להגיד טבח זה כמו להגיד על אדם המגן
על עצמו והמהלך ההגנה התןקף נהרג שהוא רוצח המונים, להגיד טבח זהו שקר מוחלט, אתה כנראה פנאט שמאלני אכול שנאה לא שונה ממתנחלי שא נור הנשכבים כל הכביש עם תינוקות רק מהצד השני של המפה, המהות בכל מקרה אותה מהות. זה שנהרגו ולא משנה כמה אזרחים לא חמושים נהרגו זה לא הופך לטבח, מה שהופך טבח לטבח זה הנסיבות בהם נהרגו אותם אנשים, ומאחר והם לא נהרגו בגלל כיתת יורים או ירי מכוון על אזרחים או כל דבר אחר בסגנון זהו אינו טבח, ברפיח אותו דבר, התהלוכה היתה עם חמושים, כלומר איום פוטנציאלי, עצם העובדה שנפגעו אנשים זה לא אומר שזה היה בכוונה לפגוע, היתה כאן טעות, בדיוק כמו שנהרגו 3 החיילים המצרים, זו היתה טעות לא טבח. להגיד שצה"ל הם רוצחים, אתה נורמלי?, אולי תפסיק להסתכל על מספרים מטופשים ותדבר כאשר יהיה לך יותר מידע על מה שהולך בשטחים, לא פירסומים פלשתינים אלא יד ראשונה מהשטח, אין לך שום מושג, נמאס כבר מה"שליפה" האוטומטית הזו בקשר לכל דבר "כיבוש", זה דבר שלא הולך להיפטר ביום ולא בגלל טרור או צדק אלא רק במו"מ ורק וכאשר נדע שבזה שיצאנו הפלשתינים לא רק יפסיקו את התביעות והטרור אלא גם יאבדו את היכולת לעשות כך. כאשא נלחמים בטרור, לא שואלים שאלות, מעולם לא הפצצנו שכונות, אם היינו עושים את זה יכול להיות שהיה שקט עכשיו כמו שזה עבד בירדן, הפצצנו בתים, זה לא מעיניינו שיש בהם אזרחים, מעינייננו זה שיש שם איום עלינו בדמות עמדת צלפים/מעבדת נפף או טרוריסט, את זה מורידים, נקודה, האשמה היא על אירגוני הטרור בדמות שימוש ציני באזרחים, על זה אתה לא אומר כלום, אתה אומר ההפך, אתה אדם מעוות!, ברגע שיפסיקו לעשות את זה לא יהרגו אזרחים, אסור לנו לתת להם לנצל חורים כאלה, אסור לתת להם לנצל חולשה, הם מודעים למוסר שלנו והם מנצלים את זה בתור חולשה (מאות פעמים דחינו חיסול בגלל "תנאים" כאלה או אחרים), אסור מעל הכל שתהיה לנו חולשה או מגבלה שהטרור אם ירצה יוכל לנצל. המוצבים הם לא "בדרך לבי"ס", הם איפה שהם צריכים להיות כדי לשרת את אינטרסים הביטחוניים שלנו, אירגוני הטרור שולחים ילדים בתור פיתיון ליד מוצבים, תבוא אליהם בטענות!. כן מאחר ונרצחו לנו אזרחים באמצע ערים בתוך הקו ירוק!, מעל 1000 כאלה, כן, אני לא בוכה וממש לא אכפת לי על האזרחים שלהם, הם היו במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון, אירגוני הטרור עושים שימוש אכזרי וציני באזרחים, בעיה שלהם, לאחר ההתנתקות שאני בעדה, מצידי שירצחו אחד את השני, שיעשו סברה ושתילה 2, אני אארגן מסיבות לאחר האירוע, בעיה שלהם!. ה"זכויות" של הפלשתינים לא ינחתו משום מקום, גם המדינה הפלשתינית, אנחנו חייבים להיות בטוחים שלאחר מכן לא יהיו לנו "שאריות" לטפל בהם, ישראל תשאר הבית לעם היהודי עם רוב יהודי מוצק עם גבולות דמוגרפים ולא מדינה דו לאומית בגלל קווים כאלה או אחרים, וצידה מדינה פלשתינית לא מאיימת ולא מסוכנת.