבירות טובה, לא תקרא גם לא את דברים אלו, אבל זה בכל מקרה טוב וחשוב שהדברים ייאמרו גם לפרוטוקול
בכל מקרה ומכיוון שאישרת את מה שחשדתי בו כל הזמן הזה, מעתה הרבה פחות אשקיע. ככל שתמשיך עם ההודעה השקרית שאתה אוהב לעשות לה העתק-הדבק על כך שאני מוגבל בשכלי למרות שעובדה שאני נחשב לגאון מופלג ודווקא אתה זה ש-11 גולשים העידו שהוא מפגר (זה שאתה נוטה אל מנגנון ההשלכה כבר אמרנו?

), ושבה אתה גם משקר בנוגע למראה החיצוני שלי כאשר הוכח עובדתית שאני דווקא חתיך למות, וזה דווקא אתה שמכוער פיצוצים, כך לפי הודאותיך שלך בנושא (עוד פעם מנגנון ההשלכה, שמיוחס בצדק לאנשים טיפשים מאוד, כמוך

), אז בכל הודעה ראשונה שכזאת בכל שרשור, אמשיך להגיב ברצינות בפעם הראשונה, בשביל הפרוטוקול והנוכחים, אך באמצעות צילום מוכן של תגובה מושקעת קודמת, וככל שתמשיך לעשות באותו שרשור העתק-הדבק של אותה תגובה שקרית גם לאחר הפרכת השקרים על מוגבלותי השכלית כביכול וכיעורי החיצוני, כאשר הוכח עובדתית שנייה וחצי קודם לכן שאני גאון וחתיך מהמם, וזה אתה שאתה טיפש נעל ומכוער פיצוצים, אענה גם אני באמצעות תגובות קצרות, קולעות וחסרות כל מאמץ מינימאלי, של לא יותר מאשר סרטונים ותמונות בודדים של אנשים שאמורים להוות ייצוג שלך מבחינת מראם החיצוני (אבל ייצוג אמיתי ונכון המבוסס על המידע שמסרת, ולא ייצוג שקרי וכוזב כמו זה שאתה משתמש בו נגדי, כי איתך, אם אתה רוצה לטעון שאני טיפש ומכוער, אתה צריך לשקר ולשים תמונה שקרית, בניגוד אליי, שיכול פשוט להגיד את האמת, כי האמת טובה מספיק, ועוד בניגוד אליך, אני הוגן, ולא שקרן), ותגובות קצרות של לא יותר משורה-שתיים-שלוש
בהתחשב בפיגור השכלי שלך של לא לקרוא שום דבר שאורכו יותר מכמה שורות, ולא להסתכל אם מדובר ביותר מאשר מקסימום כמה תמונות, או תמונה מעבר לגודל או אורך מסוים, אני גם מבין ומשער לעצמי שכך, למעשה, "מכניסים לך" ו"מראים לך" הרבה יותר טוב. אולי כך זה עובד. אולי כך זה עבד תמיד. אולי אם אתה מתווכח עם מפגר, אתה צריך לרדת לרמה שלו, ולהגיב לו תגובות המותאמות לרמתו (תמונה-שתיים-שלוש, שורה-שתיים-שלוש) בשביל באמת לכסח אותו. בוא נראה באמת איך זה הולך לנו
לפחות הפעם אתה תקרא/תסתכל, שזה כבר ולבדו חייב להיות שיפור עצום
יליד אתיופיה מהמעמד הנמוך (מאוד) ששפת עמו האתיופית אמהרית, רוצה לתקן ליליד ישראל ששפת עמו הרוסית עברית, את העברית? עכשיו ראיתי הכול
עד עכשיו נטיתי לחשוב שאמירות מעין אלו, טיפשיות ברמה שאי-אפשר אפילו להסביר במילים בהתחשב בדברים הקודמים שזה עתה אמרתי, נבעו מזה שאתה מפגר, כפי מה ש-11 אנשים העידו עליך, אבל עכשיו, וכאמור, אושרו חשדותיי, שאתה פשוט לא קורא, אז עוד פעם ולפרוטוקול, למרות שכאמור ומכיוון שאתה מפגר, כנראה לא תקרא
שוב, וכפי מה שנכתב קודם, ואתה יודע מה? בוא באמת נעשה את זה בגירסה למפגרים, למרות שממילא הודעה זאת כבר הספיקה להתארך הרבה מעבר למה שאתה תקרא: כשאני כל מה שאני (ראה פירוט בהודעתי הקודמת, הודעה 15), ואתה כל מה שאתה (ראה פירוט בהודעתי הקודמת, הודעה 15), אם אני נחות מנעל בית, ואף נחות מנעל שדרכה על הפרשות, אז למה זה הופך אותך?

