האם לפי דעתכם דיבור מיני -46וירטואלי עם אנשים זרים זה בגידה?

מאוהב ברעיון

Well-known member
תגיד ג'ונסי...

ההתכתבות הזו, זה כמו שיחות נפש בערום חלקי?

קודם כל טוב לראות אותך פה

כן, זה קצת דומה לשיחות נפש בעירום חלקי ובמקרה הזה שבו ההתכתבות הוירטואלית נתפשת כלגיטימית זה אפילו לא נחשב לבגידה

מאוהב ברעיון

Well-known member
תודה תודה, באת לי בזמן עם ה

ותגיד....
אם ההתכתבות הווירטואלית נעשית עם מצלמה, כמו במקרה דנן,
אז אם היא מתפשטת לגמרי את מנתק?
במקום ערום חלקי זה הופך לערום מלא, אני חושב שזה נוגד את עקרונתיך.

שאלה טובה הבאת פה

אם חלילה הגב' מתפשטת לחלוטין מול המצלמה אז כמובן שאבקש בנימוס שתשים על עצמה משהו ובמקרה והיא תסרב אז אסגור את המצלמה, יש גבול למה שאני מוכן לעשות בשביל שיחות נפש !

אין דבר יותר מבאס מבגידה

מה יש לבעלך להסתכל על נשים אחרות בעירום
לא מספיק שיש לו אישה אחת בבית

ועוד לא מתיחס לאנשי הבית שלו?
מישהו צריך לזעזע אותו...כדי שיבין היכן הוא חי ומה הוא מפסיד

תתחיל להתלבש ולהתנהג כמו שהתלבשת כשהיית רווקה שגברים יסתכלו עליך
וידלקו עליך.. זה כבר יביא נורה אדומה לבעלך.

La Milagrosa

New member
מה פתאום בגידה? את חייבת להישאר עם המקסים הזה

ולעשות לו לפחות עוד שמונה ילדים.
או בקיצור, אחותי, את מה זה רכיכה מטומטמת.

Surrealistical

New member
מה מעולה בתגובה הזאת?

תגובה ילדותית וערסית. גם מהמילה "מטומטמת" וגם מהמילה "רכיכה". אם אישה מבוגרת כתבה את זה היא צריכה להתבייש בעצמה.

גם אם זה רק וירטואלי

זו בגידה. הראש שלו לא במישפחה ובבית. 2 אני לא מאמינה שזה רק וירטואלי. את טומנת את ראשך בחול.

גם אם זה רק וירטואלי

זו בגידה. הראש שלו לא במישפחה ובבית. 2 אני לא מאמינה שזה רק וירטואלי. את טומנת את ראשך בחול.

ALIsuperstar

New member
מה העניין עם לדעת...

פלירטוט זו גם בגידה כי יש מאחורי האקט כוונה לבגוד, גם אם לא התממש...

אז תני לו בראש! גם ממני.
אני בטוח, שאם זה היה קורה לך, הוא היה עושה מזה סיפור.

elena20

New member
בעיני זה סוג של בגידה, אבל בעיקרון הוא פשוט נשמע

חרא של בן זוג, חוזר הביתה ומה שמעניין אותו זה הזין שלו?
להתכתב ולראות נשים עירומות?לפרלטט במקום להיות עם אשתו והילדים?
דוחה...
ובלי קשר למה שהוא עושה כרגע ונותן לך לראות (וזה אגב אחלה תירוץ של "אני לא מסתיר כלום" כי עובדה שזה עובד עליך
ואת לא חושבת שהוא עושה מעבר). סביר להניח שהוא כבר בוגד בך או נורא קרוב לזה, אז סביר להניח שאם תהיה לו את ההזדמנות הוא יבגוד בלי לחשוב פעמיים.
&nbsp

Surrealistical

New member
רק את יכול להגיד אם זו בגידה

בגידה זה מה שהבן זוג השני מחשיב לבגידה. יש כאלה שבשבילהם אם הבן זוג מקיים יחסי מין עם מישהי אחרת זו לא בגידה. אישית, אם בן זוגי היה עושה דבר כזה זו היתה בגידה לכל דבר. אם הוא רושם לנשים זרות "האם את ערומה" אז תקחי בחשבון שיש סיכוי שראה אותן ערומות במצלמה ועשה עליהן ביד. אם זה בסדר מצידך, אז כנראה שזאת לא בגידה.
אם הוא באמת על בסיס קבוע לא מתייחס אליכם כשמגיע הביתה אז נראה שהוא לא נמצא עם המשפחה שלו לא רגשית ולא פיזית. לא מבינה מה הסיפוק במערכת יחסים כזאת.

