האם מישהו שם לב לטעות של ישו ?

• פותח הנושא bazr
  • פורסם בתאריך

bazr

New member
לא שאלתי אם ניבאו או לא ניבאו

שאלתי האם גם הם ילכו לגיהנום בגלל שלא האמינו ?

הם האמינו!

עם מי אתה חושב הם דיברו? אמונתו של מי נחשבה לו לצדקה? ישוע הוא התגלמות ההבטחה שנתן אלוהים לאברהם לדוד למשה וכן הלאה הוא התכלית הוא אלוהים שהתגלם בבן האדם זרע דוד הנצחי והמלכותי הוא נביא כמשה הוא הכל כל התנך הוא לא עוד סיפור או תורת מוסר.. כאלה אתה יכול למצוא המון מעל הכל היא האמת ואלוהים הוא המרכז ואלוהים הוא המשיח הוא התכלית להכל

bazr

New member
הם האמינו שהבורא ישות שמדברת

שחיה וקיימת ובדיבור של בוראת את העולם כולו כולל אותך ואתה מאמין באדם שמת ,,, נראה לי שיש כאן עניין אישי של אב שאתה בעצמך איבדת וכל מה שאתה מנסה לעשות זה למצא אב אחר שלא צריך לתת לו דין וחשבון

שאלת שאלה

עניתי.. לא ציפתי לקבל את מסקנותנייך הפסיכולוגיות לגביי או שתרביץ בי תלמוד אחרת לא הייתי טורח בכלל לענות לך ויותר מזה עדיין אין לך מושג מזה דין וחשבון עם אלוהים תבורך.. שמישהוא אחר יענה לך

lion 7

New member
מה שנמסר לנו מהאבות

אבות הכנסיה הוא הבסיס לאמונה שאנו המשך שלה (הכנסיה היא קהילת המאמינים בישוע המשיח שהוא אלאהים) מלבד זאת וחוץ מהספר הקדוש ברית ישנה וחדשה אין לתלמוד ושאר ספרי הקדש של היהדות שום מכלול באמונה בישוע השיח שלנו שאנו נבחרנו על ידו (ערבים יהודים ושאר הבריאה) לא מרצון בן אדם אלא על ידי בחירתו הוא הוא אמש והיום ומחר ישוע המשיח כל ספר שמעיד שישוע הוא המשיח ומתאים לדרך של הקנון הנוצרי אני מאמין אז אין לשום ספר אחר בעולם סימוכין להיות בסיס לנו .... נקודה על סמך זה ואהבתם לישוע הבלעדי מסרו רבים אצ חייהם הזמניים כמו בעבר וכמו שקרה שלשום בפקיסטן (7 נוצרים נטבחו בדם קר כי הם מסייחיין או משיחיים) אין לנו אל אחר מלבד ישוע המשיח שהוא האלוהים האהבה שהציל אותנו ויציל אותנו מהעולם הזה הרבה טענו לכתר המשיחיות ויטענו אולם אין אל כמו האל הזה האהבה , שידענו אותו שממשנו אותו מצד חיי הנצח , הדלת שנפתחה לנו לא בגלל יוחסין אלא כי כה אהב אלוהים את העולם עד שפדה את בנו (מלת אלוהים שלבשה בשר) למעננו אמין

lion 7

New member
דרך של מצוות ותורה

יחסית לבני אדם הוכיחה את כשלונה ( חלילה הפגם לא מהמתכנן אלא מהצרכן) בני אדם נבראו בצלמו של אלוהים ומרדו בדרכו , ובמעוד מועד הכין אלוהים דרך הצלה שדרכה יש דרך מוצא להצלת בני אנוש ממות שנוצר במרד או החטא מאדם הראשון שאנו עדים לו עד היום ומזה 2000 יש דרך והיא תושלם בביאת המבריא בחזרה בהרף עין למקום אחר שיקח אותנו אליו מצווה רוחנית קשה לישום מאלף מצווה תורתית אם לא מקבלים מפתח לקדושה בכדי לקיים את המצוות ועשרת הדברות אני מניח שאם הבנת את מסר ישוע אז יובן גם סוד אלוהים וסודות התורה עצמה שניתנה לבל נהיה קדושים

למעלה