לא העלבת...רק שרפת לי פיוז ../images/Emo8.gif והוא קצר....
סתאאאםםם, והשם זה ליאת..... זכותך לחשוב מה שאתה רוצה ולצטט אותי, אני עומדת מאחורי מה שאני כותבת כי אני חושבת טוב טוב לפני שאני לוחצת "שלח". תאמין לי שכל מי שמגיע לשיעורים שלי יודע יפה מאוד שהאימון מיועד לו, ומרגיש את זה, אני לא מורידה את העיניים מהמתאמנים. עומדת מאחורי כל מילה: אני אוהבת לרכב (על האופניים...) , נהנית מהמוסיקה שלי ומטריף אותי להעביר שיעור על הריצפה ! לא מבינה מה רע במה שאמרתי, אני בן אדם שאוהב את העבודה שלו ועושה אותה מכל הלב, כל דיסק ודיסק שיוצא לשיעור שלי אני אוהבת ומתה על המוסיקה שבו! אני מקשיבה לכל שיר ושיר לפני שאני מכניסה אותו לדיסק, אני מכינה שעות כל שיעור כולל מערך מדויק בכל קטע וקטע מה עושים, וכן, אני חייבת לאהוב את המוסיקה שאני שמה בשיעור!!!| סדגש| ובדיוק כמו שמורה לאירובי מדרגה עושה את השיעור יחד עם המתאמנים, אני עושה ספינינג יחד עם המתאמנים- אני עוד לא ראיתי מדריכת אירובי או דאנס שעומדת ולא זזה ולא עושה את השיעור יחד עם המתאמנים. לא מסכימה איתך עם הקביעה "מה אנחנו המתאמנים יכולים לעשות עם זה - כלום" , אני יודעת שהמתאמנים שלי מאוד מרוצים מזה ומאוד אוהבים שאני עושה איתם, ואומרים לי שזה ממריץ אותם, במיוחד בקטעי מהירויות, מנסים להדביק את המהירות שלי. שורה תחתונה, מוקד השיעור שלי הוא המתאמנים, והאימון שלי תוך כדי שיעור הוא רק צ'ופר, ויש לציין שזה אחלה צ'ופר ואני נהנית מכל רגע !