דיברגנט חדש
Well-known member
נאלצתי להירשם מחדש עבור האתר החדש, כי לא זיהה את הדוא"ל שלי.
ממליצה לאשר קבלת תגובות על ההודעות שלכם במייל, דרך המייל קל להכנס לפורום. בהצלחה.נאלצתי להירשם מחדש עבור האתר החדש, כי לא זיהה את הדוא"ל שלי.
לא תלוי בי אלא בתפוזממליצה לאשר קבלת תגובות על ההודעות שלכם במייל, דרך המייל קל להכנס לפורום. בהצלחה.
נא לא לשכוח שהקומונה שלנו עדיין פעילה
יש שעות רבות בהן אי אפשר להכנס לאתר או לכל אחד מאתרי תפוז. יש גם שעות רבות בהן אינני יכולה להכנס לקומונה מהמחשב, אך נכנסת בלי בעיה מהנייד או מטאבלט. יש גם שעות בהן אפשר להכנס, אך כל פעולה שעושים (נגיעה בהודעה כדי לקרוא, פתיחת הודעה חדשה, נסיון להגיב, נסיון לצרף תמונה) זורקת את הדף. בקיצור- צריך סבלנות. הרגע הצלחתי להכנס מהמחשב, אתמול רק מהנייד.נאלצתי להירשם מחדש עבור האתר החדש, כי לא זיהה את הדוא"ל שלי.
נכוןיש שעות רבות בהן אי אפשר להכנס לאתר או לכל אחד מאתרי תפוז. יש גם שעות רבות בהן אינני יכולה להכנס לקומונה מהמחשב, אך נכנסת בלי בעיה מהנייד או מטאבלט. יש גם שעות בהן אפשר להכנס, אך כל פעולה שעושים (נגיעה בהודעה כדי לקרוא, פתיחת הודעה חדשה, נסיון להגיב, נסיון לצרף תמונה) זורקת את הדף. בקיצור- צריך סבלנות. הרגע הצלחתי להכנס מהמחשב, אתמול רק מהנייד.
יצא לך שנזרקת מהכינוי שלך והיית צריכה להתחבר מחדש?יש שעות רבות בהן אי אפשר להכנס לאתר או לכל אחד מאתרי תפוז. יש גם שעות רבות בהן אינני יכולה להכנס לקומונה מהמחשב, אך נכנסת בלי בעיה מהנייד או מטאבלט. יש גם שעות בהן אפשר להכנס, אך כל פעולה שעושים (נגיעה בהודעה כדי לקרוא, פתיחת הודעה חדשה, נסיון להגיב, נסיון לצרף תמונה) זורקת את הדף. בקיצור- צריך סבלנות. הרגע הצלחתי להכנס מהמחשב, אתמול רק מהנייד.
יצא לך שנזרקת מהכינוי שלך והיית צריכה להתחבר מחדש?
כן, מספר פעמים. גם בנייד.
כן, מספר פעמים.יצא לך שנזרקת מהכינוי שלך והיית צריכה להתחבר מחדש?
גם אני נאלצתי להרשם מחדש .טענו שהסיסמא שגוייהנאלצתי להירשם מחדש עבור האתר החדש, כי לא זיהה את הדוא"ל שלי.
הצלחתי להכנס בקלי קלות!נאלצתי להירשם מחדש עבור האתר החדש, כי לא זיהה את הדוא"ל שלי.
כן אני נכנסתנאלצתי להירשם מחדש עבור האתר החדש, כי לא זיהה את הדוא"ל שלי.
כן אנינאלצתי להירשם מחדש עבור האתר החדש, כי לא זיהה את הדוא"ל שלי.
פשוט תרענני. עשיתי זאת כרגע בזמן קריאת תגובתך ולאחר רענון אחד בודד חזרתי לעמוד הקומונה.כעת HTTP Error 503. The service is unavailable.
הסתדר לך? אתה חסר לנו בקומונהכעת אני מצליח לגלוש בקומונה אך לא מצליח להיכנס לאף פורום (באתר הישן)
הקומונה באתר הישן נטענת באיטיות מחרידה ולעיתים אף מגיעה לTimeout. באתר החדש אני חש איטיות גם כן, אך היא נסבלת במידת מה.הסתדר לך? אתה חסר לנו בקומונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.