האם מישהו יכול להביא לי הסבר ותקציר

avshalomariel

New member
אני אנסה בלי ../images/Emo58.gif

הסרט הוא על אישה שמוצאת קלטת וידאו מיסתורית שכל מי שצופה בא מת אחרי 7 ימים.

ליעדון

New member
הנה

סרט קצר ומטושטש גורם לכל הצופה בו למות אחרי 7 ימים. למה? תראה את הסרט. יהיו לך שאלות ותהיות. אחרי 3 ימים בערך יתחבר לך כל הפאזל. אחרי 4 ימים יפול לך האסימון. תתחיל לפחד פחד מוות. תיכנס לפורום שוב. פרסם הודעה. נתמוך בך.

ראיתי את הסרט

ולא הבנתי מה רוצים ממני בכלל אז אם מישו יכול להסביר לי,אפילו אם יהיה בפנים ספוילר,כי זה כבר לא משנה לי

MarkAnt

New member
שאלה חשובה ודחופה ביותר../images/Emo70.gif

ראיתי את הסרט. אחרי 3 ימים הכל התחבר. אחרי 4 ימים נפל לי האסימון. אבל אני לא מפחד פחד מוות
האם עליי לפנות לייעוץ וטיפול? עוד שאלה יש לי בעיות בטלוויזיה. כשאני מדליק אותה, מופיעה לי ילדה מפחידה שחורת שיער. לפכמים באר, לפעמים טבעת. לא הצלחתי לתקן. אה, והטלוויזיה נדלקה לבד כמה פעמים... האם עליי לחשוש?

nati 911

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חושבת שכן

ליעדון

New member
כפרה הפתרון../images/Emo26.gif

לך תעשה חביתה, האמת נמצאת בצהוב
לגבי הטלויזיה - תלטף אותה 5 פעמים ביום ותוציא אותה לעשות פיפי.

Its me again

New member
אני מסכים. . .

אני נתקלתי באותה בעיה אך לא התיחסתי. . . וכעבור זמן קצר הטלויזיה התחילה לטפטף. . . אז פעם ביום טיול עם הטלויזיה באמת חשוב

MarkAnt

New member
אכן

אוי ווי... רק שלא תתפטף... השטיח! אוציא את הטלוויזיה היקרה שלי לטיול מיד אחרי שאטפל בטלפון. איזה קרצייה מתקשרת אליי כל הזמן ושואלת אותי אם אני אוהב סרטי אימה... לפעמים היא אומרת משהו על "7 יום". יש בעיות קליטה ואני לא שומע אותה טוב...

Its me again

New member
רגע רגע. . .

עכשיו גם לך מציקים בטלפון. . . אני התחילו להציק לי בערך באותו זמן שהתקלקלה הטלויזיה, בהתחלה לא הייתי עונה להם . . . בסוף עניתי, אני חושב שזה מישהו מארה"ב שהתבלבל במספר, הוא אומר משהו באנגלית . . . לא יודע, לא מבין אותו. . .

MarkAnt

New member
נכון שזה מעצבן!?

גם המכוערים האלה בסדינים השחורים עם המסכות הלבנות המפחידות שעוקבים אחריי מתחילים להציק לי... ושקלתי לגשת לטיפול, החלומות על האיש עם עור הפנים המדהים והמניקור הגרוע בידו הימנים מתחילים להטריד...

MarkAnt

New member
אוי../images/Emo70.gif היא אצלך, הטיפשה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אמרתי לה להפסיק עם זה
אשמח אם תחזירי לי אותה... היא ברחה לי...

avshalomariel

New member
אתה לא תאמין...

הביאה אותה אישה רקובה כזאת שבהתחלה חשבתי שהיא היתה יפה אבל עכשיו היא סתם זקנה מכוערת והיא גרה באמבטיה שלי!!

ליעדון

New member
אני פשוט בהלם ממכם

כמה פעמים אני ביקשתי לא לזרוק את הילדה המהממת של השכנים לבאר?!

MarkAnt

New member
כן../images/Emo70.gif אני כל כך מבין../images/Emo70.gif

רק שתדעו, שהרבה יותר קל להכניס אותה לאמבטיה מלהוציא אותי משם... אנחנו נפטרנו ממנה כשזרקנו את האמבטיה ונאלצו להתקין מקלחת במקום
פעם אחרונה שאני מבקש משהו כזה ליום הולדת! אגב, עוד חודשיים אני בן 19. יש למישהו חייזר חמוד כמו הזה מהנוסע השמיני במחיר מציאה? תמיד רציתי אחד להבהיל איתו את השכנים... הילדה של השכנים לא מהממת בכלל
ולא זרקתי אותה לבאר... היא אקסית שלי, יצאתי איתה בכיתה ח'! היא הייתה בלונדינית אז... עד שהתחילה להקשיב לאביב גפן, צבעה את השיער לשחור והתחילה לצאת מטלוויזיות

למעלה