האם למדנו על דינוזאורים ואבולוציה בבית הספר?

Puskas

New member
המפץ בהחלט הוכח לדעתי..

היה גם את ניסוי מאיץ החלקיקים הענק בשווייץ שהחל בשנת 2008 והצליח להציג כיצד ניראה העולם מיד אחרי המפץ (נוזלי).
בוודאי שהיו דינוזאורים וכמו שאנשים יכולים להאמין לאנשי מקצוע שטוענים שגופה של כלב היא בת 70 אז אפשר גם להאמין שהם צודקים כשהם אומרים ששלדי הדינוזאורים הם בני עשרות ומאות מיליוני שנים..
סביר להניח שהם לא מדייקים ויש סטייה של כמה מיליוני שנים לכאן או לכאן אך בשורה התחתונה, בהחלט הילכו כאן בעלי חיים גם לפני 300 מיליון שנה.

הרי הטענה היא שכבר לפני 500-700 אלף שנה היו בני אדם (לא הגזע שלנו אבל היו).. אז איך העולם קיים רק 5700 שנה?
התאוריה שלי היא שבתנ"ך מדובר על בריאת העולם מחדש אחרי שאיזה אסון טבע פירק אותו (משהו כמו המטאור שגמר את הדינוזאורים והכניס את העולם לעידן הקרח או משהו כזה) ובכלל רק ביום השני נבראו השמש והירח אז היום הראשון תאורטית יכול היה להימשך 50 מיליון שנה גם..

כל הקטע הוא כמו בהיסטוריה של כל עם .. מתחילים לספור את תחילת הזמן שבו העולם קיים מהרגע שמתחילים לפתח מודעות קולקטיבית כקבוצה אתנית ..
(ר"ע הספירה הנוצרית)

mad alot

New member
המפץ הגדול לא הוכח

אני די בספק שהיקום היה נוזלי מיד אחרי המפץ.
והוא ברא את השמש והירח ביום הרביעי.

תפסיק לקשקש.

Puskas

New member
לא קבעתי שהוא היה נוזלי

אמרתי שזה מה שיצא להם מהניסוי של מאיץ החלקיקים,
רוצה לקרוא לכמה מהמדענים הגדולים בעולם קשקשנים? בהצלחה ילד.

אם תקרא טוב ולא מתוך שנאה אז תראה שכתבתי ש"נדמה לי" שהמפץ הוכח...
סייגתי ב"נדמה לי" כי אמנם יש ים הוכחות שתומכות בו אך לא הייתי בטוח אם מישהו רסמי אמר שהיה מפץ.

וזה שהוא ברא רק ביום הרביעי רק מחזק את מה שאני אומר, אף אחד לא יודע מה היה אורכם של שלושת הימים הראשונים.
לא שאני מאמין גדול אבל זו אחת הדרכים ליישב את הסתירה בין דת למדע.

ואני מבקש ממך לא להגיב לי יותר כי ניכר שהIQ שלך יורד פלאים כשאתה עושה את זה,
אתה מתקשה לנפק תשובה בלי עקיצה או קללה או מילה לא מתאימה ולכן שנייה לפני שאני מתפוצץ עלייך ומוכיח לך שהמפץ יכול לבוא עוד פעם,
אני מציע שתיקח צעד אחורה ופעם הבאה שיש לך משהו מתחכם וחסר כבוד להגיד לי, תעשה את זה בפרטי כולל פרטי מגוריך.

mad alot

New member
טוב תקשיב, בלי קשר לכל שאר הקשקושים שרשמת,

שבאמת באפס מאמץ אני יכול להוכיח לך שוב כמה שאתה דביל.

השאלה שבאמת מעניינת אותי היא, למה אתה רוצה לדעת איפה אני גר?
כי תקשיב, זה ברור כשמש ביום בהיר שאתה לגמרי בארון, אבל ראיתי תמונה שלך ואתה לא הטיפוס שלי.

Puskas

New member
תנחש שוב למה אני רוצה

לדעת איפה אתה גר... רמז: אחרי הפגישה הזו אנחנו נדע האם אתה כזה שופוני גדול פנים מול פנים כמו כשאתה כותב מחדר חשוך בפורום אינטרנטי...

וכדאי שההודעה הבאה שלך תהיה אי תגובה

Puskas

New member
למען הסר ספק

אל תפחד, לא התכוונתי לבוא לעצב לך את הפנים מחדש (למרות שזה מגיע לך),
סה"כ מסקרן אותי אם אתה מרשה לעצמך להיות שחצן, מתנשא ויומרני פנים מול פנים כמו שאתה מרשה לעצמך בפורום באינטרנט.

אני אסיים בפתגם שאתה כנראה לא מכיר טוב:
סייג לחכמה שתיקה- תקרא בגוגל מה הוא אומר.

