מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
אז אתה אומר שזה ג'וקים מרוססים ב"פליט" ששרדו?מה בריא בריסוס?
אז אתה אומר שזה ג'וקים מרוססים ב"פליט" ששרדו?מה בריא בריסוס?
ומה עם גוקים שלפני דקה היו בביוב?אז אתה אומר שזה ג'וקים מרוססים ב"פליט" ששרדו?
ניקיון זה חשוב,אין ספק.ומה עם גוקים שלפני דקה היו בביוב?
יש להם מתקן לניקוי גוקים?ניקיון זה חשוב,אין ספק.
אל תשגע אותי עם השטויות שלך...יש להם מתקן לניקוי גוקים?
רק שאלתי אם המומחה התכוון לאבקת מרק מתיקנים. והלוא להזכירך: פולי הקפה היקרים ביותר הם פולי קפה שניתנו לחתולים למאכל ואז, לאחר שהם חירבנו אותם (סליחה), הם נשטפו, יובשו ונטחנו. הטענה היא, שמיצי העיכול שבמערכת העיכול של החתול עושה נפלאות לטעמו של הקפה המעוכל חלקית.לפני זמן מה נחשף שכשמכינים קפה במפעל, הטחינה של הפולים לא יכולה להעשות בצורה סטרילית. אז אחוז מסויים מהאבקה מכילה תיקנים שחודרים פנימה.
זה רע ומגעיל?
או תוספת חלבון למשקה?
![]()
משה משה,רק שאלתי אם המומחה התכוון לאבקת מרק מתיקנים. והלוא להזכירך: פולי הקפה היקרים ביותר הם פולי קפה שניתנו לחתולים למאכל ואז, לאחר שהם חירבנו אותם (סליחה), הם נשטפו, יובשו ונטחנו. הטענה היא, שמיצי העיכול שבמערכת העיכול של החתול עושה נפלאות לטעמו של הקפה המעוכל חלקית.
העיזים קשורות לסיפור איך התגלה הקפה. האגדות אומרות שרועה עזים שם לב להשפעתן על העיזים.משה משה,
בטוח, חתולים? לדעתי יותר עזים או משהו דומה.
חתולים גדולים שנראים כמו פילרק שאלתי אם המומחה התכוון לאבקת מרק מתיקנים. והלוא להזכירך: פולי הקפה היקרים ביותר הם פולי קפה שניתנו לחתולים למאכל ואז, לאחר שהם חירבנו אותם (סליחה), הם נשטפו, יובשו ונטחנו. הטענה היא, שמיצי העיכול שבמערכת העיכול של החתול עושה נפלאות לטעמו של הקפה המעוכל חלקית.
מה שמסקרן אותי,רק שאלתי אם המומחה התכוון לאבקת מרק מתיקנים. והלוא להזכירך: פולי הקפה היקרים ביותר הם פולי קפה שניתנו לחתולים למאכל ואז, לאחר שהם חירבנו אותם (סליחה), הם נשטפו, יובשו ונטחנו. הטענה היא, שמיצי העיכול שבמערכת העיכול של החתול עושה נפלאות לטעמו של הקפה המעוכל חלקית.
אולי כי ראו שקופים או בע"ח אחרים ביער אכלו פולי קפה וחירבנו אותם שלמים. אז הלכו ואספו את הפולים ובדקו במה הם השתנו ואז גילו שהשינוי נהיה ערב מאד לחך.מה שמסקרן אותי,
איך ולמה מצאו/גילו את העובדה המרתקת?
אודה לאמת. גמני מעולם לא ניסיתי…אוותר הפעם.
שומרת על זכותי להתחרט.
אתם סתם שמרנים!אודה לאמת. גמני מעולם לא ניסיתי…
למה? אני חייב? אז בתחומים אחרים אני מעז הרבה יותר. כל אחד והגבולות שלו. מתי ניפגש? (במידה שתסכימי למפגש, אוכיח לך למה אני כן מוכן לנסות ולהגיע. ונא לא לראות בכך שום ניסיון מצידי לחפש דברים שלא ציינתי אותם במפורש).אתם סתם שמרנים!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.