האם מתאים שאני אצא לדייט מחר?

האם מתאים שאני אצא לדייט מחר?

אז ככה - יש קשר של יזיזות ביני לבין האקס שלי, אבל אנחנו לא בקשר זוגי-רומנטי, נפרדנו כבר לפני למעלה משנה...

אני כל פעם אומרת לו מחדש שאני רוצה קשר רציני וככה אני לא אוכל לצאת עם גברים ולמצוא זוגיות, אבל הוא מפתה אותי או שאני מתפתה לבד ומזמינה אותו, במיוחד לאחרונה כי אני בודדה.
זה לא ככה מאז שנפרדנו, הייתה אפילו בערך שנה שלא שכבנו... מידי פעם יש תקופות כאלה...

פעם אחרונה ששכבנו היה ביום חמישי האחרון...

היום דיברתי עם מישהו באתר הכרויות והוא רוצה שניפגש מחר... זה נראה לכם בכלל לעניין שאני אצא עם גבר במצב הזה? כמובן שאם יצא משהו רציני אני אתרחק מהאקס... אבל רק לפני כמה ימים שכבתי עם מישהו אחר...

עצות?... דעות?...

שלום

קשר יזיזות אינו רצוי, ועם האקס אציע שתשמרי רק ידידות. אדם שאת מחבבת בגלל מעלות אופיו עליך להיות אתו בקשר. התחילי מקשר פשוט ולא מחייב, הכירי את האדם ובדקי מה רגשותיך אליו.

tatiana6

New member
היא לא רוצה ידיד

היא רוצה קשר רציני. למה להיות בקשר ידידותי עם האקס?

tatiana6

New member
אני חושבת שאת צריכה לעבור תקופה של אבל עם כמה

שלבים לפני דייט ראשון עם מישהו אחר.
איך חזרתם עם אקס למצב של יזיזות? מי התקשר ראשון?
ניסית לספר לאקס שלך שאת רוצה לצאת עם מישהו? אולי זה קצת יגרום לו לחשוב עליך יותר בכיוון קשר רציני. אני מניחה שהוא יגיד לך לצאת לדייט, אבל אם יתקשר אחרי יום-יומיים ויתעניין איך היה, אז הוא אוהב אותך ואולי כדי לכם לשקול קשר רציני שוב.

לא הייתי קוראת לזה תקופה של אבל

אבל אני בהחלט צריכה תקופת צינון...

במיוחד בגלל שהיה לי טוב הקשר הזה לאחרונה... ונראה לי שהמחשבות שלי ינדדו אליו... במיוחד שהוא ממש מפנק במיטה...

העניין הוא שאנחנו גרים באותה שכונה ויש לנו חברים משותפים... אז לפעמים אנחנו נפגשים באוטובוס, לפעמים בסופר וכדו'...

הפעם האחרונה שהקשר התחדש הייתה כשיצאנו לטיול עם חברים בפסח וכל הטיול פלירטטנו... ואז זה נגמר במיטה...
אחרי כמה פעמים לקחתי אותו לשיחה ושאלתי מה קורה בינינו ומה הוא רוצה...

הוא אמר שהוא לא רוצה איתי קשר רציני שוב, כי הוא ממש לקח את הפרידה קשה בפעם הקודמת... אמרתי לו שאם ככה בזאת אני חותכת את הקשר...
אמרתי לו שאני מחפשת קשר רציני... ואמנם זה נחמד באותו רגע (לא תמיד), אבל בסוף אני מוצאת את עצמי לבד...

אבל הוא משך שוב ושוב למיטה... ואני נכנעתי כי הייתי בודדה... היו פעמים שגם אני הזמנתי אותו... אבל לרוב זה בא ממנו...
ואני חוזרת ואומרת לו שאני רוצה קשר רציני ואני לא יכולה לצאת בזמן שאני שוכבת איתו, אז הוא אמר שזה לא אשמתו שאני לא מוצאת קשר, שזה לא קשור אליו...

לפני כשבוע וחצי חסמתי אותו באייפון ואז שמעתי במקרה שסבתא שלו נפטרה, אז ביטלתי את החסימה מיד ומיהרתי לנחם אותו... וברור שזה נגמר בסוף במיטה...

