האם לדעתכם אם שנותנת לבנה לאכול אוכל מזיק

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לפני זמן מה נחשף שכשמכינים קפה במפעל, הטחינה של הפולים לא יכולה להעשות בצורה סטרילית. אז אחוז מסויים מהאבקה מכילה תיקנים שחודרים פנימה.

זה רע ומגעיל?

או תוספת חלבון למשקה?

:ROFLMAO:
רק שאלתי אם המומחה התכוון לאבקת מרק מתיקנים. והלוא להזכירך: פולי הקפה היקרים ביותר הם פולי קפה שניתנו לחתולים למאכל ואז, לאחר שהם חירבנו אותם (סליחה), הם נשטפו, יובשו ונטחנו. הטענה היא, שמיצי העיכול שבמערכת העיכול של החתול עושה נפלאות לטעמו של הקפה המעוכל חלקית.

mיטלמן

Well-known member
רק שאלתי אם המומחה התכוון לאבקת מרק מתיקנים. והלוא להזכירך: פולי הקפה היקרים ביותר הם פולי קפה שניתנו לחתולים למאכל ואז, לאחר שהם חירבנו אותם (סליחה), הם נשטפו, יובשו ונטחנו. הטענה היא, שמיצי העיכול שבמערכת העיכול של החתול עושה נפלאות לטעמו של הקפה המעוכל חלקית.
משה משה,
בטוח, חתולים? לדעתי יותר עזים או משהו דומה.
סליחה, צודק בערך, בדקתי, משפ' הגחניים, לא שמעתי מעולם.

גחן דקלים אסייתי

גחן דקלים אסייתי
[/TD]
[/TR]

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
חתולים גדולים שנראים כמו פיל

mיטלמן

Well-known member
משה משה,
בטוח, חתולים? לדעתי יותר עזים או משהו דומה.
סליחה, צודק בערך, בדקתי, משפ' הגחניים, לא שמעתי מעולם.

גחן דקלים אסייתי

גחן דקלים אסייתי
[/TD]
[/TR]
מה שמסקרן אותי,
איך ולמה מצאו/גילו את העובדה המרתקת?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מה שמסקרן אותי,
איך ולמה מצאו/גילו את העובדה המרתקת?
אולי כי ראו שקופים או בע"ח אחרים ביער אכלו פולי קפה וחירבנו אותם שלמים. אז הלכו ואספו את הפולים ובדקו במה הם השתנו ואז גילו שהשינוי נהיה ערב מאד לחך.
חוצמזה? עצם הסיפור: "בואי ואכבד אותך בכוס הקפה היקר בעולם: קפה שעבר את מערכת העיכול של הקוף או החתול או העז והפך לטעים הרבה יותר. ולא. זה נקי. אל תדאגי. זה חוטא. זה נקלה. זה נטחן וזה נקי מחיידקים. זה פשוט ערב מאד לחך! נסי ותיווכחי". לא תרצי לטעום?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אתם סתם שמרנים!
למה? אני חייב? אז בתחומים אחרים אני מעז הרבה יותר. כל אחד והגבולות שלו. מתי ניפגש? (במידה שתסכימי למפגש, אוכיח לך למה אני כן מוכן לנסות ולהגיע. ונא לא לראות בכך שום ניסיון מצידי לחפש דברים שלא ציינתי אותם במפורש).

למעלה