עטלפוני

New member
הדבר שיותר מטריד פה זה חוסר תשומת הלב למשפחה

הסיבה לא משנה - יכול להיות שהוא כל יום משחק כדורסל עם חברים ולא מתייחס, או שהוא כל יום מטפל רק בעציצים ומתעלם מכם - זה לדעתי העניין המרכזי פה.
&nbsp
לגבי הסקייפ, אם את כותבת בעצמך שזה לא מפריע לך אם זה בידיעתך ובמידה, אז אני לא רואה למה זה צריך להיות מוגדר "בגידה". זו החלטה שלך לחלוטין, וסביר שחלק מהאנשים לא יסכימו איתך בכלל. אם לא מפריע לך שפעם בכמה זמן הוא יתכתב שיחה כזו בידיעתך עם מישהי, אני לא רואה בזה פסול בעולמכם האישי. הבעיה היא שנשמע שזה מנטרל אותו מהמערכת יחסים הראשית, מהילדים וזה שהוא עושה את זה בלי לומר לך - אלה שלושה דברים שאת לא מסכימה להם, ועל זה צריך לדבר איתו וליישר קו.

ניאו11

New member
רגע

למה שלא תשתתפי איתו בשיחות האלה?
תעשו את זה מול זוגות בסקייפ ולא מול בחורה לבד.
&nbsp
או שלפחות יאפשר לך לעשות את אותו דבר גם כן כלומר לדבר עם גברים בסקייפ.
&nbsp
השאלה האמיתית היא האם את מאפשרת לו לעשות את זה או לא? ונשמע ממך כאילו שזה לא ממש לרוחך. אז אם הוא ממשיך עם זה זה בהחלט בגידה או לפחות השתנה. כאילו הוא משתין עלייך ועוד מהמקפצה.
&nbsp
לדעתי את צריכה להחליט איך את פועלת בעניין הזה. ויש כל מיני אופציות לפעולה.
&nbsp
אם תעני לי אז ניכנס לאפשרויות שלך ונראה מה את יכולה לעשות ומה את רוצה לעשות. כי צריך גם להיות רצון מצידך.
&nbsp
האם לך יש צורך גם כן בשיחות כאלה עם גברים? (לדעתי אין לך צורך כזה)
האם יש לך צורך אולי בשיחות עם נשים?
אולי יש לך צורך בשיחות כאלה עם זוג?
ואם אין לך שום צורך אז האם יש לך את היכולת לראות אותו ממשיך ועושה את זה?
אולי תעדיפי לא לדעת בכלל?
ואולי תעדיפי שאם הוא ימשיך עם זה ותתפסי אותו שוב אז אתם תיפרדו?
&nbsp
מה את רוצה?

סיגלית 2014

New member
מנהל
הלו הלו... ניאו

לא כדאי לדרבן לבגידה או לחפש לעצמה פתרונות אחרים.
(גם אם אתה רוצה אותה לעצמך....
)
בעלה צריך להפסיק עם ההרגל הזה. ואם לא, היא כבר תחליט מה לעשות איתו. והדרך לטפל בעניין היא לא "להתנקם".
לפחות לא לדעתי....
ולמה לה להשתתף איתו בדברים שהם לא לרוחה? למה היא צריכה "להתגמש" ולתת לו לעשות משהו שפוגע בה ובמשפחתם?

ניאו11

New member
את טועה.

קודם כל אני לא רוצה אותה לעצמי. (אולי בטעות חשבת את זה כי מישהו פה כתב בציניות שהוא מציע את עצמו.)
&nbsp
מה שאני מנסה לבדוק פה זה האם בעלה שמרשה לעצמו לעשות כל מיני דברים, מרשה ומאפשר גם לה לעשות אותם דברים.
&nbsp
אם תשימי לב ותקראי בין השורות, אז מה שקורה פה זה שבעלה מציב לה עובדה, הוא מדבר עם בחורות בסקייפ וזה לא מעניין אותו בכלל אם היא מרשה לו או לא. הוא עושה את זה נקודה. והוא לא מפחד משום דבר שהיא תעשה. זה שאת אומרת שהוא צריך להפסיק זה נכון אבל הוא לא מפסיק ולא מתכוון להפסיק.
&nbsp
ולא מדובר פה בנקמה אלא בשיוויון. הוא משחק אותה "נאור וליברלי" ועושה דברים בידיעתה "כאילו לא בוגד" אבל השאלה שלי היא האם הוא הוגן ומאפשר גם לה לעשות את זה אם ובמידה והיא תהיה מעוניינת כמובן.
&nbsp
בואי נחכה ונראה מה התשובה שלה.
&nbsp
אחרי שנשמע מה יש לה להגיד אפשר יהיה לשאול אותה אם היא בעניין בכלל.
&nbsp
אבל יש לי הרגשה שהיא ירדה מהשירשור הזה.
&nbsp
ואגב אהבתי את התשובות שאת נתת לה הן היו מנוסחות הרבה יותר טוב מהתשובות שלי. למרות שדי התכוונתי לדברים דומים למה שאת כתבת.

למעלה