האם לדעתכם יש אנשים שחיים לבד וטוב

liat2611

New member
האם לדעתכם יש אנשים שחיים לבד וטוב

האם לדעתכם קיימים אנשים שחיים לבד וטוב להם עם זה? באמת ובתמים יכולים להגיד שטוב להם לבד? אם כן, אשמח לשמוע

asian girl

New member
אני חושבת שהיא התכוונה

שטוב להם בלי זוגיות.. שהם לא צריכים זוגיות... כן, יש אנשים כאלה. לצערי זה לא אני. לצערי.

magenta73

New member
והאם לדעתך

יש אנשים שחיים בזוגיות וטוב להם עם זה? באמת ובתמים יכולים להגיד שטוב להם בזוגיות? תמיד?... הכל תמיד נהדר ונפלא?... לא. לא הכל תמיד נהדר ונפלא, לא בזוגיות ולא לבד. וכן. להכל יתרונות וחסרונות. וכרגע... טוב לי לבד. למרות שהיה נחמד אם משהו היה בא לסבן לי את הגב... אבל זה לא אומר שאם היה לי בן זוג הוא אכן היה מסבן לי את הגב... מקווה שהובנתי... ערב טוב.

magenta73

New member
כן חד וחלק מה?

אני מובנת?... ליאור, יקירי, תלמד לשרשר. תקרא את כל השרשור ואז תחזור להודעה שאתה רוצה להגיב אליה ואז תפתח אותה ותלחץ על כפתור הוסף תגובה. תודה :)

נימשון

New member
אני בטוחה שיש כאלה

כרגע אני יכולה להגיד גם על עצמי שאחרי תקופה מאוד ארוכה שהייתי עסוקה בלחפש בן זוג אני סוף סוף לבד לגמרי מתוך בחירה כרגע וממש לא מחפשת. אני לא יכולה לתאר לך בכלל איזה כיף ההרגשה הזאת אך יחד עם זאת אין ספק בליבי כי זה זמני וכי בבוא היום אני כן ארצה לחיות בזוגיות אבל לא כי לא טוב לי לבד אלא כי יכול להיות טוב ואולי אפילו קצת יותר ביחד. יש לא מעט נשים שלא מאמינות בזוגיות ושטוב להן לחיות עם עצמן ללא כל צורך בבן זוג ונראה לי שזה לגיטימי בדיוק כמו לחיות בזוגיות. אם את נמצאת בזוגיות כדי שישלימו בך משהו אז ממילא הזוגיות הזאת לא מי יודע מה בריאה ואם את בזוגיות כי נחמד לך איתו אבל גם נחמד לך לבד אז הלבד הרבה פחות נורא.
מקווה שהצלחתי להעביר את המסר שהתכוונתי עוד ממש מוקדם לי היום...

ד נ י ת3

New member
אני חושבת שאפשר לחיות טוב לבד

ולהיות מאושר. הפסיכולוג שלי חושב אחרת: הוא חושב שדווקא הלבד - והSO CALLED חופש - הוא הכלא האמיתי. כי קשה לצאת ממנו. כי זו אשליה של חופש. הוא טוען שהחופש האמיתי הוא דווקא בזוגיות.

magenta73

New member
פסיכולוגים....

אולי בזוגיות טובה ומפרה זה אכן נכון. כשיש שניים, שכל אחד עומד בפני עצמו וכל אחד גם מרווה את השני... כי כן, יש בחופש סוג של כלא, כמו שכתבתי בפורום השכן, אני שמתי לב שאני קונטרול פריק, כשהעוזרת בית ספרה לי שהיא סדרה לי את הארון בגדים וכמעט ערפתי את ראשה... יש לך סדר בבלגן שלך, את בשליטה מלאה על החיים שלך. רק שלך. ושכאת מכניסה עוד משהו, זה כבר סיפור אחר. זה טנגו... אבל לא עם כל אחד... כי זוגיות לא טובה יכולה להיות כלא גם כן, ואפילו כלא יותר גרוע. כלא שמדכא אותך, מקטין אותך, משכיח ממך מי את באמת...

ד נ י ת3

New member
ברור שמדובר על זוגיות

שאת בוחרת להיות בה ושהיא טובה לך. בזה אין ספק. הפסיכולוג הזה טוען שהלבד (שאני כלכך אוהבת, דרך אגב) הוא מן סוג של בריחה, הוא כלא - כי הוא נורא נעים, ונורא קל אבל מאוד קשה לצאת ממנו. ומה שקשה לצאת ממנו... זה באמת כלא.

magenta73

New member
הלבד זה כ"כ קל?

באמת? בגלל זה כולם רוצים זוגיות?... הלבד לא כזה קל ולא כזה נעים, לפעמים. שגם הוא ילך לטיפול...

ד נ י ת3

New member
../images/Emo6.gif

הלבד לא קל. הביחד לא קל (הו-הו-הו כמה שלא קל...) החיים לא קלים. נולדנו כדי למות. (אבל אני משתדלת באמצע לעשות הרבה רעש וגלים ולהנות.. להשתעשע..)

אלמרה

New member
קונטרול פריק לעומת פריק קונטרול...

אני לא מעסיק עוזרת רק בגלל שהיא לא מסדרת את הארון כמו שאני רוצה... אין אצלי בלגן - נ ק ו ד ה !!!! ולכן קושי להכניס אל חיי בת זוג יהיה רק אם היא תתעקש לכבס ולגהץ ולשטוף כלים במקומי! על תענוגות החיים הללו אני לא מוותר! אהההמממ.. כן... אני גם לא מוותר על הצד שלי במיטה.

shaniza

New member
אם תגיד ש

אתה גם מנקה אבק, מטאטא ,עושה ספונג'ה ומרוויח כסף טוב אני אוותר למענך על הצד שלי במיטה.

אלמרה

New member
אני אפילו עושה אבק, תריסים פנלים...

חחח... את לא צריכה לוותר כל כך בקלות על הצד שלך, כי יש סיכוי של 50% שזה לא הצד שלי... ובמיטת המים שלי הכי כיף להיפגש באמצע...

למעלה