האם מישהו ראה את הכתבה בערוץ 2 על..

razcoren666

New member
אני יודע,

כל מה שאני אומר זה שהיו צריכים לסגור את האירוע רק לסטודנטים. תכל'ס, לא קרה הרבה, כולה 3 אנשים חטפו קצת אגרופים. הבעיה היא שדבר כזה יכול להידרדר בקלות מאוד לדקירות אם מישהו שם היה מחזיר להם או שהם בעצמם היו מתחילים להגזים. ואז במקום 3 פנסים בעיניים היו 3 הרוגים, ואז מה היו עושים?

ננדין

New member
איך באמת מבדילים???

צודק לגמרי! צריך סלקציה חריפה בכניסה למועדונים!!! כל רוסים גם ככה מפיונרים או חבר'ה כמו בסרטות שמחפשים מכות, גם מזרחיים לא צריך להכניס כי כולם ערסים והם אנחנו יודעים שהם מחפשית בלאגן, איתיופים? הם נהיו גנסטר-ראפרים לא להכניס, רומנים (סכין?) וערבים? הם גם ככה מחבלים... הכי טוב, אני מזרחי ויש לי שני חברים רוסים טובים אז אנחנו לא נצא ולא יהיה אלימות...

razcoren666

New member
וואלה??

אני באמת מאוד אוהב את כל האנשים הציניים שכל-פעם שמדברים על סלקציה מגלגלים עיניים וכל פעם מתלוננים על גזענות וסטראוטיפים, אבל בסופו של דבר אם אתה יוצא למועדון או פאב בשביל להנות, אתה ממש לא תרצה שהערב יתפוצץ בגלל כמה שיכורים או ערסים שהחליטו שזה המקום המתאים ללכת את המכות היומיות שלהם, אז בלי התחסדויות! אם אתה צריך לבחור לאיזה מקום לצאת, אתה לא בודק קודם מה האוכלוסיה שמבלה שם???

ננדין

New member
תראה ידידי

איפשהו אני מסכים איתך, אני לחלוטין בודק איזה אוכלוסיה מבלה במקום מסויים לפני שאני יוצא אליו, אבל... קרה לך פעם שלא הכניסו אותך פעם למועדון/פאב בגלל הסלקציה? לי זה לא קרה אישית, אבל כשבאתי למסיבה עם חברים מהצבא אז את חבר טוב שלנו לא הכניסו בגלל שהוא נראה ערס לסלקטורים ואתה לא יודע כמה אותו בחור נעלב והושפל שכולנו נכנסנו והוא לא... וגם אנחנו היינו צריכים לעזוב את המקום ולחפש מקום אחר באותו ערב ואת הסלקטורים זה לא עניין שהוא חבר טוב שלנו והוא בא איתנו ובטח לא עניין אותם שהוא כזה בחור טוב, רגוע וצנוע... אתה צודק אני באמת לא רוצה לבלות במקום שיש בו אנשים שהחליטו שזה המקום שהיום הם יכיחו שם את גבריותם אבל יש דרכים הרבה יותר יעילים והרבה פחות משפילות מאשר הסלקציה...

razcoren666

New member
כמו??

אני לא רוצה סתם להישמע מתחכם, אבל מה בדיוק אתה מציע?? אני ממש לא מאמין שכל אדם עם עור שחום שווה במיידי לערס או פושע, אבל אם יש לך רעיונות אחרים חוץ מסלקציה בכניסה למועדון הייתי מאוד רוצה לשמוע אותם.

ננדין

New member
אז ככה:

דבר ראשון אל תכעס אני לא מתנשא או מתפלצן עליך אלה פשוט הנושא קרוב לליבי ולכן אני כותב מה שאני כותב, ולא על מנת להוכיח את האינטיליגציה שלי שאינה צריכה הוכחה (היא גם ככה נמוכה...
) עכשיו גם אני לא חושב שכל אדם עם עור שחום הוא ערס או פושע אבל לצערי לפעמיים הסלקטורים כן ויש הרבה אנשים טובים שנפגעים בגלל ה"קרטריונים" שלהם. מה שנעשה בחו"ל הוא בדיקות קפדניות יותר בכניסה על מנת לשלול נשק קר וחם, 2 מאבטחים בכניסה (בנוסף לבודק) ו2 לפחות בפנים (בהתאם לגודל המקום...) מצלמות בכניסה ובפנים (דגש על שירותים) שת"פ וקשר ישיר של הקב"ט במשמרת עם המשטרה באזור ולא עם המוקד הארצי והמצאות של שוטרים במרחק קריאה (אם לא שוטר בכל מועדון...) פשוט אכיפה ואבטחה כבדה! זה יותר יעיל והרבה פחות מפלה ואתה תראה שאחרי זמן מה אנשים שמחפשים בעיות ילכו למקומות שהאבטחה מאפשרת להם. יום טוב, רון

