האם לפי דעתכם דיבור מיני -46וירטואלי עם אנשים זרים זה בגידה?

האם לפי דעתכם דיבור מיני -46וירטואלי עם אנשים זרים זה בגידה?

שלום אני חדשה פה..ויש לי שאלה שמטרידה אותי זמן מה..
קודם כל אני אתחיל ביזה שאני נשואה עם ילדים קטנים ובעלי אוהב לדבר עם אנשים ובמיוחד נשים זרות בSKYPE וכדומה..
תפסתי אותו בפעם המי יודע כמה..או יותר נכון חיטטתי בטלפון שלו עם מי הוא מדבר הרבה כי מהרגע שהוא נכנס הבייתה הוא רק מדבר או מתכתב בטלפון ולא ממש מתייחס אלינו...לאנשי הבית.
וראיתי שהוא מתכתב עם נשים שונות וכותב להן מילים סקסיות..האם את ערומה...אני מתגעגע אלייך..סקסית..נשיקה וירטואלית וכו.
דיברתי איתו על זה מס' פעמיים כי תפסתי אותו 3 פעמיים ולא יכלתי לעבור על זה בשתיקה. והוא טוען שזה סתם והוא לא בוגד בי וכדומה. תאמת אין לי בעיה שיכתוב דברים כאלה ,אבל כל עוד שאני יודעת! מה אתם אומרים ? האם זה נחשב לבגידה? אני אשמח לשמוע את תגובתכם בנושא.

achokler

New member
זה פשוט

בגידה זה משהו שהוא לא היה רוצה שאחרים ידעו.
למשל אמא שלו

סיגלית 2014

New member
מנהל
את מחליטה

האם זה נחשב לבגידה או לא. השאלה שצריכה להישאל היא האם הדבר נחשב לבגידה בעיניך. ואם כן, מה עושים מכאן הלאה.
לא אהבתי את המשפט:"תפסתי אותו בפעם המי יודע כמה..." ולא אהבתי את העניין שהוא לא מתייחס אליכם. את מתארת את זה כעניין שבשגרה.
יש משהו לא ברור בהודעתך (או שמשהו לא בסדר בהבנה שלי): התכתבות בטלפון היא לא בהכרח עם נשים זרות, היא יכולה להיות גם עם קוגלות מהעבודה. דיבור בסקייפ מצריך מיקרופון ומראה תמונה. את מתכוונת לכך שהוא עושה את זה כאשר אתם נוכחים בבית?? הוא לא מתרגז כאשר את "מחטטת" במכשיר הפלאפון שלו?
לדעתי אתם כמשפחתו צריכים לעמוד במקום הראשון.
התשובה המתבקשת היא שבעלך חייב לדעת שזה מפריע לך ולהפסיק את ההתנהגות הזו.
אבל.... קחי בחשבון שלא תוכלי לוודע שהוא אכן לא עושה את זה מאחורי גבך ואם תתחלי להתייחס אליו כמו מעין שוטרת זה עלול לגרור אותו להמשיך עוד יותר במעשיו בסתר וללכת עם זה עד הסוף.
צריכה להיות כאן שיחה רצינית של הבהרה ותיאום ציפיות. בנוסף, לא סיפרת מה קורה בזוגיות שלכם. כי מה שקורה בזוגיות שלכם, ברוב המקרים משליך באופן ישיר על הרצון שלו להיות בקשר עם נשים אחרות.
בהצלחה.

סיגלית 2014

New member
מנהל
ודרך אגב

איזה ניק מדליק!