מפגר כבר אמרנו?
לפחות גילינו שאתה פשוט לא קורא
שלא תבין לא נכון, אתה עדיין מפגר, אבל פחות מאשר מה שהיה אילו תגובותיך היו תגובותיך הכנות ומה שבאמת יש לך להגיד, לאחר קריאת התגובות שלי
וודאי שכן
בהודעה 15 ובשתי הפסקאות האחרונות השוויתי בינך לביני, הוכחתי שאני נעלה עליך אלף אלפי מונים, וחתמתי בשאלה "אם אני נחות מנעל בית, ואף נחות מנעל שדרכה על הפרשות, אז למה זה הופך אותך?"
הקטע הכי מצחיק הוא שמרוב שאתה מפגר (אבל 11 אנשים אמרו אז זה לא כאילו שזה בא לנו בהפתעה) לא קראת שום מילה, ולאחר שהוכחתי והראיתי שאני נעלה עליך אלף אלפי מונים, שאלתי אותך אם אני מה שאתה אומר עליי, אז מה זה אומר עליך, וזאת השורה היחידה שקראת, ואתה בתגובה רק אישרת והתעקשת על הדברים, כאשר זה עתה הוכחנו שאתה נחות ממני פי מיליון, כך שנחותה רמתי כביכול ככל שתהיה, רמתך צריכה להיות הרבה-הרבה יותר נחותה מכך
מפגר כבר אמרנו? אה. שיט. נכון. 11 אנשים אמרו, כניתן לראות בתגובתי הקודמת, תגובה 15

בעבר נתתי לך 200 שקל מתוך מצווה:
לפני כמה שבועות התלבשתי וקפצתי שנייה למכולת של הרוסים שנמצאת בערך 100 מטר מהבית שלי בשביל לקנות כמה דברים. אחרי שסיימתי שם, התחלתי לחזור הביתה. | תפוז פורומים
אין לי שום מטפלים ואפוטרופוסים, אבל גם אם היו לי, עדיף להזדקק למטפלים ואפוטרופוסים, ולא לעובדות סוציאליות ורופאים כמוך וכמו הוריך לפניך
lemner40, כמוך, הוא פשוט עוד אחד מעלובי החיים
ויקטור הוגו אפילו כתב עליכם ספר:
צפה בקובץ המצורף 126438
אם יותר לפרט בנושא, lemner40 הוא ילד קיבוצניק מסכן ועני, בן להורים חקלאים, כישלון השכלתי בתור אקדמאי חדש שנכנס לראשונה לאקדמיה ביחד עם השחורים, המזרחים והפריפריה, כישלון משפחתי שלאחר שאשתו הבינה עם מי התחתנה היא התגרשה ממנו וברחה כל עוד נפשה בה, וילדיו אינם מוכנים לדבר איתו, כישלון כלכלי שמרוב העוני שלו היה צריך לעבור עד לאפריקה (היבשת שלך) כדי לחיות בנוחות, סובל מדיכאונות, חרדות, סבל בעברו בעקבות אלו מהשמנת יתר, אדם מריר, אומלל ולא מאושר מהחיים, וקצרה היריעה, שהודה אפילו הוא בעצמו ובמילותיו שלו שלכל הקללות שלו נגד כל העולם ואשתו, ממש לא רק נגדי, אין שום קשר של ממש למציאות, ושכל הרעיון האמיתי של כל הפעילות שלו בתפוז הוא להוציא עצבים, כעסים, עצבות ומרירות באמצעות קללות בוטות וחסרות כל קשר מינימאלי למציאות של כל החברים בתפוז, הכול כדי להקל אפילו במעט על הכעס, העצבות והמרירות שלו על החיים העצובים של עצמו ועל כישלונו הקשה, הכואב והבוטה במשחק החיים (מזכיר לך מישהו?

אולי מישהו מסוים שהוא טיפש נעל כך לפי עדותם של כולם, עני מרוד לפי איך שהוא קופץ בכל פעם שמדברים על הכסף של מישהו מסוים, ומכוער פיצוצים כך לפי הודאת עצמו, ושממציא למישהו מסוים אחר שהוא טיפש נעל, עני מרוד ומכוער פיצוצים, כמוהו עצמו?

):
צפה בקובץ המצורף 126439