ועכשיו הייתה לי אפשרות לצאת עם מישהו, אבל וואלה - כמה שלא נעים לי, אני חייבת לבטל את הדייט... אני פשוט לא פנויה רגשית בגללו לצאת עכשיו עם מישהו אחר...

הלוואי שהייתי מספיק חזקה לא לדבר איתו יותר אף פעם... חסמתי אותו שוב, אבל אני צריכה להיות ממש חזקה כדי לא לבטל את החסימה!!

תעשי טקס טיהור

בטבילה בים והכל יהיה בסדר!

כמו שחבר שלי אומר: "אני הזדיינתי בסבלנות עד שמצאתי אהבה"

את הרי כבר יודעת את כל התשובות בעצמך

הגיע הזמן שתחליטי סופית אם את מוכנה לוותר על הנסיון להחיות את הזוגיות שלך עם האקס ולמצוא לך זוגיות חדשה או שאולי את מעדיפה להישאר במקום הנוח של לשכב עם האקס בכל פעם שקצת רע לך בחיים ולפנטז שבפעם הבאה שתשכבו הוא פתאום יראה את האור ויחזור לזוגיות איתך. אני רק מציע שתעמדי מאחורי הבחירה שלך מבלי לחפש תירוצים מטופשים.

רואה 6 6

New member
אין פה שאלה. ברור שאת יכולה לצאת.

ואם היית תומכת בסבתא שלו על ערש דוואי האם יש מניעה מלצאת לדייט?

דיעה מעוררת שאולי לא כ"כ תאהבי

לדעתי, את אוהבת להישאר תקועה באיזור הנוחות.

מצהירה שאת מחפשת קשר רציני בשעה שאת לא מסוגלת להשתחרר מהאקס. למעטים סקס עם האקס לא יפריע בלמצוא זוגיות חדשה, לך זה מפריע, את כאילו מחפשת ( אתר היכרויות וכו'..) ובפועל את תקועה על האקס ועל מחשבה שאולי הוא יתעורר ותשקמו את הזוגיות מחדש.
99% זה לא יקרה. אם את תכירי מישהו חדש והאקס יעשה סצנות, סביר להניח שאילו יהיו סצנות ממקום של אגו, קנאה או לקיחת היזיזה שלו. גבר שרוצה קשר רציני ובלעדי עם בחורה- ילחם על זה ואם קיים כזה שמוכן להיסתפק רק ביזיזות, צריך להבין שככה זה יהיה איתו ואין מה לבנות עליו תוכניות.

האם כדאי שתצאי עם הגבר החדש? תלוי, מה את באמת רוצה?
רוצה להיתקע על האקס/ הסקס עם האקס טוב כ"כ שאת לא מסוגלת לוותר עליו בשלב הזה לטובת סיכוי לזוגיות/ את לא באמת מחפשת קשר זוגי בשלב זה- אל תצאי עם גבר חדש.

רוצה להתקדם ולהכיר מישהו חדש- תצאי (ותתנתקי מהאקס, כי ביחד זה לא יילך).

העיקר, שלא תשקרי לעצמך.

אני לא מרגישה פנויה רגשית לגבר חדש כרגע

אני צריכה תקופה של רענון...
להפסיק לחשוב עליו ולהתגעגע...

והקטע הוא שאני משקיעה בו... אני קונה דברים שאני יודעת שהוא אוהב לפני שהוא בא / דואגת שיהיה בדירה למקרה שהוא יבוא...
אני מפנקת אותו... יום אחד הכנתי לו פאנקייק... בכל מקרה הוא תמיד מגיע רעב ואני צריכה להאכיל אותו והוא שותה לי את כל המיץ שיש לי בדירה...
בשבוע שעבר הוא החזיר לי 40 ש"ח מעצמו, לא אני ביקשתי...
בשבוע שעבר הוא גם דיבר על הילד שיהיה לו ועל האישה...

אמרתי לי שאין לי מושג למה אני משקיעה בו אם זה לא קשר רציני ושאני פראיירית...

