האם מכירים קייטרינג שיכול לתת לנו

אילרי

New member
האם מכירים קייטרינג שיכול לתת לנו

שירות בערב החג? כלומר אני צריכה לאחר כ 40 איש ביום חמישי (ערב חג) לארוחת בוקר.. לא בדיוק מתחשק לי לעמוד ולהכין וחשבתי להזמין מאיזה שהוא קייטרינג, קטן .. מכירים/ות? תודה
אילרי
 
את רושמת?

בוקר טוב
תתקשרי ל אשר בטלפון 054-4524071 הוא מכין פשטידות ומנות ראשונות מעולות! מלבד זאת תוכלי להעזר בחנות פיקניק באזור התעשיה בגבעתיים להם מבחר גדול של סלטים ואם בין אורחיך נמנים ילדים , הצעתי לך להזמין להם מגשי פיצה, זה קלף מנצח והם לא זקוקים ליותר. עוד מקום מדליק לקייטרינג טעים וטוב הוא במרכז המסחרי של רמת חן ברחוב אלוף דוד בסופרמרקט השכונתי יש פינת אוכל מוכן בנצוחו של שף המבחר גדול , המחירים קצת גבוהים , אבל מה לא עושי למען ארוח מוצלח. אם יהיה לי זמן אני אשתדל להעלות לכאן בערב שרשור סלטים ומנות אחרונות ספיישל שועות.
 
מוס טונה - קלי קלות להכנה

חומרים קופסאות טונה בשמן- סחוטות מהשמן 2 שמנת חמוצה 9% -1 כפות כמויונז-4 בצל קצוץ-1 כף קטשופ-1 כפות מיץ לימון-3 מלח ופלפל שקית ג'לטין -1 אופן הכנה- לשים את כל החומרים חוץ מהג'לטין במעבד מזון ולהפעיל עד קבלת בלילה חלקה. בכוס לערבב הגלטין עם 1/4 כוס מים רותחים ו1/4 כוס מים מהברז עד שנמס. להוסיף למעבד מזון ולערבב דקה נוספת. למזוג לכלי מתאים, לסגור ולקרר במקפיא לפחות 3 שעות. להוציא מהפריזר כשעתיים לפני הגשה. תודה לנגה חברתי שכל מתכון שלה
 
מאפינס טונה מהבלוג של קיצי

מאפינס טונה 3קופסאות טונה בשמן 1/2 2 כוסות קמח תופח 3 ביצים 1 כף חרדל 1/3 כוס שמן (אני משתמשת בשמן של הטונה) 1 קרטון שמנת מתוקה זיתים קצוצים. 2 כפות שומשום מלח ופלפל שחור לפי הטעם לערבב את כל החומרים לבצק אחיד משמנים תבנית שקעים ממלאים 3/4 בתערובת אופים כ 20 דקות ב200 מעלות עד שהמאפינס מזהיבים למעלה לפזר שומשום. כמעט פעם בשבוע מכינה אותם, מקפיאה לשעת הצורך.
 
פטריות ממולאות

20 פטריות גדולות קוטמים את הגבעולים. 5 כפות פירורי לחם + 3-4 שיני שום כתושות. פטרוזילייה קצוצה. חבילת חמאה מלח פלפל מערבבים את כל החומרים < מלבד הפטריות כמובן..> ממלאים את הפטריות. שמים בתנור בחום גבוה עד שמשחימות.
 
סלט כרובית של דפנה

לשלוק פרחי כרובית במי מלח עד לריכוך חלקי להעביר למסננת ומשם לקערה לערבב בצנצנת שתי כפות מיונז, מעט שום כף אבקת מרק מעט מלח ופלפל שחור כף שמן זית ורבע כוס מים "לשקשק" את הכל ולצקת על הכרובית, להכניס למיקרו מכוסה ל-5 דקות להטציא ו"להקפיץ" ולהכניס לעוד 5 דקות. אפשר לפזר למעלה שקדים ושומשום קלויים, מי יתנני ודפנה תעבור לגור לידי במהרה
 
מרק יוגורט

יוגורט דנונה טבעי/כבשים/עיזים/תנובה התחשיב 1 גביע ל-2 אנשים. 3-4 מלפפונים ירוקים + 3-4 מלפפונים חמוצים+ שיני שום טריות- לפי הטעם - לקצוץ במעבד המזון ב- pulse (מספר המלפפונים לפי כמות היוגורט ולפי הסמיכות הרצויה) מעט שמן זית אגוזי מלך קצוצים, אפשר גם לפזר חלק על המרק בהגשה נענה ושמיר טריים קצוצים אם יש צורך- לדלל בחלב, אפשר גם להוסיף מים ושום מהמלפפונים החמוצים פלפל גרוס גס ופלפל שחור דק, מלח (אל תשכחו שיש מלח במלפפונים החמוצים) להוסיף תיבול לפי הטעם. אפשר להוסיף קרח מרוסק בהגשה. לקוצוץ בהתחלה את המלפפונים, השום , עשבי התיבול להוסיף את היתר לקערת המעבד . מעדן חבל"ז
 
סלט חסה, חמש דקות עבודה שנתיים מחמאות ../images/Emo6.gif

עלי חסה מישמישים מיובשים (7-8) גרעיני רימון אגסים קלופים וחתוכים לחתיכות קטנות 4-5 אגוזי מלך רוטב מיץ משני לימונים 4-5 כפות שמן זית 3 כפות סויה 4 כפות דבש 3 כפות רכז רימונים קורט מלח
 

kdr

New member
ת'אמת ?

מעל 6 שנים הייתה לי מסעדה כולל שירותי קייטרינג. גם היום, במסגרות מסויימות מנדבים אותי להכין את ה"תקרובת". כיוון שאצלי הכנת אוכל משתווה למשחק, אני לא מסרב. כך שלא היית רחוקה.
 
מתאים לי ../images/Emo9.gif

המנהלת..אחראית מתנדבים
ולמה בשם ה....אתה לא מנדב לנו מתכונים?
 

kdr

New member
מה, מסעדה בקיבוץ ???

אני אמנם מבקר ואוהב קיבוצים. אבל מסעדה - קיבוץ ???
 

w o m a n 10

New member
אני רוצה להבין .....

אחרי כל הטרחה הזו אחרי שנתיים שוכחים???? פחחחח לא מכינה
יש לך משהו לשלוש שנים?
 
שאפו לטבחת ../images/Emo47.gif

אכן מהפך! קבלי ציון עובר וכתבה שתשדרג אותך יותר
בהזדמנות זו אני ממליצה לתת קפיצה לרשתות כמו הום סנטר שם פצחו במכירת החסול של עודפי הכלים שנותרו מהפסח .
 
ממטבחה של איה ../images/Emo71.gif

אחד הבלוגים החביבים עלי בו תמצאו שרשור מקיף לכל מטעמי שבועות
 
למעלה