Black Cobra אלימות במועדונים מתנה
ידידי , כבעל מועדוני לילה לשעבר , קבל דוגמאות של מומחה ללוחמת לילה, זאת לאחר 25 שנות עבודת לילה ,כפיתגם הערבי הנפוץ { הליל מן שיטן} תרגום לעברית ,הלילה שייך לשטן,הילד יוצא או הבת מהבית מתלבשים שעות, ההורים אומרים אח איזה ילד מתוק דבש ,הוא יוצא מהבית הקופסא באותה שניה מתהפכת לא לאחור, מגיע לחברה עם הרכב יאללה בואו נדפוק משהוא ככה להרגיע את הקופסא, נוסעים לשתות כמה דרינקים בפיצוציות,{מוכרים להם זבל} דפקו את הראש החמודים יאללה חברה בא לכם איזה אקסט... או..... לוקחים המתוק של ... והמוזיקה ברכב שומעים מהרצליה עד ... נדפק הקופסא יאלללה למועדון יפיפיות פוזות מגיעים לכניסה הקופסא נהפכת לנמר ומאותו רגע כבעל מועדון ,רואה את הצורות של הנמרים אני נהפך לקפיץ אבל הם ניכנסים הנמרים המוזיקה למוח והם נהפכים למפלצות הקופסא נדפקה טוטל לוסט , דחפת במיקרה בלי כוונה ביקשת סליחה... המפלצת בוםםם בוםםםם דופק לך כוס לפנים ,הילד המתוק של ההורים , וככה מגיע רגע שלא ציפית לו מנגיע קלה לסכין כוס בקבוק וגם נשק, האמינו לי כל לילה שהגעתי למועדונים שלי באותה שניה חייתי כמו קפיץ דרוך לא רגוע 3 ימי עבודה בשבוע כמו 300 יום של אדם רגיל, זה הדור זה החייה זה המיפלצת והאשם העיקרי הוא , החוק החוק החוק החוק החוק ולמה, לקחו לנו ההורים את מושכות החינוך , ביום שבבית אתה לא יכול לחנך ,מה יהיה בחוץ בבית ספר ,בצבא , ובכלל , אלו התוצאות לצערי הרב , קיבלתם כולכם הסבר מדוייק לילד המתוק שנימצא בכל בית ובית הבעיה מה קורה מחוץ לבית מפלצת חסרת רחמים שבת שלום ג'רי מזרחי