האם מכירים קייטרינג שיכול לתת לנו

בצק אלים ../images/Emo71.gif

הבלוג המענין של מאיה והרצוף צילומים המפרטים שלבי הכנה למתכונים פשוטים ובסיסיים
 
מעבר למתכונים, אהבתי את הראש שלה ../images/Emo9.gif

אות ההצטיינות תוענק לך ביום העצמאות
על הסבלנות ללמדני את תורת אהבת הבישול.
 

אילרי

New member
../images/Emo140.gif המון תודה על הכל.. העצות, המתכונים

והטלפונים.. את הכל הכל אני שומרת בסוף הוחלט לא ללכת על קייטרינג אלא - חלוקת עבודה במטבחן של הנשים שבחבורה.. וכן, מרשה לעצמי לקחת אי אלו מתכונים מכאן.. אפשר, נכון תודה לכולכן
אילרי
 
בהצלחה

גמני מוצאת עצמי כבר מספר ימים ,קוראת בספרי בשול ואפיה במקום ברומן החדש זאבים בשלג של אורלי קראוס-ויינר , שוברת ת'ראש איך ממזגים מטבח חלבי עם זיקה בשרית של חלק מהתושבים, הפשרה למען אלו המקפידים לא לאכול סטייק בגבינת אמו תהיה כפי הנראה ארוחה בשולחנות נפרדים על פי הפסוק איש באמונתו יאכל, והעיקר שלי יהיה שקט נפשי. אני מחפשת מתכון מנצח למלבי
גדול מובטח למסייעים
 

w o m a n 10

New member
שוקולדה ../images/Emo24.gif

"זאבים בשלג" ? רוצה שאשיג לך הקדשה
אני אהבתי את ספרה "דיוקן הונגרי". קראתי גם את "אהבה לפי הספר" נחמד. ו"פלמינגו" אממממ... נחמד מינוס.
 
בחיים צריך ס"מ מזל ולא ק"מ של שכל

פתגם סיני עתיק הגב' הנ"ל מוכרת לי אישית , ארחתי אותה בשנה שעברה אני חושבת שהיא עלתה על המתכון הסודי של רם אורן איך לפרסם רבי מכר בלי להתאמץ . היא חברה/מכרה/קרובה/ידידה/שותפה לעסקים שלך? (מחקי המיותר) ותבואי שנתן לך
אני חושבת שצריך לעשות אתך ועם הבלונדה מפגש פסגה במשולש רחובות-גדרה-קריית עקרון אחרת תצטרכי לשלוח אלי תמונה להזכיר לי איך את נראית
 

w o m a n 10

New member
לאאאאאאאא רק לא תמונה ../images/Emo5.gif

אפשר גם לבוא למשולש של החצר שלי
אכין לכן עוגת גבינה
אבל אתן רק מדברות
אורלי קראוס אקצטרה...אני מכירה את הבן דוד שלה. שמעתי שהוא מופיע ברשימת ההקדשות שלה בספרה האחרון. ליל מנוחה
 
נצטייד בדרכון...../images/Emo73.gif

ונשימה פעמינו למחוזות הברון את יכולה להתחיל לחלוב את הפרות הודעה תשלח אליך מבעוד מועד בפוסטא חלומות פז
 
אין לי מתכון למלבי ../images/Emo10.gif

אבל...מתה ל
אז אולי תשני כיוון ותכיני בננות מקורמלות? הכנתי בששי, ליקקו את המחבת
בננות מקורמלות : חומרים : 4 בננות חתוכות ל- 2-3 חתיכות 50 גרם חמאה 1 כפית ברנדי 5 כפות סוכר חום 50 גרם שקדים או אגוזים קצוצים דק דק אופן ההכנה: ממיסים חמאה והסוכר עד שהסוכר הופך לקרמל. יש להקפיד לא לערבב כדי שלא יווצרו גושים. כשהכול נמס מוסיפים בננות ומקפיצים כמה דקות כך שיצופו בקרמל מכל הצדדים. כשהבננות משחימות מעט ומצופות היטב בקרמל מוסיפים כפית ברנדי ומטלטלים קלות את המחבת. מוסיפים את השקדים או האגוזים הקצוצים ומקפיצים עוד 2-3 דקות. מגישים עם קצפת שעליה מעט רוטב פסיפלורה.
 
בקצב הזה מוטק

עוד תעבירי לנו סדנאות בשול ואפייה ,
זה נשמע לי יאמי
באיזו דרגה הבננות צריכות להיות בשלות? יפה החתימה החדשה שלך רק עבורה מגיע לך
 
נעלבתי ../images/Emo10.gif רק עכשיו הסתכלת לי למטה?

לדעתי...החתימה כבר חצי שנה ויותר. והבננות...לא לפירה בננות
ולא ל...פטיש בננות
בקיצר...צהובות בין לבין. יאללה בואי ברביעי בטקס מיוחד בשעה מיוחדת... < שלש בליללה > את
המובטח
 
הגִיטֵע נשוּמֵע - כּפּרָה עַלייק

גם אם יקראו רחוב על שמי אני לתל אביב בלילה לבן לא נכנסת! מחר אני אקנה בננות ירוקות שתהיינה מוכנות במרקם הרצוי לשבועות אני חושבת שאני אצרף לזה גם אננס נראה לי מתאים.
חיבוק|
 
למעלה