ברוכה הבאה נשמה מתוקה שלי

תודה

קודם כל תודה על תשובתך!
ולהסבר...הוא בא הבייתה אומר שלום ויושב על הספה ונח עם הטלפון....הוא אומר וטוען שאין לו מה להסתיר והכול פתוח אצלו. ונותן את הטלפון תסתכלי.
והבחורות שהוא מדבר איתן הן לא מהארץ הוא כותב להן באנגלית..בחורות זרות שיצרו עימו קשר או שהוא יצר עימן קשר ( אני יכולה להגיד שראיתי דרך הנייד שהוא פשוט חיפש אם מי לדבר..."ראיתי" במובן שראיתי בהיסטוריה של הטלפון) ואני חושבת שבכל מערכת יחסים צריך להשאיר עין אחת פקוחה.ואני תמיד אומרת לו ומדגישה שעדיף שאני אדע דרכך ולא לבד כי אחרי זה אני לא אוותר..יהיה בלגאן ( והוא יודע שזה נכון) והיה לנו שיחת הבהרה בנושא והוא אמר שהוא מחק את כל הבחורות שהוא דיבר איתן ואין לו רצון לבגוד ואם היה רוצה היה עושה זאת.
ואני אומרת שאין לי בעיה שידבר בכייף אנחנו לא בכלא ..אבל תיידע אותי...אולי זה גם יעני....
נכון בכל מערכת יחסים יש עליות וירידות ויכול להיות שבירידיות הוא מחפש עם מי לדבר( הוא בנאדם שקשה לו לדבר על בעיות שיש במשפחה..)

דוביק11

New member
ליונק הצוף

היי לא הייתי מגיב לולא קראתי את התגובה האחרונה של השואלת הראשונה. להערכתי השואלת עצמה היא בחורה בוגרת מאד ועם ראש על הכתפיים. למגיבה לה יש הבנה טובה בנבכי הנפשות והנשמות ותשובותיה ממש לעניין וכמו שצריך. ואילו אתה יונק הצוף להערכתי סתם זורק תגובות ובמיוחד שתגובה כזו אינה צריכה להינתן לשאלה כזו רצינית כי תגובתך יכולה לגרום "להסלמה" בזוגיות של השואלת הראשונה. חשוב מאד לחשוב פעמיים ושלוש לפני שזורקים תשובה.
בתקווה שתגובתי זו לך היא מתקבלת כתגובה בונה ולא כנזיפה או משהו בדומה
דוביק 11

אני לגמרי שלם עם מה שכתבתי

ממרומי גילי ונסיוני , גם בעולם ההוא
הייתי שם , עודני שם
יודע לאן זה מוביל
ולכן תגובתי שאולי נשמעת צינית , אבל אמיתית
העולם כבר לא שמרן כשהיה פעם
מילים מובילות למעשים , וזה ברור
שהיא תיקן את זה כנתון , ולאו דווקא כהסלמה
אולי גם לה מותר ?
שתנסה ותראה את תגובתו..

וזה בסדר גם לנזוף אם אתה מרגיש
העיקר שאמרת את מה שחשת וחשבת
מדברים , ותקשורת היא חשובה בכל המובנים

קודם כל תודה על כל התגובות הייתי זקוקה לשמוע מה יש לכם להגיד

קודם כל תודה על כל התגובות הנושא נורא העיק עלי אתמול והרגשתי צורך לדבר עם מישהו בנושא ולא היה לי עם מי...כי זה נושא די מביך.
אחרי שכתבתי את ההודעה שלי פה המחשבה שלי ירדה לתודעה..כלומר הבנתי מה קורה פה ובכלל כולי רעדתי מהמחשבה ועלו לי כל מיני מחשבות שהפריעו לי במהלך היום...
אני לא מפחדת מפרידה! אני פחדתי מיזה איך גרמתי לזה שזה קרה?!
ריבים ויכוחים זה עניין שיש בכל מערכת יחסים אבל מהו הגבול?
והמילה והמעשה בגידה מחלחל אותי כי אני בנאדם שפועל לפי הראש לפני הלב ושאר הדברים...אין לי בעיה במעשה באקט ...אבל ספר לי לפני שזה קורה.... שרע לך..
חומר למחשבה..

