האם לדעתכם אם שנותנת לבנה לאכול אוכל מזיק

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הינה אם מזניחה?

עריכה שנוספה יום אחרי פתיחת השרשור:
לאור ההזיות של גולש ששרשור זה מהווה שרשור הערצה אליו אני מבהירה שהוא אינו כזה לא ברור איך גולש יחשוב ששרשור על אמא (שאולי מזניחה?) יכול להיות על זכר רווק...
המורה הטילה משימה על הכיתה: כיתבו חיבור תחת הכותרת ״אימא יש רק אחת״.
למחרת הצביע יענקל׳ה:
הלכתי הביתה מביה״ס. נפלתי. נפצעתי ברגל. ירד לי המון דם וכאב לי מאד. צביקה שראה אותי כך, מיהר על אופניו והזעיק את אימי. היא מיהרה והגיעה ברכב. ניקתה לי ת׳פצע וחבשה עם משחה צהובה ואז נישקה לי את הרגל ושאלה: ״נו? נכון שכבר לא כואב?" מה אומר ומה אגיד: ״אימא יש רק אחת!״

וקרא עמי:
באתי למגרש המשחקים. כל החברים שיחקו שם כדורגל אבל המגרש היה נעול. באתי עם דמעות לאימא וסיפרתי לה שלא אוכל להשתתף במשחק. אימא לקחה אותי לחנות הספורט ושם קנתה לי את הכדורגל הכי טוב שהיה שם. הגעתי לשכונה שלנו ואספתי שם קבוצה של ילדים. שיחקנו בכדור החדש עד הערב והיה ממש כיף. מה אגיד ומה אומר? "אמא יש רק אחת!"

וקרא שמיל:
באתי הביתה רעב מת ״אמא! אני מת מרעב״ זעקתי.
״גש למקרר. יש שם שתי בננות. קח ותאכל״.
ניגשתי למקרר וצעקתי: ״אמא!!! יש רק אחת״!

חנן44

Well-known member
הינה אם מזניחה?

עריכה שנוספה יום אחרי פתיחת השרשור:
לאור ההזיות של גולש ששרשור זה מהווה שרשור הערצה אליו אני מבהירה שהוא אינו כזה לא ברור איך גולש יחשוב ששרשור על אמא (שאולי מזניחה?) יכול להיות על זכר רווק...
מה זה אוכל מזיק?
על הרבה מוצרי מזון יש אזהרות אדומות
אז כולם מזיקים?
בעצם כן אבל לא מכיר הרבה אימהות שמונעות חטיפים או נקניקיות מהילדים שלהן

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כדאי שכל חובבי הנקניקים יבדקו ממה מכינים נקניק. אולי כשיראו ויבינו ייגמלו מההרגל הזה.

רוב הזמן נח

Well-known member
כדאי שכל חובבי הנקניקים יבדקו ממה מכינים נקניק. אולי כשיראו ויבינו ייגמלו מההרגל הזה.
גם נקניקיות?

תראה, נקניק זה דבר מוצק וקשה יחסית. ונקניקיות זה משהו מאוד רך (אלה שאני אוכל מידי פעם)

ואומרים ששמים שם את כל הגידים והסחוסים וכל מה שאי אפשר לאכול. אז אם הם שמים את זה ובסוף זה יוצא כזה טעים ורך, הם צריכים לקבל איזה שהוא פרס |חיוךרחב|

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
גם נקניקיות?

תראה, נקניק זה דבר מוצק וקשה יחסית. ונקניקיות זה משהו מאוד רך (אלה שאני אוכל מידי פעם)

ואומרים ששמים שם את כל הגידים והסחוסים וכל מה שאי אפשר לאכול. אז אם הם שמים את זה ובסוף זה יוצא כזה טעים ורך, הם צריכים לקבל איזה שהוא פרס |חיוךרחב|

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

רוב הזמן נח

Well-known member
לא הבנת, שיעור הבשר בנקניקיה לא ידוע, מקור הבשר ידוע. בנקניקיות יש חוץ מבשר גם מקורים, נוצות, זפקים, ציפורניים, עיניים, ועצמות רכות שניתן לטחון.
זה לא הגיוני שיש שם את כל זה ובסוף זה יוצא כזה רך וטעים.

ובבשר כשר חייבים לדעת מה המקור שלו.

SupermanZW

Well-known member
זה לא הגיוני שיש שם את כל זה ובסוף זה יוצא כזה רך וטעים.

ובבשר כשר חייבים לדעת מה המקור שלו.
ראית פעם איך מכינים נקניקיות? הממרח הורוד הזה מכיל כל דבר שיש בבעל החיים ממנו מכינים את בנקניקיה. אלה מטחנות תעשייתיות, לא המטחנת בשר שיש לך בבית, זה טוחן גם עצמות, חוץ מזה בנקניקיות יש הרבה חומרי טעם בגלל ששיעור הבשר הרבה יותר נמוך ממה שאתה מצפה.

רוב הזמן נח

Well-known member
ראית פעם איך מכינים נקניקיות? הממרח הורוד הזה מכיל כל דבר שיש בבעל החיים ממנו מכינים את בנקניקיה. אלה מטחנות תעשייתיות, לא המטחנת בשר שיש לך בבית, זה טוחן גם עצמות, חוץ מזה בנקניקיות יש הרבה חומרי טעם בגלל ששיעור הבשר הרבה יותר נמוך ממה שאתה מצפה.
אומרים שהסחוסים והגידים והעצמות זה בריא. יש שם גלוקוזמין וכונדרוטין או איך שלא קוראים לזה, שמוכרים כמוסות עם החומרים האלה בהרבה כסף.
אז אם מצליחים בנקנקיות להוסיף את זה בצורה שיוצאת אכילה וגם טעימה, זה מאוד בריא.

SupermanZW

Well-known member
אומרים שהסחוסים והגידים והעצמות זה בריא. יש שם גלוקוזמין וכונדרוטין או איך שלא קוראים לזה, שמוכרים כמוסות עם החומרים האלה בהרבה כסף.
אז אם מצליחים בנקנקיות להוסיף את זה בצורה שיוצאת אכילה וגם טעימה, זה מאוד בריא.
קרא פעם את רשימת המרכיבים על חבילת נקניקיות, אז כבר לא תחשוב שזה בריא.

רוב הזמן נח

Well-known member
הדבר היחיד שאתה יכול לאכול ולומר שהוא טעים ובאמת שווה משהו זה כתף בקר. שם אתה מקבל נתח יפה וטעים, ורואים שזה בשר אמיתי.
המחקרים מראים בצורה קבועה שבשר בקר לא בריא.

ואישית עלי, גם ראיתי שהוא מייצר בעיות. אז החלטתי שאני לא אוכל יותר בקר.

מה רע בחזה הודו?

למעלה