קודם כל (ולא קראתי עוד תגובות אחרות
אז סליחה אם אני חוזרת על דברים).
אני מוחה על השימוש במילה "כפתה". היא לחצה, היא אולי עשתה מניפולציות, אבל אף אחד לא "כפה" על דון כלום. כל החלטה שמישהו עושה- הוא נושא את האחריות עליה. בדיוק כמו בדיון על ההתאבדות- שטענתי שאף אחד לא אחראי להתאבדות של בן אדם אחר, ואחרי שזה מוסכם, אפשר להתדיין על התנהגויות של אנשים, אבל חשוב לי להבהיר את זה לפני. וגם פה (להבדיל אלף הבדלות), דון עשה את הבחירה שלו, ואין להוריד ממנו את האחריות לבחירה.
אחרי שאמרתי את זה, אפשר לדבר על ההתנהגות של מייגן וכמה היא לגיטימית או לא. אז מבחינה שכלתנית מוסרית "נקייה" ששופטת באופן קר את המעשה, כן, לא היה לעניין ממנה לבקש, בטח שלא ללחוץ עליו להשיג לה את הפרסומת. דבר ראשון- כי זה מעמיד אותו במצב ממש בעייתי, דבר שני- כי במחינתה- אני חושבת שהיה לה הרבה יותר שווה להעריך את עצמה אם הייתה אומרת- או שאני עושה את זה בעצמי, או שאני לא עושה בכלל.
אבל מכוון שאני מעורבת כבר בדמויות. וזה לא מצב היפותטי. ומכיוון שראיתי את מערכת היחסים עם דון במשך כל העונה, ואת מערכת היחסים שלה עם הוריה וכו'. אני מבינה אותה. לא אומר שמצדיקה- אלא מבינה. אני חושבת שכשאת חוטפת אש מכל הכיוונים (מאמא הנוראית שלה, מחוסר התמיכה של דון, מחברות שמשיגות תפקידים כל הזמן), אז כן, אני מבינה את השבירה. שלא תבינו לא נכון. אני מתה על מייגן. היא הדמות הנשית השנייה האהובה עלי בסדרה (הראשונה היא פגי) וזה דיי מדהים, כי רק העונה היא באמת קיבלה נפח. אז וואלה, אפילו מבאס אותי שהיא השיגה את זה ככה. אבל לאור הסיטואציה, אני מבינה אותה. ואני בטוחה שגם לא לא קל לדעת שהשיגה את התפקיד בצורה כזאת