סיגלית 2014

New member
מנהל
את צודקת בכמה דברים

את צודקת שאת רוצה להיות מעורבת בחייו אבל לא מעורבת מדי. נישואים הם חיי שיתוף אבל הם בהחלט לא בית כלא.
אבל תלוי לאיזה "בית כלא" את מתכוונת. יש נישואים פתוחים שקשרים עם אחרים הם דבר טרוויאלי ויש קשרים שמבט אחד או פזילה אחת למישהו אחר/ת מעורר אנטגוניזם וקנאה (על דברים כאלו מדברים עוד לפני חתונה וכל אחד יודע מה הגבולות שלו בקשר).
לכן שאלת השאלות היא מה נכון בעיניך ומה מוסכם ביניכם.
את צודקת בהחלט בגישה שלך שהוא צריך לעדכן אותך כשרע לו. הוא יכול לדבר איתך. הוא יכול לדבר עם חבר קרוב. הוא יכול לדבר עם אישה אבל בשיחות בעלות אופי מיני... לא מתאים לדעתי.
לדעתי לא בריא שגבר יהיה בקשר עם נשים אחרות שכולל שליחת הודעות זימה ובמיוחד שהקדשת הזמן היא על חשבון הזמן של המשפחה.
אם לא מפריע לך.. מה טוב. אם כן מפריע לך, צריכה להיות שיחה רצינית של הבהרת כוונות ותאום ציפיות.
ברור שיש גם מריבות וויכוחים אבל כן. יש גבול. אם רע לך, זה הגבול!
אני לא הייתי חושבת ישר על פרידה אלא על שיחה עם איש מקצוע יחד איתו.
בהצלחה יקירה.

תגובה לסיגלית

תודה על התשובה היפה!
ואני חושבת שאני אעלה את הנושא בפניו על ייעוץ זוגי למרות שהוא לא בעד.
כבר העלתי בפניו את הרעיון

טוב תודה רבה לכולם-מיצינו את הנושא!

תודה רבה לכולם על התשובות הכנות,היפות וחלקן המאוד אינטילגנטיות!
הייתי זקוקה לשמוע מבנאדם זר מה תגובתו ..כי לא היה לי עם מי לדבר בנושא.
ואני אקח לתשומת ליבי את תשובתכם.
ולגבי מה עשיתי עם הבנזוג?
עשיתי איתו שיחה מעמיקה בנושא ! והוא יודע שאני מסתכלת בנייד שלו ( הוא אפילו הראה לי עם מי הוא מדבר..אבל נראה לי שהוא מוחק שיחות שהוא יודע שאני לא אוהב..) כמובן...ואני די מסתכלת מה הוא עושה והוא יודע (ככה לפחות אני מקווה שהוא יודע שאני לא אוותר עם יהיה משהו מצידו...)..וכן שבוע שעבר יצאתי כמה פעמים וזה שיגע אותו...אבל כמו שאומרם הזמן יאומר את שלו ובסופו של דבר כל דבר מתגלה..שהיה לכם שבוע מקסים עם מלא אהבה!
&nbsp
&nbsp

סיגלית 2014

New member
מנהל
בהצלחה יקירה

אני שמחה שהדעות כאן נתנו לך תובנות חדשות בעניין.
את אולי מיצית אבל אנחנו לא. יש עדיין את הויכוח בינינו.

נריב בשקט מבלי להפריע לך

ד ר ל י

New member
הי נשמה מתוקה

(אחלה שם)
תראי מה שברור שיש כאן לפחות בגידה וירטואלית, כי הסקס הוא תחום שאמור להיות בלעדי ושלך בלבד.
זה גם בא על חשבון התקשורת איתכם. נראה גם שיש כאן רגשות אם הוא כותב על געגועים וכד'.
אני לא הייתי מסתפקת באמירה שלו שאלה רק התכתבויות ועוקבת אחריו לגלות אם הוא בוגד גם במציאות.
השאלה גם מה את מוכנה לעשות עם זה. האם את מוכנה למתוח את הגבולות ולאפשר לו קשר מיני וירטואלי עם נשים אחרות? קחי בחשבון שרוב הסיכויים הם שזה יתפתח למציאות כי התשוקה הוירטואלית הזאת תביא לרצון חזק לממש את זה, אם זה לא כבר קרה.
תחשבי שהוא מתכתב עם אישה אחרת, הוא בטח מדמיין אותה, רוצה אותה, מת להיפגש איתה. יש משהו מעבר להתכתבות וזה בא על חשבונך וחשבון המשפחה שלך.

קראתי בעניין רב את הפוסט שלך

התייעצתי עם גורמים מקצועיים והגענו למסקנה שאין ברירה את חייבת להתחיל לנהל התכתבות אירוטית עם מישהו כדי שבעלך יבין על בשרו איך את מרגישה.

טוב נשמה שלי מתוקה, זה בסדר, את יכולה לנהל את ההתכתבות הזאת איתי,

ג'ונסי שמוכן לתת מעצמו כדי לעזור לגולשות לפתור בעיות זוגיות בבית

למעלה