ננדין

New member
ועוד משהו ששכחתי

רשמתי גם אכיפה, אז גם ללא ספק משהו צריך להשתנות באכיפה. וזה בגישה של המשטרה בעניין של תפיסת אנשים שמעורבים בקטטות והגשת כתבי אישום. מצלמות במועדונים מאוד יעזרו לזה...

garey

New member
Black Cobra אלימות במועדונים מתנה

ידידי , כבעל מועדוני לילה לשעבר , קבל דוגמאות של מומחה ללוחמת לילה, זאת לאחר 25 שנות עבודת לילה ,כפיתגם הערבי הנפוץ { הליל מן שיטן} תרגום לעברית ,הלילה שייך לשטן,הילד יוצא או הבת מהבית מתלבשים שעות, ההורים אומרים אח איזה ילד מתוק דבש ,הוא יוצא מהבית הקופסא באותה שניה מתהפכת לא לאחור, מגיע לחברה עם הרכב יאללה בואו נדפוק משהוא ככה להרגיע את הקופסא, נוסעים לשתות כמה דרינקים בפיצוציות,{מוכרים להם זבל} דפקו את הראש החמודים יאללה חברה בא לכם איזה אקסט... או..... לוקחים המתוק של ... והמוזיקה ברכב שומעים מהרצליה עד ... נדפק הקופסא יאלללה למועדון יפיפיות פוזות מגיעים לכניסה הקופסא נהפכת לנמר ומאותו רגע כבעל מועדון ,רואה את הצורות של הנמרים אני נהפך לקפיץ אבל הם ניכנסים הנמרים המוזיקה למוח והם נהפכים למפלצות הקופסא נדפקה טוטל לוסט , דחפת במיקרה בלי כוונה ביקשת סליחה... המפלצת בוםםם בוםםםם דופק לך כוס לפנים ,הילד המתוק של ההורים , וככה מגיע רגע שלא ציפית לו מנגיע קלה לסכין כוס בקבוק וגם נשק, האמינו לי כל לילה שהגעתי למועדונים שלי באותה שניה חייתי כמו קפיץ דרוך לא רגוע 3 ימי עבודה בשבוע כמו 300 יום של אדם רגיל, זה הדור זה החייה זה המיפלצת והאשם העיקרי הוא , החוק החוק החוק החוק החוק ולמה, לקחו לנו ההורים את מושכות החינוך , ביום שבבית אתה לא יכול לחנך ,מה יהיה בחוץ בבית ספר ,בצבא , ובכלל , אלו התוצאות לצערי הרב , קיבלתם כולכם הסבר מדוייק לילד המתוק שנימצא בכל בית ובית הבעיה מה קורה מחוץ לבית מפלצת חסרת רחמים שבת שלום ג'רי מזרחי

joker89

New member
עוד נקודה למחשבה

אולי זה באמת אנשים אגרסייבים מטבעם? ואולי זה פשוט בגלל שאין למערכת החינוך לאכוף את המצב הקיים בגלל הכלכלה

