עזוב אותך עם מיטת מים תמצא משהו אחר יותר מרשים...
א אלמרה New member 26/1/06 #39 מה את אומרת... שאני? אני אעזוב? את מיטת המים שלי? שעלתה לי לפני 10 שנים 14,000 ש"ח? ואני יש לי כל מה שאני צריך כדי להרשים...
מה את אומרת... שאני? אני אעזוב? את מיטת המים שלי? שעלתה לי לפני 10 שנים 14,000 ש"ח? ואני יש לי כל מה שאני צריך כדי להרשים...
A asian girl New member 26/1/06 #40 חחחח.. לא שכחנו.. יש לך אחלה תספורת... אתה יודע לבשל... ויש לך סדר בארונות.. אה.. ובריכת שחיה ביתית - מיטת מים
חחחח.. לא שכחנו.. יש לך אחלה תספורת... אתה יודע לבשל... ויש לך סדר בארונות.. אה.. ובריכת שחיה ביתית - מיטת מים
א אלמרה New member 26/1/06 #41 יש!!! כעת אני יכול להירגע... ולא סיפרתי לך על ארונית הצעצועים כולל דוקים צבעוניים שיש לי...
א אלמרה New member 26/1/06 #44 חפיסת דוקים לא תופסת כל כך הרבה... פרט להם יש לי שם כמה חפיסות קלפים כמו כושי סמבו וערכת דומינו, רמיקוב ומשהו חשמלי אבל לבי בטריות טעונות אני לא יכול להפעיל.
חפיסת דוקים לא תופסת כל כך הרבה... פרט להם יש לי שם כמה חפיסות קלפים כמו כושי סמבו וערכת דומינו, רמיקוב ומשהו חשמלי אבל לבי בטריות טעונות אני לא יכול להפעיל.
א אלמרה New member 26/1/06 #46 חזיות? רגע תני לי לחשוב רגע... זה מזכיר לי משו... חזיות... לא מצליח להיזכר....
A asian girl New member 26/1/06 #47 ../images/Emo192.gif ../images/Emo27.gif ואחרי הכל....אתה מעיז.... להכריז בקול רם... שאתה גבר?
א אלמרה New member 26/1/06 #48 כן מותק... גם אם לא זכור לי שהכרזתי הנשים שאני רואה להן עוד מסתדרות יפה מאוד בלי חזיות... אילו רק הייתי יכול להביא כאן תמונה... להמחשה... אוףףףףףףףף ויש לי תמונות...
כן מותק... גם אם לא זכור לי שהכרזתי הנשים שאני רואה להן עוד מסתדרות יפה מאוד בלי חזיות... אילו רק הייתי יכול להביא כאן תמונה... להמחשה... אוףףףףףףףף ויש לי תמונות...
A asian girl New member 26/1/06 #49 צוחקים אלמרה... מה יש? שיהיה לך אחלה ערב אגב, בשירשור אחר אנחנו מזמינים אותך להשתתף בניוסוי-משחק.. תגיב אולי?
צוחקים אלמרה... מה יש? שיהיה לך אחלה ערב אגב, בשירשור אחר אנחנו מזמינים אותך להשתתף בניוסוי-משחק.. תגיב אולי?
א אלמרה New member 26/1/06 #50 הכל ברוח טובה נשמה.. אני כעת יוצא ולא אוכל להשתתף... בפעם הבאה... תודה!
S shaniza New member 26/1/06 #17 יש לכל אחד יש תקופות כאלה בחיים שהוא צריך את הלבד הזה בה הוא צריך להתמקד אך ורק בעצמו ולא בסובבים אותו.
יש לכל אחד יש תקופות כאלה בחיים שהוא צריך את הלבד הזה בה הוא צריך להתמקד אך ורק בעצמו ולא בסובבים אותו.
A asian girl New member 26/1/06 #35 יש אנשים שחיים לבד וטוב להם ויש אנשים שחיים לבד ורע להם.. יש כאלה שסובלים בזוגיות ויש כאלה שנהנים ממנה. כל דבר בא בזמן. ובהחלט יש תקופות שרוצים את הלבד. אבל זה רק תקופות, זה לא לכל הזמן.
יש אנשים שחיים לבד וטוב להם ויש אנשים שחיים לבד ורע להם.. יש כאלה שסובלים בזוגיות ויש כאלה שנהנים ממנה. כל דבר בא בזמן. ובהחלט יש תקופות שרוצים את הלבד. אבל זה רק תקופות, זה לא לכל הזמן.
V Vdrums New member 26/1/06 #52 יש אנשים שמטפסים על הרים יש אנשים שצונחים מגבהים יש אנשים שרוכבים על סוסים ויש כאלה שגומאים רחקים אבל אני אוהב להיות בבית
יש אנשים שמטפסים על הרים יש אנשים שצונחים מגבהים יש אנשים שרוכבים על סוסים ויש כאלה שגומאים רחקים אבל אני אוהב להיות בבית