ובקשה אחרונה: אל תכנס להודעות שלי ואל תגיב לי יותר ואני אעשה אותו הדבר.

יום טוב ו go f yourself

mad alot

New member
נו, אבל אתה לא באמת יכול לנסח כזו הודעה ובאמת

לצפות שאני לא אגיב לך. אתה מכיר אותי טוב מזה.

אז אם לא התכוונת לעשות לי עיצוב פנים, (שזה קצת גיי), אז מה רצית לעשות? לבוא לשבת איתי על כוס קפה?

Puskas

New member
תקשיבי פרנסין

אני מבין שקשה לך לקלוט שיש מישהו שמעדיף להימנע מדברי החוכמה שלך ושזה נשמע לך הזוי שיש מישהו שלא קם בבוקר ורץ במהירות לפורום בכדי לראות איזה אוצר אצבעותיך כתבו אבל לצערי אתה תאלץ להבין את זה..
יכול להיות שאתה הומופוב או הומו בסתר ולכן כל משפט נשמע לך "גיי" אבל אתה חייב לשחרר כי קודם כל הומו זו לא קללה ודבר שני אם הייתי הומו אז אני מניח שהדרישות שלי היו קצת יותר משחצן, יהיר, מתנשא והומופוב...

הבנת לילי? עכשיו לכי תכיני קפה ושימי חתיכת עוגה בצד ואם יהיה לי כוח אז אני אעצור אצלך בדירה ונוכל לעשות אחד לשני נעים בגב... בסדר פמפקין?

המשך יום נעים יקירתי :)

mad alot

New member
רואה, אתה כל כך עמוק בארון

שבמקום לקבל את זה שאתה נמשך לגברים, אתה הופך אותם לנשים. ואז זה נראה לך הגיוני.
בכל אופן,בכל שלב ביחסינו יכלת לבחור לא לענות,
אבל עובדה שגם אתה ממשיך.

אגב, יהיר, שחצן ומתנשא זה אותו דבר, לא באמת היית צריך לפרט את שלושתם, זה כמו שאני אקרא לך, ערס, דביל וחשוך, סתם להוסיף מילים ואין בזה באמת צורך.

ועוד דבר נוסף ואחרון אין שום בעיה עם זה שאתה הומו, הומו זו באמת לא מילת גנאי.
אני פשוט חושב שאם תבין את זה סוף סוף אתה תהיה מאושר יותר, תשלים עם עצמך האמיתי,
ואולי אפילו תפסיק להתעצבן מאנשים שרושמים לך דברים באינטרנט.
באמת שיש דרכים טובות יותר לבזבז אנרגיה.

Ron W

New member
החושך תרתי משמע הוא אין סופי

דתיים שכופרים במדע הם לא רק שטופי מוח אלא חסרי יכולת הפשטה
ואולי זו הסיבה שבחרו בדת. אגב אחד מהם סיפר שהוא כופר בנחיתה על הירח
כי ראו דלק מתנפנף ואין שם רוח :)
גם המצדדים במפץ הגדול ובמילה "יקום" הם מוגבלים לדעתי
כי המושג אין סוף לא חלחל לתודעתם עד תום
מה היה לפני המפץ ומה יש מעבר ליקום ?
לי זה ברור כשמש שיש יקומים מקבילים ומעצם האין סופיות יש כפילות
בלתי סופית של כל מה שתבחר לחשוב עליו... או שואף לכפיל שכזה.

Light18m

New member
ברור כשמש שיש יקומים מקבילים?

כלומר אתה יכול ממש לראות אותם?

נראה לי שראית יותר מדי סרטים.

וד"א היקום הוא סופי בהחלט, ואפילו יודעים מה הצורה שלו (ספירה תלת מימדית), מה הקוטר שלו, וכמה חלקיקים יש בו.

mad alot

New member

מגניב

Ron W

New member
עצור הגעת לקצה היקום (כושר החשיבה )

כפי שאין סוף מעבר לאף קו במרחב הרי מעבר לאותה צורת יקום שפרץ מהמפץ יש מרחב אין סופי.
בכל הסתברות (אפילו "שואפת לאפס" לתפיסתך) מוכפלת במרחב אין סופי וזמן אין סופי תחזור תופעה דומה או מקבילה אין סוף פעמים.
לפי הסתברות זו שכל סכוי ששואף לאפס הוא למעשה ממשי באין סוף, יש אין סוף מתכתבים בפורום הקרוי תפוז על נושא שואף לזהה
משמעות האין סוף: אין דבר שתוכל לפסול בבחינת מה שראית וחווית יש לו אין סוף כפילים באין סוף יקומים מקבילים.
אם אין לך יכולת הפשטה של אין סוף כל מה שכתבתי כמובן לא רלוונטי לגביך.

למעלה