אני לא רוצה קשר רציני איתו, אני יודעת שהוא לא הגבר בשבילי, אבל מאז שנפרדנו לא הייתה לי זוגיות, רק דייטים כושלים והמון אכזבות, והוא מודע לזה היטב...
אז קשה לי לא ליפול לזרועותיו לקצת חום ונחמה... וקשה לו לא להשכיב אותי...

את ממשיכה לשקר לעצמך וחבל

"אני לא מרגישה פנויה רגשית לגבר חדש", איך תהיי פנויה? את לא משתחררת "מהישן".
"אני צריכה תקופה של רענון, להפסיק לחשוב עליו ולהתגעגע", זה יקרה מתי? לפני או אחרי שתחליטי שאת שוב חלשה ותיכנסי אליו למיטה.

מה הקטע עם "אני משקיעה בו..."? למה את מצפה? את חושבת שהוא יחזור אלייך וירצה משהו רציני ובלעדי איתך בגלל שאת משקיעה בו? מה רע לו? את משקיעה בו, דואגת להאכיל אותו ומספקת לו סקס זמין וכל זה בלי שום מחויבות אלייך, למה נראה לך בכלל שהוא יעדיף שהמצב ישתנה? הוא על גג העולם, מקבל הכל בלי שום טיפת מחויבות אלייך.

פראיירית? לא יודעת.. לפעמים בן אדם מקבל את מה שהוא מאפשר לסביבה לתת לו, מדובר יותר על טמטום/ ביטחון עצמי מאד נמוך/ או באמת חוסר רצון מקשר רציני והסתפקות במצב הקיים.

"קשה לך לא ליפול לזרועותיו ולא קשה לו להשכיב אותך..", כ"כ הסרת אחריות שלך מעצמך ומהמצב. כמו שאמרתי.. לפעמים, בן אדם מקבל בדיוק את מה שהוא מאפשר לסביבה לתת לו..

השמיכה בינינו מאוד חזקה

איך אני יכולה לעצור את זה?
הוא רק מחייך אלי את החיוך שלו וכולי נמסה ונכבשת...

אין לי ברירה, אני אהיה חייבת לראות אותו לא מעט לפחות עוד חצי שנה שאז אולי אני אעבור דירה...

נראה לי שהפתרון היחיד הוא חסימה לצמיתות בפלאפון ולא לדבר איתו פשוט, אולי אפילו לא שלום נימוסי...

בהחלט יש במצב הזה משהו שנוח לי, כי קשר רציני זה דבר קשה ודורש המון... וזה נותן מענה חלקי ולא צריך להלחץ מהמחויבות...

אבל אני רוצה קשר רציני, באמת...

Berethor

New member
מלכודת דבש גברת

זה מה שקורה שנמשכים מאוד לאדם הלא נכון.

אוי! נורא!

את באמת לא יכולה לעצור את זה כי הסיטואציה הזו מערבת כוחות אופל ויתכן אפילו וודו שהוא עשה בך כדי שלא תוכלי לעמוד בפניו ולא תוכלי לעצור מעצמך להכנס איתו למיטה..

באמת אין לך שום ברירה אלא לראות אותו.

רואה 6 6

New member
כשאת אומרת "להשכיב אותי" זה מרמז על משהו

והמשהו הזה הוא, שאת לא מאמינה שאת מספיק טובה כדי שמישהו אחר יאהב אותך ואת מוכנה לספק חום וביתיות לחרטטן שכל הכבוד לו,החזיר 40 ש"ח (מגעיל שבכלל לווה מימך,את לא נשמעת לי מליאנית),ומספר על האישה והילד בדמיון שלו,בבית של מי שמתחננת לקצת חום,שמפנקת אותו.
זה מה שאת.

תמונה בעייתית משהו, וגם לא מפתיע שרק אכזבות נחלת בדייטים.

זה לא הזיונים איתו, זה המצב שאת נמצאת בו פנימית .

נכון

אני לא מעריכה את עצמי מספיק...

הדימוי העצמי שלי מאוד נמוך...

רואה 6 6

New member
אז מה דעתך להתחיל להרים אותו?

קודם אולי בלהצליח להתנתק מהבחור הזה,במקביל תעשי דברים שגורמים לך הנאה ותמשיכי משם.

למעלה