האם מחר היום הגדול לו חיכינו?

respecta1

New member
ביום כיפור? בהחלט יכלנו

יכלנו לחסל גם חלק עצום מהצבא המצרי, אבל האמרקאים מנעו הכל הם לא רצו ששוב נשפיל את הערבים.

fifanowftw

New member
אני יודע

סעמק. וכבר אמרתי את זה יותר מפעם אחת.
#@% ידוע ומוכר.

ואת זה אומר אדם שלא שירת יום אחד בחייו בצהל :

מתי צהל ניצח בפעם האחרונה????מממ בוא נראה אם אני זוכר נכון ב 72 עובדה שאנחנו עדין שולטים על שטחים שהיו פעם של המדינות הערביות תזכיר לי מתי בפעם האחרונה מדינה ערבית ניצחה אותנו? אין חיילים טובים??? מאיפה אתה יודע אתה בכלל מכיר את יחידות צהל לפחות אם אתה משגר תגובה שתיהיה בעלת עובדות ולא דברים רקים מתוכן שהם שטויות

respecta1

New member
מה אתה בכלל מגיב

למרות שבכללי אתה דיי קיצוני אבל באמת, במקרה הזה אין מה להגיב לו - כי מה שהוא אומר מגיע ממקום של אי הכרות אמיתית.. שישמע קצת על סיפורי הגבורה שהיו גם במלחמה שנוהלה בצורה כל כך עלובה כמו זו שהייתה.. אנשים חושבים רק בסרטים יש דבר כזה, אבל לא - גם בשדה הקרב הישראלי.

אני קיצוני???חח הצחקת אותי

אני קיצוני??? אני לא קיצוני אני ריאליסט עובדה לפני 15 שנה ויותר רחבעם זאבי ז"ל היה פאשיסט היום אנשים מבינים כמה הוא צדק לפני 15 שנה רבין ז"ל היה האיש הכי אהוד במדינת ישראל היום אנשים מבינים שבגלל הטעויות שהוא ושאר אנשי אוסלו אנחנו משלמים את המחיר עד היום תראה איך הגלגלג מסתובב

מוחמד5

New member
האמת !!

את ההודעה שלי כתבתי לאחר שניהלתי שיחה עם כמה חברים שגויסו לצבא במהלך מלחמת לבנון השניה .ואמרתי להם בדיוק את מה שכתבתי כאן. אני אומר חברים כי הם באמת חברים מאוד יקרים לי וחשובים לי. במהלך אותה מלחמה דאגתי להם ,ודאגתי להתקשר ולשאול לשלומם או להשאיר הודעות .

החברים שהתגייסו

הם חברים שגיוסיו ל
צהל או חיילי מילואים של החיזבאלה?יש לך באמת חברים שהם ציונים??? אתה בטוח?

מוחמד5

New member
../images/Emo7.gif העלבת את החברים שלי

חברים טובים,חברות של שנים.... באש ובמים. הלואי על כולם חברים טובים כאלה
מלח הארץ ועל אף שעם חלק מהם יש חילוקי דיעות פולטיות.. אבל החברות מעל ולפני הכל.
חברים ציוניים ,יותר מכל אחד אחר.

מוחיקו ס'די2י../images/Emo24.gif ולא חדא ינג'ח יוכוד מנּק

אל2נסאניּי תבעתק. אלח2ח2ה אנּו מעק ח2, מין הדלאק אללי אסא בינאקדו קיף דאר אולמרט אלחרב וליש קארר בדוכול אלג'ונוד בסיתין אלסיעאת אלאכירי? מש קולהן איּידו בשקל שאמל אלחרב מן אוולהא לאכרהא? מש קולהן ס'רכו יומיתהא אנּו לאזם אלואחד ידאכל אלג'יש ג'ווא פי לבנאן? שו ס'ארלהן אסּא? לאו דארו הינּי אלחרב קאנת אלנתיג'י נפס אלשי...

mike00

New member
השאלה היא אחרת מוחה.....

אמרת "במהלך אותה מלחמה דאגתי להם ,ודאגתי להתקשר ולשאול לשלומם או להשאיר הודעות ." אבל אם חס וחלילה היה קורה להם משהו היית "מבין" את זה......כי הם בכל זאת חלק מצבא הכיבוש,לא מוחה?

מוחמד5

New member
מייק היקר

האם יש להם ברירה !! כל אחד לחוד וכולם ביחד (במקרה הזה כולם יוצאי יחידות קרביות ) לא בעד ולא אוהבים מלחמות ולא מסכימים עם הרבה ממה שנעשה. אבל איזה ברירה יש להם !! דאגתי להם כמו שאני דואג לאחים שלי. לא רוצה לחשוב חס וחלילה אם היה קורה משהו לאחד מהם. היית צריך לראות החיבוקים אחרי החזרה שלהם,וכמובן הדמעות. בכל זאת החיים והעבודה ביחד הופכים את הקשרים לאישיים ואינטמיים.

x

New member
מוכרים לי הרבה סיפורי חיים כאלו ../images/Emo45.gif

כל הכבוד מוחה אתה אחלה ציוני

למעלה