האם מישהו כאן

מיצי123

New member
אני לא בטוחה לגבי טווח הגילאים כאן

אבל אני זוכרת את מאזי סטאר, יש לי איזה דיסק שלה צריך ממש מוזה של חורף מפזר חום וסיגריה בשבילה. גם sister of mercy נעלמו להם... לא הייתי מעריצה שרופה אבל הם בהחלט מעלים זיכרונות....

Esmena

New member
מאזי סטאר זה היא?מאזי סטאר זה

צמד. הופ סנדובל זה היא.

New member
המממ...

לפי מיטב זיכרוני מאזי סטאר זוהי להקה! (לא צמד ולא זמרת) אמנם נכון, הופ סנדובל הייתה הסולנית ולאחרונה, דרך אגב היא גם שיחררה אלבום חדש. ונכון גם לגבי סיסטרס אוף מרסי...נעלמו (?)...להקה נחמדה. אייטיז סטייל.

מיצי123

New member
עכשיו בלבלתם אותי לגמרי

בתקופה שאני שמעתי אותה זאת היתה תקופת הבלאק מטאל שלי אז לא התעמקתי בזה יותר מידי, אני רק יודעת שיש מאזי סטר- ואם שמים PLAY שומעים קול צרוד של בחורה שר שירים איטיים ואפרוריים. :))

mccartney

New member
אתה די צודק... אבל...

כבר אמרו פה שיש/היו כמה להקות אמריקאיות טובות כמו נירוונה, אר אי אם (שהושפעה חזק מלהקת שנות השישים הBEACH BOYS... אמרתם שREM יורדים ברמה, וזה נכון, אבל אם הם כבר עשו שיר שניים טובים בזמן האחרון, אין ספק שAT MY MOST BEATIFULL הוא אחד מהם, וזה פשוט העתק של השיר של הBEACH BOYS: GOD ONLY KNOWS) וכמובן הDOORS המיתולגיים, שיותר משהשפיעו על המוזיקה עצמה, השפיעו (יותר נכון ג´ים מוריסון השפיע) על תרבות הרוק. העניין העיקרי הוא שהמוזיקה הטובה באמת באה מאנגליה ואירלנד(תיקון למי שאמר אירופה - בארה"ב יש רוק יותר טוב מבהולנד או צרפת, תהיו בטוחים...) אבל מי שקובע אם הלהקה באמת תצליח - הם האמריקאים, לדוגמא: 1) הביטלס התחילו להכנס לתודעה ממש רק ב-64 כשהם הופיעו אצל אד סאליבן בארה"ב 2) אואזיס הצליחו מאוד בבריטניה - לגבי אחת ההופעות שלהם התקשרו כמיליון בריטים כדי לברר פרטים. יש כ60 מיליון בריטים (בערך...) כך שמעל אחוז מהמדינה התקשר! אבל אבוי, האמריקאים לא התלהבו מאואזיס, ומאז החלה ההתדרדרות... (סאלבום השלישי, מהשני האמריקאים הלתהבו קצת...). אתם חושבים שהאמפייר סטייט (נראה לי...) מופיעה על עטיפת האלבום הרביעי במקרה?

Esmena

New member
נכון...וגם לינקין שולתים1111../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif

הבה נתאפסה

StormLord

New member
קורן נחמדים אבל אין על סליפנוט ברעש

wait and bleed שיר ענק

Coma White1

New member
די מסכימה,

אבל יש מוסיקה אמריקאית טובה, פשוט צריך לחפש. מה עם Rush ? להקה קנדית מצוינת... ניל יאנג, אם אני לא טועה, גם הוא אמריקאי, והוא מוצלח מאוד.

עכבר מת

New member
מוזיקה באמריקה

אמריקה הרבה הרבה יותר גדולה מבריטניה, ועושים שם המון המון מוסיקה. לכן, באופן עקרוני יש המון מוסיקה טובה שנעשית בשוליים בהשוואה לבבריטניה. עם זאת, יותר להקות טובות זוכות להכרה בבריטניה מאשר באמריקה (למעשה, גם להקות אמריקאיות טובות זוכות ליותר הכרה בבריטניה מאשר באמריקה). העיתונות יותר טובה, וכנראה גם הציבור. ונכון, לאמריקאים היה עשור מיינסטרימי די מחורבן של פוסט-גראנג´ ופופ-פאנק מרגיזים, רדודים ומפגרים. לבריטים הייתה פריחת בריט-פופ יפה לעומת זאת (ואואזיס הם דווקא ממש אבן דרך בעוררות המוסיקה הבריטית) ואז גם רדיוהד הגיעו אבל לקראת סוף העשור הם התחילו לייצא המון להקות פוסט-רדיוהד מרוככות מדוללות חד גוניות ודי מעצבנות (מיוז, קולדפליי, טרוויס וכו´). בין זה לזה, הייתי מעדיפה את הבריטים. אבל שניהם לא משהו. אם אתה רוצה מוסיקה אמיתית, אתה צריך לחפש בשוליים. לעומת זאת:

עכבר מת

New member
אמנים אמריקאים ראויים בשנות ה90

beck, breeders, built to spill, cat power, DJ shadow, elliot smith, flaming lips, galaxie 500, gastr del sol, grandaddy, hole, jeff buckley, liz phair, low, mazzy star, mercury rev, neutral milk hotel, nirvana, olivia tremor control, pavement, pixies, REM, shack, sleater-kinney, slint, smog, sonic youth, sparklehorse, tortoise, wilco, yo la tengo, throwing muses, royal trux, guided by voices, sebadoh, moby, beastie boys, the dirty three, jim o´rourke, belly, modest mouse, babybird, his name is alive, john spencer blues explosion

Esmena

New member
כל הכבוד על ההשקעה

אפשר בהחלט להסכים עם רוב הרשימה.

למעלה