האם מישהו כאן

האם מישהו כאן

שותף לדעתי שמוזיקה אמריקאית שווה לתחת ?!? אני סתם בדקתי את הלהקות שאני אוהב שבהם מיוז ,קולדפליי , ורדיוהד והבנתי שמהאנשים שהביאו לנו את לימפ ביזקיט לא תגיע שום מוזיקה טובה !?! רק דעתי אבל תרגישו חופשי להגיב....

The Wonder Boy

New member
יש דברים אמריקאים טובים..

הם לא קיימים יותר, אבל הם טובים.. :) אחרי הכל, פיקסיס הם לא בדיוק זבל, וגם נירוונה לא עשו רק שטויות..

cuttooth

New member
silverchair לא אוסטרלים?

גם פרל ג´אם לא רעים, גרנדדי מצוינים, גם את אר.אי.אם אני אוהבת (למרות שהם לא הולכים ומשתפרים) ואת השאר כבר ציינו. באדלי דראון בוי אמריקאי? יצאה (בעבר) מאמריקה מוזיקה טובה, למרות שהרוב המוחלט הוא אירופאי.

Esmena

New member
יש מוזיקה טובה מאמריקה, היא פשוט

לא כל כך מוכרת לנו ברובה. אגב אומרים אפילו על נירוונה, שהם הושפעו עד חיכו אמנים בריטיים מתקופתם שהיו לא מוכרים. לדעתי טורי איימוס מעולה, ובכלל לנשים האלטרנטיביות שם יש לפעמים יציאות טובות.

january18

New member
../images/Emo66.gif מי אומר את זה?...

בדלי דרואון בוי זה בריטי, סילברצ´ר זה אוסטרלי-צודק. אר אי אם באמת הולכים ומתדרדרים..יש לי את האלבומים האחרונים ואני בכלל לא שומעת אותם... חוץ מזה שיש את רד הוט צ´ילי פפרז, וdeftones נשים הייתי אומרת פיאונה אפל אבל לא ממש....
רעות.

truelovewaits

New member
fiona apple

ממש ממש טובה! וניצן אפילו תסכים איתי בנושא זה
יש לא מעט מוזיקת indie מאמריקה שבעיניי משובחת...אבל...ממ...כן אני לא אוהבת את רוב המוזיקה האמריקאית. פשוט צריך לדעת מה לחפש ואיפה

Esmena

New member
אוי...ידעתי שהיא תעלה לדיון.

אני ממש לא סובלת אותה...כנראה שמשו לא בסדר איתי. זה לא המקום.הלוואי שיהיה פורום למוזיקה נשית אלטרנטיבית פה בתפוז... זה בהייד פארק לא מספיק, הנושא הראשי שם זה טורי איימוס.

nexTman

New member
תראה...

יש לי חבר שטוען שאני פרו אמריקאי, יופי לו... המוזיקה הטובה האמריקאית(בכל הז´אנרים לא רק רוק) היא פשוט יותר בשוליים, העניין הוא שהאמריקאים מפגרים(אף אחד לא יחלוק עלי) והם לא מעריכים את מה שיש להם מתחת לאף ומפספסים הרבה דברים מצוינים... אם אנחנו בענין של רוק אז בעיקר pavement המצוינים שכל מיני בריטים מאוד מחבבים... וויזר הוציאו דיסק מצויין לפני כמה שנים. יש עוד אני לא מומחה אבל בארץ עם כל-כך הרבה אנשים חייבים להיות כמה בסדר(לפחות)

מיצי123

New member
חופשי!!

הרוק אלטרנטיבי האמריקאי יותר גרוע מהפופ אולי יש להיט או שניים (לא יותר) שאפשר לשמוע אותם שלוש פעמים (וזהו) אבל לא יותר. אין מה לעשות, האירופאים עושים את המוזיקה הכי טובה (והישראלים מתלבשים הכי יפה :))

מיצי123

New member
אה כן, אני מורידה את הכובע

אכן הסמשיג טובים מעל כל ביקורת.

sonic youth

afghan whigs, mazzy star, faith no more, soundgarden, veruca salt, jane´s addiction, suzzane vega בנוסף לאלה יש עוד להקות שכבר אמרו פה וגם יש כמה שבטח שכחתי. חוץ מזה גם האנגלים לפעמים מפשלים, עיין ערך oasis

מיצי123

New member
הכל טוב ויפה, רק שים לב שציינת

להקות שקיימות משנות השמונים , הלהקות הדפוקות הן להקות משנות התשעים והלאה. ולגבי אואזיס - אתה כל כך צודק שאין לך מושג - שונאת אותם.

אואזיס זה

רק חיקוי עלוב לביטלס (לא ששמעצי הרבה שירי ביטלס אבל בכל זאת ) ליאם נישמע כאילו הוא שתוי (מה שכנראה נכון ) כשהוא שתוי .

התכוונתי

שהוא נישמע שתוי כשהוא שר מצטער על הטעות . גם לכם הפורום עושה בעיות ? אני לא יכולתי לשלוח הודעה חצי מהיום

Esmena

New member
מזכיר לי- מישהו בפורום תרבות הקליפ

ים טען שאואזיס הם להקת הרוק הכי טובה אי פעם זה היה משעשע מאוד (שנואי נפשו,היו,אגב ,הביטלס, שעשו "רוק לא איכותי ומסומם" ועל זה נאמר:פחחח) אבל חסמנו אותו...וכבר אין מי שישעשע אותי.

באמת

כשאני חושב על זה רוב הלהקות שציינתי כבר לא קיימות, אבל עדיין, לא יפה להכליל. ושלא תחשבו, אני לא בא להגן על האמריקאים, יש המון יוצרים טובים גם מחוץ לארה"ב

New member
אווווו, סוף סוף

מישהו שמכיר את MAZZY STAR ! כמעט איבדתי תקווה..כל מי שאני שואל אותו לא יודע על מה אני מדבר. בכל אופן, זה דבר די ידוע (לפחות בשבילי) שהבריטים (לא לשכוח גם את הוולשיים!) עושים את המוסיקה הכי איכותית. מאז ומתמיד. קצת דוגמאות: זה התחיל מהביטלס,נמשך עם אילן היוחסין של הלהקות שצמחו אחרי ג´וי דיוויז´ן ממנצ´סטר ויש עוד המון הרכבים,ישנים וחדשים, שהם פשוט מעולים. פה א י ן ויכוח.

New member
כמעט שכחתי להזכיר את ה-

MANIC STREET PREACHERS הענקיים!

למעלה