האם מישהו מזהה?

קטיקה

New member
האם מישהו מזהה?../images/Emo15.gif

האם מישהו מזהה את המקום? כאן נולדתי...

טומי*

New member
קשה...קשה...'צטער...../images/Emo9.gif

אפשר חבר טלפוני? אין לי שמץ של מושג.

vera2

New member
בוקר טוב לכוווולם../images/Emo140.gif

אני לא מזהה אבל תכתיבי בבקשה את שם הרחוב והאזור. יום נעים לכוווולם.

עב

New member
נראה מקום מפויח לאללה

בניין ניאו קלאסי, כנראה מהמאה ה - 19, לא מתוחזק טוב, רואים שהרבה פיח נדבק אליו ולא מנקים אותו. כשראיתי את התמונה מיד חשבתי על בעיות נשימה... ספרי לנו מאיפה התמונה?

ברק 188

New member
עב,

ידעתי שאת חזקה"בשורשים", עכשיו גם מבינה ארכיקטורה,ארכיולגיה,ואיכות הסביבה כל הכבוד.

orlu

New member
הלווו אבי לא לזלזל בעב זהו מיקצועה

אכן כך עב? גם תכנון גם נוף וגם איכות חיים

ברק 188

New member
תכנון נוף...

בזמנו לפני שנים היתי גר בביה"ס גננות ושתלנות, לאחר מכן הפך לגננות ותכנון נוף בפתח-תקוה,מישהו מכיר.

קטיקה

New member
dohany utza../images/Emo15.gif

מקווה שכתבתי נכון בהונגרית, שכחתי כבר לכתוב ובכן זה ברחוב "דוהאן'" קשה לכתוב את זה בעברית, פירוש השם הוא "טבק" כלומר רח' "הטבק" זה הרחוב בו נולד חוזה המדינה - בנימין זאב תיאודור הרצל - ירום הודו - במקום הולדתו נמצא בית הכנסת הגדול והיפה ביותר באירופה. אולי עכשיו זה יעזור?

itaf10

New member
קטיקה, הזכרת לי נשכחות...

בדוהיין אוצ'ו היתה גרה משפחתי (דודה) עדיין הבית קיים, הם משכירים אותו. זה קומפלקס ענק המשתרע לאורך כל הרחוב. זהו בנין שנדמה לי קרוב ל-100 דירות עם חצר גדולה בתוכה. לאחרונה שיפצו את הדירות שם. עד כמה שזכור לי זה היה נראה איום ונורא...

עב

New member
גם לי הייתה משפחה ברחוב הזה

וכמו שאומרים בשיר "וזה היה מזמן". אז אם את יודעת איפה הבניין ... מה השאלה בדיוק??? בכל אופן, לא טעיתי בתארוך הבנין ובסביבה.

קטיקה

New member
החצר של הבית../images/Emo15.gif

מצ"ב תמונה של חצר הבית מבפנים. צולם ב- 1996, ייתכן ששיפצו אחר כך?! כאן הוא עדיין נראה נורא מוזניח. אני צילמתי הייתי שם.

קטיקה

New member
סליחה, עוד ניסיון!../images/Emo15.gif

כפי שכתבתי זה חצר הבית מפנים, ב- 1996 - עדיין מוזנח, אולי שיפצו אחר כך?! אני צילמתי - נולדתי בבית הזה ובאתי לבקר! מצ"ב כתובת אתרי למעוניינים! אשמח לקבל תגובות... http://stage.co.il/Authors/EsterLazar-Barak עם הרבה חיוך...

ברק 188

New member
מזכיר לי...

שהיתי פעם בבודפשט כשבועיים, החלטי להשכיר דירה ובאמת פחות או יותר כך נראות הדירות עם חצר פנימה במרכז חלל הבנין.

itaf10

New member
U זה הבית..WOW

קטיקה, תיצרי איתי קשר במסרים בבקשה

טומי*

New member
כותבים: utca

ההורים של גרושתי מהריוב הזה, נדמה לי שגרו במס:37 אבל לא בטוח. אני יכול לשאול אותה..החצר נראה אותו הדבר, אם כי רוב הבתים באירור ההוא דומים להפליא

B T1

New member
קטיקה-האם רק נולדת פה?....

או גם גדלת? האם אומר לך משהו השם Kazar utca???

יו בדיוק במקום ההוא גרה דודתו

של ארפי גם לי יש תמונות של המקום הזה שהיינו אצלה דווקא הבית מבפנים נראה מעולה, ואני זוכרת שמאוד התלהבתי מהמקום, וזה ממש מרחק הליכה של שני דקות מהבית כנסת.

למעלה