האם לחשוף את עצמי בצורה מוחלטת?

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בשום פנים ואופן לא!! אני עושה הפרד. בלוג אישי מדיי, ובלוג. בבלוג אחד יש תמונה, תמונות, ובלוג אחד.. אם אשים תמונה בו לא אמשיך לחיות אח"כ למשך הרבה זמן
לכל מקריי, אני חושבת שבלי תמונה זה נותן הרבה יותר חופש לבלוגר לספר. אני חושבת שאנשים שחושבים שבלי תמונה הבלוג לא משהו.. זה בעצם הורס מכל המיוחדות שבבלוג. לקרוא יומן, אישי, של מישהו, בלי לדעת מי הוא. מי שרוצה תמונות, שיכנס לאתר כמו חבר'ה אבל כל הרעיון בבלוג אישי לדעתי זה.. שישאר אישי ועדיין שיוכלו להכיר אותך

תלוי באופי הבלוג...

הבלוג שלי הוא בעיקרו אירוטי. אין לי כוונה לשים תמונה. גם אם הוא היה יומן לא הייתי שמה תמונה. ארצנו הקטנטונת...

תלוי באופי הכותב ובאופי הבלוג

אולי לכותב יש וותק של כמה שנים, וכולם מכירים אותו, ואני יודעת מנסיון שיש חברים שנפגשים (זה כבר גולש קצת מעבר לעולם הוירטואלי והופך להיות מציאותי) אז אני לא רואה כל סכנה שנשקפת, מאחר וכולם בעצם חברים ומכירים. במידה ולבלוג נכנסים אנשים חדשים - אז מה טוב... ונכון, בקשר למה שעידן ציין, סוטים וכל מני כאלה... אני חושבת שזה צריך להיות תלוי גם בגיל הכותב/ת בבגרות הנפשית/אישית כי צריכים להיות בשלים ומוכנים אולי לתגובות מוזרות לתמונה הנחשפת ... אני אומרת, שאפשר לשים תמונה בעיקר, פה בתפוז כולם מכירים את כולם זאת כמו שכונה כזאת קטנה ונחמדה מה שכן, חשבתי על עוד משהו בזמן כתיבת שורה זאת אני אישית, אין לי מה להסתיר, אז אין לי בעיה לפרסם תמונה א מ י ת י ת שלי. מאיפה לי לדעת, שאחרים מפרסמים תמונות שבאמת שלהם ? עוד נקודה למחשבה אני אומרת, כבדהו וחשדהו כל אחד יפרסם (או שלא) תמונה לפי איך שהוא מרגיש לפי מידת החשיפה לה הוא מוכן אפשר עם משקפי שמש וכובע.. או כל רעיון אחר שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש וזהו.

למעלה