האם לדעתכם המוזיקה של הפינק פלויד

rozgil

New member
האם לדעתכם המוזיקה של הפינק פלויד

זה תחליף לסמים ? בעיקר אצל הדור הצעיר והנוער שמחפשים כול הזמן ריגושים אחרים ? שלא לדבר על עישון סמין ושמיעת המוזיקה של הפלוייד (דבר שלא ניסיתי ואני לא ממליץ) ----------- ואני נגד עישון סמים ----------- החדד את השאלה : האם שמיעת המוזיקה של הפינק פלויד אצל הנוער כיום + קטורת + אוירה ביתית/חיצונית/ישיבה בחושך (בזמן האזנה) + עישון סיגריות/נרגילה וכו'........................-זה תחליף ללקיחת סמים אצל בני הנוער והדור הצעיר ?

מצחיק שאתה לא מתייחס

לעישון סיגריות ונרגילות כאל סמים. זה חלק מתפיסה חברתית שגויה, סיגריות ונרגילה הם סמים לכל דבר. ולא, אני לא ממש לא חושב שיש קשר ישיר בין האזנה לפינק פלויד לבין תחליף לסמים. אני מצטער לומר, אבל השאלה הזאת מיסודה דיי לא מובנת. נוער ששומע פינק פלויד ולהקות אחרות, הוא שומע אותן כי הוא נהנה מהמוזיקה, הטקסטים, המסר, הגירוי האינטלקטואלי. נוער ששרוי בקטע של סמים, ממזמן היא מתנסה בסמים, לא יושב בבית ומאזין לצלילי פינק פלויד. אני פשוט שונא כאשר מעלים את המילה "סמים" בהקשר ישיר למאזיניה. והשאלה הזאת דיי רומזת (לא ממש רומזת האמת
) שלחובבי פינק פלויד יש צורך בסמים. אז זהו, שלא. אני לא לוקח סמים, לא מעשן וכך גם כל החברים שלי שבחלקם גם חובבי פינק פלויד. שאלה הזויה.

avki

New member
מי יתן ותמות צעיר.

לא, מי יתן ותמות פשוט כמה שיותר מהר.

אני אגיד לך מה שקורה כאן

חלק מאנשי הפורום פשוט החליטו להוכיח כמה טמטום טמון בתוכם, זה כל הסיפור - עם תגובות שהיו מביישות ילדים הם התפתחות מנטלית של של כיתה א'. אבל ת'כלס, אין באמת מה להדבר עם אנשים מהסוג הזה, זה לא מעצבן אותי, אפילו דיי מצחיק כשחושבים על זה

holo

New member
טוב חלאס עם התגובות

הבחור פלט שטות, קורה לכולם לפעמים, והוא ממש לא אחד כזה שאומר דברים כאלה בד"כ. לא צריך לקטול עם עוד תגובות...

avki

New member
מצטער על התגובה הברוטלית, היה לי

יום רע. אבל זה באמת היה מנוסח טוב ובמקום. אני מקווה שאתה לא לוקח אותי ברצינות מדי, אני לא רוצה שעוד תשתנה לטובה או משהו בגלל משהו שאני עשיתי.

אתה בטוח שציףציף לא ביקשה ממך

בפרטי להתנצל על התגובה ההיא? נשמע לי מוזר מאד שאתה מתנצל ומשנה את דעתך ב-180 מעלות אחרי מה שרשמת בבוקר.
אבל אם זה היה כנה, אני סולח...

Liorking

New member
לא ממש

אם היית בהופעה של רוג'ר ווטרס, היית רואה שמלא שם מגלגלים ג'וינטים ושטויות.

למעלה