האם מישהו ראה את הכתבה בערוץ 2 על..

Black Cobra

New member
האם מישהו ראה את הכתבה בערוץ 2 על..

האם מישהו ראה את הכתבה בערוץ 2 היום (בתאריך ה-18/5/05) על המכות שהולכים במעדונים במקרה צילמו את המסיבה של יום הסטודנט ולשם הגיעו גם רוסים שרואים עליהם שהם רוצים ללכת מכות בקיצר בטעות דחפו אחד מהרוסים האלה שם והם ישר תקפו את כל מי שהתקרב לשם הם כיוונו את הגרופים לפנים ומה שעוד שמתי לב הם עמדו בעמידות קרב כאילו שהם לומדים איזו שהיא אומנות לחימה מה תגובתכם בעיניין?

joker89

New member
ככה זה

הרוסים זה עם שיודע לריב מכות,רב הנוער עוסק בספורט,כי אין מה לעשות. בטח זה חבורה של מחפשי אקשן

ethanguy

New member
חח כן

הם לא היחידים שמחפשים אקשן , כל הפושטקים רוצים ללכת מכות על כל שטות

joker89

New member
רק ש..

הפושטקים האלה נותנים שריטות וכאפות,ולא מגינים על הפנים אם הולמים בהם

ethanguy

New member
חחח טוב

אם אתה אומר, אז כנראה אני צריך להגיד תודה שאני רוסי, זה עושה אותי אמן לחימה טוב יותר חח ^^

אני מכיר אותם...

שתיים מהם מתאמנים, הם היו חמש חבר'ה, הייתי אומר איפו וכאלה אבל לא מתאים עזבו! אבל בחרוים חזקים...

shizendo

New member
בסדר או אולי לא בסדר

אבל לפחות תעביר מסר למורה ששם הם מתאמנים, לפי איך שהם עבדו הם באים מקרב מגע מלא או איגרוף תאילנדי, זה לא בעיה להגיע וזה לא משנה אבל המסר למורה צריך לעבור, אני בטוח שהוא לא מעודד את זה אמנון

דו קרב

New member
לא ראיתי את הקטע אבל

אני לא מבין מה הרעש. כל מיני אנשים מתאמנים באומנויות הלחימה. יש אפילו,שמכות במועדון,זה חלק מהאימון. יכול להיות מצב שבו, בתוך חבורה, יש כאלה שמחפשים לריב ואם מתפתח משהוא כללי אז כמובן ניתן להבחין במי שמתאמן ובמי שלא, אבל זה לא אומר כלום על שאר החבורה, או על המורה שלהם. ככלל אני חושב שהעוסקים באומנויות לחימה, הם כשאר האדם, ויש בהם מכל סוג. גם בין התלמידים וגם בין המורים. בדיוק כמו אצל ניבחרי העם. לא צריך לפתח ציפיות להתנהגות לפי קודים של מכון, ברחוב, ולא צרכים להיות מופתעים מהתנהגות כזו או אחרת.

AmitNHB

New member
אז כדאי שתראה...

לא מדובר כאן על משהו שמזכיר הגנה עצמית או אפילו תגובה לא פרופורציונלית להתגרות, אלא על חוליגנים שבאו למקום במטרה ברורה להרביץ לאחרים ועשו זאת ללא כל התגרות. זו התנהגות מבישה שהמקום של מי שמתנהג ככה הוא בבית הכלא על אחת כמה וכמה אם הוא מתאמן באומנות לחימה. היתי מתבייש אפילו להתאמן אצל מאמן שחניכים שלו מתנהגים ככה. ממש בושה וחרפה.

cronic1

New member
לא מתרגש-מציאות ידועה.

עליה וקוץ בה. מי שמזהה את החוליגנים שיגיש תלונה במשטרה. חברה שבאו להכות ותו לא. משטרה אימפוטנטית. גועל נפש של סרט.

orslimy

New member
חארות..

חכמים על אנשים שלא יודעים להילחם אם הם כאלה חזקים שיבואו מול אנשים שיודעים ללכת מכות ויאכלו כמה פיצוצים....

joker89

New member
הם בטח היו שיכורים

אני כמעט בטוח..אולי בגלל זה הם לא שלטו על עצמם

cronic1

New member
לא שיכורים

שכרות זה תירוץ עלוב. שיכור לא מגיב בצורה כזאת מהירה,הם היו קרי רוח ולעגניים. הם באו להכות סטודנטים נחנחים וזה הכל. בושה שיש אנשים כאלה בארץ.

Black Cobra

New member
אחרי שראיתם את הסרטון ההיתם....

מחזירים להם מכות או שתופסים מרחק מהם במשך כל המסיבה???

razcoren666

New member
חבורה של אפסים

סתם חארות שכמו שאמרו בעצמם פשוט חיפשו מכות כדי "לעשות את הערב". באמת שאני מצטער שהם לא נפלו בטעות על אנשים שמתאמנים כי אז הם היו מגיעים לאן שמגיע להם, למיון. באמת מוזר אחרי כ"כ הרבה זמן וועדות וכתבות בתקשורת נגד הסלקציה,שרק עכשיו הבינו שאולי זאת באמת הדרך היחידה להפריד בין אנשים תמימים שבאו לבלות לבין אנשים שרק באים ללכת מכות.

razcoren666

New member
תראה,

סלקטור אני לא. אבל כמו שרואים בכתבה, הם לא סטודנטים, ורואים שהם באו לחפש "אקשן".... כמה שזה מגעיל להגיד, אבל בסופו של דבר, מסיבות ואירועים כמה שיותר סגורים, לדוגמא לסטודנטים בלבד, בדר"כ לא ניגמרים בדקירות.

RoyceGracie

New member
הייתי שם, היה שם איזה 15 אלף איש

הסטודנטים הכניסו את כל מי שרצה.... הם רצו לעשות כסף, זה היה פסטיבל לכל דבר.... סתם אמרו שזה היה חגיגות סטודנטים...

למעלה