האם לדעתכם המוזיקה של הפינק פלויד

לפינק פלויד יש מאזינים מכל הסוגים

חלקם מעשנים, חלקם לא. אני לא יודע אם זה תחליף לסמים... זה לא נכנס לך למוח ולא ממש משנה לך את הסרוטונין שם, טוב אולי קצת. אני יודע שפעם ראשונה ששמעתי את דארק סייד היו לי צמרמורות עונג ששום סם לא יכול לעשות. מצד שני, אני דוגל בלאמר את האמת אז לא אתחסד ואומר, לעשן עם פינק פלויד יכול להיות..... מטורף (תפרשו את זה לאן שתרצו). סמים זה רע :)

Kettercat

New member
אישית?

כשאני שומעת פינק פלויד, אני פשוט בhigh לא נורמלי. לא מבחינת אושר, אלא אני באמת מרגישה מסטולה לגמרי
וזה התחליף שלי לסמים, אני מניחה. הרי אישית, אני לא אגע בחרא הזה בחיים.

MilkShack

New member
זה בדיוק העניין.

שאת מצד אחד כותבת "זה התחליף שלי לסמים" ומצד שני כותבת "אישית, אני לא אגע בחרא הזה בחיים". זאת המהות של כל השרשור הזה אני מניח... עובדה.

holo

New member
לא צריך לראות את זה באור שלילי

למרות שסמים זה דבר רע, יש להם מטרה בסופו של דבר, והיא לגרום לגרום למצבי רוח מכוונים כמו שמחה ו"ריחוף"(שלא תבינו אותי לא נכון חס וחלילה, אני נגד שימוש בסמים). כל אלה הם רגשות טבעיים שכל בן אדם חווה בחייו, כאשר הסמים עושים זאת בהזמנה, בדרך לא טבעית. לכן ההשוואה היא די במקום, מכיוון שהבחור התכוון שהמוזיקה של פינק פלויד (ומוזיקה בכלל) יכולה לגרום לכל ההרגשות האלה, ואני מסכים איתו בהחלט, כי אותי מוזיקה יכולה להטיס אל עולמות אחרים.

holo

New member
רשמתי את המטרה שלהם,

לא את תופעות הלוואי.

Jason2

New member
הייתי חייב לציין את זה

לאור ההודעה שלך שמציגה את הסמים באור חיובי משהו (למרות הסתייגותך).

klod bokevski

New member
בקשר לשאלה שלך לא..

אבל מה שכן..הרבה פעמים קורה לי שאני מרגיש צורך רציני לשמוע מוזיקה טובה:) לא בהכרח פינק פלויד (אבל מומלץ) זו לא התמכרות.....אבל אויל זה סוג של תלות

Pete Best

New member
אמממ... יש בזה משו

מניסיון אני לא יכול לכתוב, מסיבות ברורות, אבל אני בהחלט יכול לומר שלשמוע פינק פלויד לבד, בחושך, בפול ווליום (וגם קצת קטורת לא מזיקה) זה משהו שונה מסתם לשמוע כל מוזיקה אחרת בדיסקמן. וכמו שכתבו לפני, המטרה של הסמים זה להרגיע ולגרום לתחושה של high, ופשוט לגרום למי שצורך את הסמים לשכוח מכל החרא, ופשוט להרגע. ולשמוע פינק פלויד ככה זה באמת עוזר להרגע, במובן כזה או אחר.... אני לא יודע עד כמה זה כמו סמים, כי מעולם לא ניסיתי, אבל אני חושב שזה כן עושה משו

למעלה