האם מישהו יכול לעזור?

מצב
הנושא נעול.

MA LI

New member
האם מישהו יכול לעזור?

האם מישהו יכול לעזור?
שלום לכם, זאת הפעם הראשונה שלי כאן ויש לי כמה שאלות: 1. האם מעסיק יכול להחליט לא לשלם "חגים" אם לא עבדתי בערב החג? למרות שאני עובדת כל יום 7 שעות? 2. לגבי תשלום על ימי מחלה כמה משלמים לכל יום? האם זה נכון שהיום הראשון הוא ללא תשלום, השני 30% , השלישי 70% ומהיום הרביעי תשלום מלא? אני עובדת 7 שעות ביום מרוויחה 23 ש"ח לשעה במשך שנה ושלושה חודשים. 3. שאלה אחרונה, במידה ואני רוצה להתפטר לאחר שנה ושלושה חודשים האם אני זכאית לדמי אבטלה? תודה מראש על העזרה

binon

New member
כמה תשובות

האם מישהו יכול לעזור?
שלום לכם, זאת הפעם הראשונה שלי כאן ויש לי כמה שאלות: 1. האם מעסיק יכול להחליט לא לשלם "חגים" אם לא עבדתי בערב החג? למרות שאני עובדת כל יום 7 שעות? 2. לגבי תשלום על ימי מחלה כמה משלמים לכל יום? האם זה נכון שהיום הראשון הוא ללא תשלום, השני 30% , השלישי 70% ומהיום הרביעי תשלום מלא? אני עובדת 7 שעות ביום מרוויחה 23 ש"ח לשעה במשך שנה ושלושה חודשים. 3. שאלה אחרונה, במידה ואני רוצה להתפטר לאחר שנה ושלושה חודשים האם אני זכאית לדמי אבטלה? תודה מראש על העזרה
כמה תשובות
1. עובד המקבל שכר לפי שעות זכאי לדמי חגים אם הוא עובד יותר מ-3 חודשים במקום העבודה ואם לא נעדר יום לפני ויום אחרי החג אלא ברשות המעביד. כלומר, אם לא עבדת בערב החג וההיעדרות הייתה באישור המעביד את עדיין זכאית לתשלום עבור החג. 2. ימי מחלה: יום ראשון ללא תשלום ימים שני ושלישי 37.5% יום רביעי ואילך 75% ללא קשר לוותק. 3. אם את מתפטרת אינך זכאית לדמי אבטלה אלא לאחר תקופת המתנה של 90 יום, אלא אם ההתפטרות היא בגלל אחת מכמה סיבות וביניהן הרעה מוחשית בתנאי העבודה, התפטרות עקב מצב בריאותי לקוי ויש עוד כמה סיבות... מבחינת זכאות לדמי אבטלה יש מספר מינימלי של ימי עבודה שצריך לצבור (במקרה של עובד לפי שעות 300 ימים מתוך 540 הימים שקדמו לאבטלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה