האם מעסיק יכול לתבוע אותי בבית משפט

מצב
הנושא נעול.

basatobehasa

New member

על אי הופעה לעבודה? ובפירוט: חברה שאינני עובדת בה באופן קבוע ובפניהם התחייבתי לעבוד באירוע. מאי אלו סיבות לא הגעתי לעבודה. הם טוענים שאני חתומה על חוזה מולם (יכול להיות שחתמתי על משהו כשנרשמתי לפני כשנה למאגר שלהם) שבמידה ובשל אי הגעתי לעבודה הם מאבדים לקוח הם יכולים לתבוע אותי בבית משפט על כך. האם דבר כזה יכול לקרות באמת או שסתם ניסו להפחיד אותי?

בהחלט יתכן שהם יתבעו.

על אי הופעה לעבודה? ובפירוט: חברה שאינני עובדת בה באופן קבוע ובפניהם התחייבתי לעבוד באירוע. מאי אלו סיבות לא הגעתי לעבודה. הם טוענים שאני חתומה על חוזה מולם (יכול להיות שחתמתי על משהו כשנרשמתי לפני כשנה למאגר שלהם) שבמידה ובשל אי הגעתי לעבודה הם מאבדים לקוח הם יכולים לתבוע אותי בבית משפט על כך. האם דבר כזה יכול לקרות באמת או שסתם ניסו להפחיד אותי?
בהחלט יתכן שהם יתבעו.
בעיקר אם חתמת על הסכם מסוג זה. ואף יתכן שתהיה להם עילה אמיתית אם אכן איבדו לקוח בגלל אי הגעתך לעבודה ואם הם יכולים להוכיח את הקשר בין הדברים. נשאלת השאלה מהו בדיוק אותו חוזה שעליו את חתומה? לכמה זמן את חתומה? מה היו החובות שלך כלפיהם ומה התנאים? האם אכן הפרת את החוזה? קשה לענות בצורה יסודית על השאלה כאשר אין פרטים על תוכן החוזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה