האם מישהו יכול להביא לי הסבר ותקציר

Its me again

New member
היי

תגיד ויצא לך לפגוש את המכוער הזה החצי ציפור חצי צפרדע חצי אדם שמשוטת לו בלילות בכבישים בודדים ואוכל אברים של מי שעובר שם . . . נו החמוד הזה שלא נתן לי להירדם לילה אחד . . .

MarkAnt

New member
האם כוונתך...

ליצור החתיכי מג'יפרס קריפרס
תמיד רציתי אחד כזה
אולי אתה יודע היכן אני יכול למצוא אחד

Its me again

New member
אה-א

אה. . . יש אחד כזה . . . מכיר את המקום הזה בסוף העולם ימינה , אחרי שדרות-וייל ולפני נתיבות-סיטי. . .אז בחלק של הקילומטר ה103 של הכביש הנטוש שמחבר את שתי הערים הנטושות האלו, מסתובב לו החמוד הזה . . . נ.ב. תגידו שמתם לב איך משאלה פשוטה על הסרט "הצלצול" הפכנו את הדיון על סרטי אימה כלל. . .

avshalomariel

New member
תקשיבו חבר'ה

פגשתי שתי תאומות פצצות! הן תמיד עומדות לי בקצה של המסדרון ושואלות אותי אם אני רוצה לשחק! חבל שבא איזה איש עם גרזן וכרת להן את הראש

MarkAnt

New member
יווו... מגניב../images/Emo70.gif

אני כבר מרים טלפון לגרמלינים החמודים ויוצא לצוד אותו... רק שלא יעלה האור בטרם עת
דיון על סרטי אימה
היכן
אני מספר כאן חוויות אמיתיות שקרו לי

Its me again

New member
בוא לשתף חויות. . .

טוב, בוא נשתף פה חויות על חמודים שפגשנו ראינו שמענו. . . :)

Its me again

New member
אז אני יהיה הראשון פה

המ. . . תגידו. . . קרה לכם פעם שהתעוררתם בתוך חדר מרובע, בעצם אולי נכון יותר להגיד חדר "קוביה" ואתם לא זוכרים איך הגעתם לשם ואתם לא יודעים איך יוצאים משם . . . ובכול אחת מצלעותיו של הריבוע יש דלת שמובילה לעוד חדר ריבועי ? . . .

2LIRONOS7

New member
זה סרט טוב, באמת!

קרה לכם פעם שהייתם חלק ממשלחת מחקר באחד הקטבים ויום אחד הכל השתבש ומצאתם את עצמכם עם כלב שקט שהוא בעצם יצור מכוכב אחר המנסה להשמיד את כל חברי המשלחת, אבל ה-CATCH פה זה שהוא יכול לעשות אסימילציה לכל אחד מחברי הצוות?

MarkAnt

New member
לא... אבל

קרה לי פעם שהתעוררתי בתוך פירמידה מוזרה איפשהו באנטרקטיקה באמצע איזה קרב בין שני מיני חייזרים... איך יצאתי משם? היה לידי איזה יומן משונה... קראתי בו, כתבתי משהו... בא איש שרוף עם סוודר מכוער וציפורניי סכין חביבים ולקח אותי הבייתה על גרזן מעופף... מוזר נכון!? אני באמת מקווה שזה לא יקרה יותר... בספסתי סדרה בגלל זה!

avshalomariel

New member
שיואו אתם לא תאמינו...

לפני כמה זמן עברתי לדירה מזכוכית של איזה בנאדם, ומאחורי כל דלת היתה מפלצת מפחידה כזאת!!! בסופו של דבר נשארתי כלוא שם!

NiKi†a

New member
וואי תקשיבו,

לפני 3 ימים מצאתי קלטת, צפיתי בה והופיעו שם דברים מוזרים..מן באר, סולם..ועוד כמה דברים שלא הצלחתי להבין מה הם. בדיוק אחרי שסיימתי לצפות צילצל לי הטלפון ואמר לי - Seven Days.

MarkAnt

New member
אה זה קשור?

חשבתי שהטלפון זה סתם מציקים... והקלטת זה ווידאו דפוק! עוד ייעצו לי פה להוציא את הטלוויזיה לטיול!

ליעדון

New member
א-ל. תשאלו.

אתמול התעוררתי באמבטיה, רגלי השזופה הייתה קשורה לאסלה, שזה מא-זה מגרה. ומולי מיקי בוגנים - קשור לצינור ביוב עבה במיוחד. החמודי הזה אומר לי - "שמעי אוחצ'ה, אני חייב להרוג אותך עד 18:00 אוקיי? אז ווקשה תעשן את הסיגריה הזאת - היא מא-זה מ-אממת" עשיתי כאילו אני שואף, נכבה האור ואני שומע גניחות, שלפתע נדלק האור קלטתי את הבוגנים מנסה לנסר לעצמו את הסנטר הכפול. אבוי!

nati 911

New member
חייבת לשתף...

אני וידיד ממש חתיך שלי (הוא אפילו דומה קצת לפול ווקר) נסענו הביתה במכונית שלו ובדיוק התקינו לו מכשיר קשר באוטו , איזה מגניב נכון? אז השתעשנו קצת והתחלנו לדבר עם נהג משאית מצחיק כזה שטען שהוא רוצה להיפגש... (ידיד שלי טען ששמו זה קנדי קיין חחח איזה צחוקים איתו). בכל מקרה גבענו להיפגש איתו בבית מלון רק רצינו לראות מי זה הנהג משאית... מסתבר שהוא בכלל לא חתיך הנהג משאית הזה אז אמרתי לו שאנחנו נמצאים בחדר אחר ומאז לא שמעתי ממנו יותר

MarkAnt

New member
אמממ...

הוא לא הכריח אתכם לקנות אוכל כשאתם עירומים, נכון? הוא נוטה לעשות את זה...

nati 911

New member
להגיד לך תאמת...

הוא הכריח רק את ידיד שלי לקנות אוכל כשהוא ערום... ושאני אסרב לראות אותו ערום?, מה נראה לך?!?!! אני ישבתי באוטו וצפיתי בו
חחח זה היה משעשע.

למעלה