garey

New member
זו לא הכלכלה מערכת שדפקה את עצמה

המערכת החינוכית היא שדפקה את עצמה במו ידה , ברגע שנילקח החינוך מהבית עם המצאת החוקים להגנת הילד מההורים , אלו התוצאות נקודה {לא מדבר על אלימות אגרסיבית בין הורים לילדים} כשהורה מנסה לחנך בסטירה בישבן הוא לא שונא את בנו או בתו, אבל מצחיק הדבר אותו ילדון רץ למשטרה והאבא יוצא מביתו כבול באזיקים, על מה ולמה על חינוך בזמנו ההיפך היה הדבר רק האמא היתה אומרת לילד הביא לך שוטר הוא היה משתי... מפחד, היום הנוער שולט על ההורים גם נקודה ,כולם מסתירים זאת מבושה ,הנוער אגרסיבי בבית אלים עם אחיו והוריו,ואנו הבית חרושת לכסף בלבד, ואלו תוצאותיו של החוקים להגנת הילד מפלצת לא ילד טעיתי סליחה, איפה הימים שאבא היה מסתכל על ילדיו היו עם יראת כבוד, איפה הימים של המורה שהיה עובר במסדרון הילד היה נעלם כמו טיל , ובצבא המפקד היה עובר כולם לדום היום המפקד עומד דום .אך איפה איפה הימים ההם נשאר רק השיר לצערנו הרב זה המצב חרבאנה אחת שלמה ג'רי

cronic1

New member
ג'רי כל מילה אמת.

ההורים אבדו את סמכותם והילדים אבדו את תמימותם והוריהם. כשהבית רקוב,ואין חינוך גם מערכת החינוך חסרת אונים. הלוואי שיהיה שיפור אך אני פסימי יש קריסת מערכות כללית. המדינה צריכה עירוי,טיפול נמרץ.

AmitNHB

New member
זה לא ההורים וגם לא מערכת החינוך.

זה האימפוטנטיות של מערכת החוק והמשפט ותו לא. אנשים צריכים לדעת שלמעשים שלהם יש תוצאות ואז הם יחשבו פעמיים. בארץ שלנו המשטרה מתערבת רק אם ואחרי שמישהו כבר מת, ואם חלילה מדובר ב"עבריין" מתחת לגיל 18, אז מטפלים בו בכפפות של משי, אם בכלל. אם אפשר לאלף חיות, אז בטח ובטח אפשר לאלף גם בני אדם וזה אומר לשלוח לכלא כל מי שעובר על החוק ורצוי ליותר משבוע וגם קטינים.

cronic1

New member
היום קראתי במקומון בבאר שבע

שאדם שרצח אב לשני ילדים עולה חדש, קיבל בסך הכל 4 שנים וגמילה מסמים. במדינה מתוקנת הוא לא היה רואה אור יום במקרה הטוב,ובמקרה אחר כיסא חשמלי. בית משפט מנותק.

garey

New member
אחד שמגיע לכלא חוזר גרוע יותר שם

שם הוא לומד עוד יותר פשע ופשע ,מי ניכנס לכלא עברין ,חוזר מהמורים הטובים ביותר לסמים אליחות ואגרסיביות עוד יותר אייך אומר הפתגם המורה נישאר מורה התלמיד ניהיה פרופסור ........... החוק הוא לטובת הילד נטו עם ההורה לא יכול לחנך במצב שלנו כיום ובכלל, ונלקח מהבית ישום החינוך וליד יש את כל היתרונות לטובתו והא מודע מודע לזאת רבותי ,הילד מודע לחוקים ,הוא יצא חיית טרף נקודה ולצערנו אלו התוצאות, לא אצל כולם אבל לצערי בעתיד הלא רחוק זה כמו מגיפה גרורה , שניגררת ,עם לא יעצרו זאת עכשיו אמריקה תיהיה קטנה עלינו, ג'רי

AmitNHB

New member
יש כלא ויש כלא.

מי שנכנס לכלא לכמה חודשים או אפילו שנה שנתיים על מעשה אלימות הגובל בניסיון לרצח , בואדי שלא ילמד. אבל 15 שנה ללא אפשרות לחנינה או קיצור שליש על התנהגות טובה ירגיעו כל פרחח.

garey

New member
AmitNHB נכון מאוד הבעיה היא כיום

שלא חודש לא חודשיים אלה ישירות מעצר בית ,עוד חודשיים ימציאו חוק מעצר בבית מלון ,פלאזה,שרתון גראנד ביץ , לא ניצא מויכוח זה כי החוק חסר שיניים ובית המשפט ובתי המאסר עמוסים וקורסים אז, כולםםםםם במעצר בית ,שאפילו החוק לא יכול לבדוק עם הוא בבית , ג'רי

der bomber

New member
זה קורה מתי מביאים גויים לישראל

בברית מועצות ככה היה מתנהגים גויים. הביאו אלפים של גויים וכאלו חוליגנים אז זה תוצאה של מה עושה סוכנות.

למעלה